האינתיפאדה של ערביי ישראל עוד שניה פה...

את זה לא הפנימו המון אנשים

שקודם כל האחר הוא בן אדם כמוך כמוהו, או יצור חי כמו שאר הבריות, לא, אדון אגבריה רואה בהם ציונים שיעברו מן העולם, אה סליחה המשטר יעבור, שיא הטירוף.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר ../images/Emo45.gif

אגבריה מודה שהדור הערבי הקודם טעה ובגדול - אך באופן טיפוסי הוא מתעל את כל הכעס שצבר על כך כלפי הציונות והציונים............ בדיוק כמו שהוא דורש שיבה מלאה של כל הפליטים מ- 48 (כלומר להפוך את תוצאות המלחמה) - אבל מילה אחת של ביקורת אין לו כלפי מי שלא איפשרו להם להתיישב בשום מקום אחר. מחשבה מעניינת עלתה לי פתאום: אתה חושב שהיהירות הקיצונית הזו היא בעצם קונטרה ליהירות שכביכול קיימת אצל היהודים?

shm490

New member
הלואי ואתה צודק

אם כי יש לי רושם שהאמת קצת באמצע.הרוב באמת חושב כמוך אך המיעוט הפעלתני והאידיאולוגי מצליח למשוך את הרוב הדומם. לא צריך ללכת רחוק , הטרוריסטים של אל קעידא הם מעטים מאוד ואני בטוח שרוב המוסלמים אם לא דוחים אותם ממש לא דוגלים בשיטות שלהם , אך הם ,אל קעידא אלו שמשפיעים על סדר היום ובגללם הפכו המוסלמים שוים לטרוריסטים במחשבה של האזרחים במערב. הרי לא צריך הרבה פרובוקציות במדינה טעונה כמו שלנו כדי שהכל יתחיל לבעור ,די ששוטר אחד יאבד את עצביו על אבן שנזרקה עליו ויפגע או ירה במפגין או מידה אבנים וכל המגזר הערבי יוסת ומכאן ועד אימות אלים הדרך קצרה .וכשיש הרבה אינטלקטואלים ערבים שמסיתים נגד קיום המדינה היהודית וקוראים לדמוקרטיה של " מדינת כל אזרחיה " זה נשמע הגיוני וסביר לאוזנים ערביות שגדלו על זכרונות ה" נכבה " ומרגישים מופלים בארצם . אם תזכר בפיגועים בבריטניה ,מי שביצע אותם היו ילידי בריטניה בני מהגרים מוסלמים לובשי גינס עם איפוד משכילים ואולי אוהדי מנצסטר יוניטד לכאורה מה להם ולטרור הם במדינה חופשית יש להם עתיד ואפשרות להתקדם בחיים להבדיל משוכני מחנות הפליטים , ובכל זאת הם ביצעו פעולות טרור נגד המדינה שלכאורה היטיבה עמם והם מוכנים להרוס אותה .

נקמה וקנאות

מאלה שביצעו את הפיגוע בתאומים היו 15 בחורים מערב הסעודית, מערכת החינוך של חמאס ואיראן נחשבות למתונות יחסית למערכת החינוך בערב הסעודית, שם לא רק היהודי או הנוצרי נחשב לכופר, גם המוסלמי שאינו נמנה על הזרם שלהם הוא כופר ואין בעייה להשמיד אותו בכל דרך, אבל מה, בוש החליט לכבוש את עיראק בעקבות התאומים, סדאם, דיקטטור חילוני שדיכא בכוח כל קנאי איסלאמי שניסה להרים את ראשו הפך לשותף של אלקאעידה בעיני ארה"ב למרות שאין לו שום קשר, וחבל שזה כך, עכשיו הרימו את הראש שלהם ובחיים לא תחזור עיראק להיות מדינה, רק דיקטטור כמו סדאם שיכול לאחד את עיראק בכוח הוא התגובה להתערבות האיראנית והסעודית או אלקאעידה.

shm490

New member
איך הגעתה לסאדאם חוסיין ?

אבל אם מדברים על האיש אז אין ספק שהוא ותאומו האריה (אסאד) ידעו איך לטפל בקנאים דתיים ובכלל באויבים אמיתיים ומדמים . סאדאם היה הורג לא רק את הנאשם בנסיון הפיכה או טרור אלה הורג גם את כל מי שקרוב אל הנאשם וכך הטיל מורא אדיר על כל אחד שידע שלא רק הוא יפגע אלה כל משפחתו (וגם לא יהיה מי שינקום ) ואיך טיפל האריה הסורי במתנגדים דתיים ראינו כולנו בחאמה כשהרג 20 אלף סורים.

עז מי

New member
אהלן אסהד סחטיין על פתחון הלב../images/Emo45.gif

ספר כמה בני החמולה שלך נרצחו על ידי ערבים? כמה פעמים ניסו להתקש בראש החמולה שלך בזמנו ?( למיטב ידעתי פעמים) ספר לחברה שיש לכם מתנ"ס בכפר תרומת מפעל הפיס. מה חסר לך תחת השלטון הישראלי? אתה חושב שתחת שלטון "סורי" או "ערבי אחר" היה לך יותר טוב?

