האידיאולוגיה של משרד הבריאות להפחיד הציבור

Markup

New member
אה.. טעות סתמית.. כולם טועים בזה מידי פעם

מחליפים אותיות וכו'.. הבדל עצום בין זה לבין לא להבדיל בין דעה ועובדה.

פולספגן

New member
לא כשהם נותנים שיעור בעברית

נו טוב, כשאת מתחילה להיטפל לשגיאות הקלדה

זה כנראה אומר שאין לך שום דבר ענייני להוסיף לדיון... ואת מחפשת בנרות הזדמנויות להתנשא על אחרים. יאללה בכיף, תבלי.

פולספגן

New member
זאת לא שגיאת הקלדה אלא אם כן אתה לא מבין את

המשמעות של שגיאת הקלדה.

דוגמאות לשגיאות הקלדה הן: כפל אותיות, חוסר באות ואות צמוד במקלדת ולכן שגיאתו היא אינה שגיאת הקלדה

להזכירך, לא אני זאת שהתחלתי עם לימודי העברית, אלא הוא, אך כמובן אצלך, אתה תמיד מגן על ה-
, כי הוא מייצג את דעתך הפרו-חיסונית

פולספגן

New member
שוב מתחמק מלהשיב -

מדהים שכל שניה, אתה צועק אד שמומיזם ושמראים לך שאתה עושה כך יותר מכולם, אז פיך מתמלא במים

Markup

New member
לא משנה, העיקר שאת יודעת את האמת עכשיו

על האלילה שלך...
יש לי צילומסך אז התגובה תחזור עם הקישורים שלה, אבל לא כאן כמובן. לי, אין מה להסתיר.

bmno

New member
אני אסביר לאט: גורמים=

אנשים. כן אנשים רגילים, והם יכולים לדבר עם הכתב ולהגיד מה שהם רוצים, ומה שהם רוצים להגיד זה לא בהכרח עמדת המשרד הבריאות.
ואולי אינך מודע לכך , אבל במשרד הבריאות עובדים הרבה אנשים (=גורמים) וזה שאחד מהם אמר משהו לכתב, כל כך הרבה שכנראה שהכתב בכלל לא היה צריך להחליט על אופי הכתבה לאחר קבלת תגובות. אלא יכל להחליט על אופי וכייון הכתבה ולאחר מכן לחפש גורם כלשהו בעל ציטוט מתאים. קיימים כל כך הרבה גורמים במשרד הבריאות שבטוח קיים לפחות אחד עם תגובה מתאימה.

מניחה שעדיין לא תבין את מה ששמריהו התאמץ להסביר לך, אבל מילא...

התנצלות

אפשר שמיהרתי להסיק שכפר שמריהו לא צפה בכתבה המצולמת לפני שהגיב, ועל כך אני מתנצל.

אני איתך מור

רק שכל השיחה הזו בינך לבין כפר שמריהו מייגעת משהו. סליחה שלא קראתי את כולה התעייפתי.

הבנותי:
1. לא ברור למה קשור החיסון. הכתב מאד דוחף את המידע הזה שוב ושוב. לא יודעת למה.
2. למה הזנחה של ההורים? אמרו לכם כמה חום? אולי היה לו שלושה ימים 38.5. יש לי כמה ילדים בבית מאד משתדלת לא לרוץ איתם על כל דבר לרופא.
3. מקרח ה"מוות בעריסה" האחרונים מפחידים אותי ומרחיקים אותי עוד מהחיסון לקטנים.

nightriders

New member
עכשיו כבר אמרת משהו מסוכן

את השרשור נטשתי מזמן כי את המסר שלי העברתי כבר בשתי תגובות ולא ראיתי לנחוץ למחזר. אבל עכשיו כבר אמרת משהו מסוכן וראוי לתקן אותו.

יש הבדל בין חום בתינוק בגיל עד 3 חודשים לבין חום בילד גדול יותר. כשמדובר בתינוקות קטנים (עד גיל 3 חודשים, וזה הופך להיות חמור יותר כשהם מתחת לגיל חודש) חום עלול להיות סימן של דלקת קרום המח חיידקית (ומאוד ייתכן שזה היה המקרה כאן). יש חשיבות לאבחן וטיפול מהיר !!! (וגם שלושה סימני קריאה זה לא מספיק).

במאמר מוסגר יש שימוש מוגזם ושגוי במונח מוות בעריסה. לא כל מוות של תינוק בגילאים האלה הוא מוות בעריסה. המקרה הספציפי הזה למשל, הוא בוודאות לא כזה.

למעלה