עז מי

המופתי של מצריים אם אני לא טועה ניסה להתנשק בראש החמולה שלנו וגם היו כמה ניסיונות מצדי משפחת חוסייני ושאר הכנופיות שפעלו בארץ, יש כאלה שנהרגו ע"י הבריטים או היהודים בזמן לחימה, מתנ"ס הוא לא משל לשיוויון וחופש אך ברמת העקרונית לא חסר לנו כלום תחת שלטון ישראלי, אין לי מושג איך החיים תחת שלטון ערבי אחר היו יכולים להיראות, בכל מקרה אנחנו כאן וכאן נדאוג לשיפור מעמדנו.

אקרא למה את הקולות שלך ושל המתונים לא שומעים?

למה אין לכם ארגונים שמייצגים את הערבים המתונים? אתם מתיימרים לטעון שדווקא הערבים המתונים בישראל הם הרוב ושהקיצוניים הם המיעוט אך בפועל אנחנו שומעים רק על הקיצוניים. מתי תקימו גם אתם ארגונים שייצגו את השקפת עולמכם??

asparagos

New member
יש הרבה מתונים, לא שמעת על הארגונים

4 מחבלות, ארגון בחרב, מפלגת נפ"צ, אנרכיסטים נגד הכופרים. יש הרבה מתונים אצל הערבים, פשוט אתה לא מבין ערבית ולא צופה אל ג'זיריה אז אתה לא מכיר אותם.

בשביל מה הציניות הזאת?

כן יש הרבה ערבים מתונים ומאוד חבל שקולם לא נשמע באמצעות ארגון או תנועה מסודרת!

אין הרבה ערבים מתונים

רוב הערבים תומכים באויבי ישראל. ע"פ סקרים כ-70% מפלסטיני 48 ראו בחיוב את ניצחון החמאס בבחירות ברש"פ. כמחצית מהם תמכו בחטיפת החיילים ע"י החיזבאללה ובהמשך תמכו רובם במלחמת החיזבאללה בישראל. כ-90% מהם מצביעים למפלגות לאומניות קיצוניות הפועלות לחיסול מדינת ישראל ותומכות בגלוי בחמאס ובחיזבאללה. אתה כמובן יכול לספר על ערבים שאתה מכיר ולומר שלא מעניין אותך עובדות וסקרים החושפים לא עמדות של בודדים, אלא עמדות של קבוצות גדולות בחברה. גם אני מכיר כמה ערבים מתונים ויש גם כמה בודדים מסוגם כאן בפורום, אך למרבה הצער הם במיעוט קטן בחברה שלהם הנסחפת כמו בשנות ה-30 וה-40 אחרי הפורעים.

עז מי

New member
ניר בוא קבל כאפה! איפה ראית קיצונים בפורום?

כל אחד כותב חופשי ובלי פחד על מה שכואב לו ברור ניר? מי לדעתך קיצוני בפורום? אגב:על ריטניג בתיקשורת שמעת? לכן מה שעניך רואות רק את הקיצונים רודפי פירסות!!! רוב ערבים מחפסים את הפרנסה וחיים שקטים. ברור ניר.

ש לך ביצים לכתוב ככה כשאתה מוגן מאחורי המסך

מעניין אם היינו פנים מול פנים היה לך אומץ לכתוב לי "בא קבל כאפה". גם בהרבה שכל כנראה לא התברכת. כתבתי לאקרא שאני מתלונן על זה שאין ארגונים המייצגים את הערבי המתון וזאת למרות שיש חלק גדול מערביי ישראל שהם מתונים. מהות שאלתי לא היתה האם יש רוב שמחפש חיים שקטים, מהות שאלתי היתה מדוע אין יצוג כזה בדמות ארגון כלשהו. עכשיו לך תנוח. אני בטוח שהמוח שלך כואב מאוד מכל המידע שכתבתי כאן.

עז מי

New member
עין בעיה ניר בוא נפגש רק צין מקום../images/Emo45.gif

גיבור מקלדת.

אני הגיבור מקלדת?

אתה רושם לי "בא קבל כאפה" ואני עוד יוצא האשם?? יכולת השיפוט העצמית שלך שווה לתחת. אתה עבריין מקלדת ואפילו אתה לא שם לב לזה. עצם האיומים שלך כדי להסביר את הטענות שלך מוכיחים מי אתה ומה אתה

מה הגיל שלי רלוונטי?

בשום גיל אתה לא אמור לאיים. האם אתה פונה לאנשים במציאות שלא מסכימים איתך ומרביץ להם? אני מניח שלא! לכן כפי שאתה לא עבריין במציאות, אל תהיה תהיה עבריין באינטרנט.

למעלה