ויש לך כסף לפרנס את כל החרדים שאין להם זמן לעבוד כי הם צריכים ללמוד תורה 16 שעות ביום?שילכו מצידי לעזאזל, הם והכסף הטמא שלהם
אני לא צריך אותם כאן
ויש לך כסף לפרנס את כל החרדים שאין להם זמן לעבוד כי הם צריכים ללמוד תורה 16 שעות ביום?שילכו מצידי לעזאזל, הם והכסף הטמא שלהם
אני לא צריך אותם כאן
כמו שיש לי כסף לממן את הפנסיות התקציביות של האלטער קאקערס החלאות של קפלןויש לך כסף לפרנס את כל החרדים שאין להם זמן לעבוד כי הם צריכים ללמוד תורה 16 שעות ביום?
בקנדה יש מינהגים מוזרים. זה לא מקום שמתאים לכולםהם מעדיפים את קפריסין ופורטוגל. לקנדה מגיעים האיכותיים יותר.
זה סאטירה.בקנדה יש מינהגים מוזרים. זה לא מקום שמתאים לכולם
שכחת את יוון, אפילו ארץ נהדרת קרצה לרעיון של מושבה ישראלית באחד האיים ביוון.הם מעדיפים את קפריסין ופורטוגל. לקנדה מגיעים האיכותיים יותר.
אז למה אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו תגייסו לכם מגביות כמו בגולה ולא תחיו מהמיסים של החילוני והסרוג העובד.בפעם המליון
לכו מכאן כולכם יחד עם הכסף הטמא שלכם
יהיה לנו רק טוב בלעדיכם, ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב.
אני רק לא בטוח מי בעולם בכלל ירצה אתכם, אבל זו לא בעיה שלי.
מי זה אתם יבגני? אני והחתול שלי?אז למה אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו תגייסו לכם מגביות כמו בגולה ולא תחיו מהמיסים של החילוני והסרוג העובד.
אוקיי מתנצל על הפנייה בגוף השני, אבל התכוונתי לחרדים.מי זה אתם יבגני? אני והחתול שלי?
הלוואי על כולכם פה מה שאני מרוויח וכספי המיסים שאני משלם למימון הפרזיטים השמאלנים.
לפחות החתול שלו לא חרדי. אגב מעניין, כי חרדים בדרך כלל לא נוהגים לגדל בעלי חיים בבית למעט דגים.אוקיי מתנצל על הפנייה בגוף השני, אבל התכוונתי לחרדים.
לא רוצה להיכנס לדיון ביניכם, אבל אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו בדיוק כמו שהם לוקחים כסף מהמיסים שלהם. רק שתדע.אז למה אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו תגייסו לכם מגביות כמו בגולה ולא תחיו מהמיסים של החילוני והסרוג העובד.
בהחלט. דברי טעם מבחיללא הקשבתי לדברים אבל אני בטוח שרוטמן אמר דברי טעם
כך נראית אמונה של חסיד שוטה...לא הקשבתי לדברים אבל אני בטוח שרוטמן אמר דברי טעם
רוטמן מיישר קו עם קרניו שכל מי שמאמין שזכותו של עם ישראל לעם ישראל נובע מהבטחה אלוהית, שזה גם מה שחשב בן גוריון ז"ל הוא לא חילוני ולפיכך כל מי שחושב שהציונות היא שיבת ציון כמו בתקופת בית שני ולא פרויקט קולוניאלי הוא לא חילוני.x.com
x.com
רק שכחת מה היו מניעיו של הירוק להתבטא כפי שהתבטא. מניעיו של האיש האדום שונים לגמרי, ולכן גם את דבריו יש לפרש באופן שונה לגמרי מאשר את דבריו של הירוק.רוטמן מיישר קו עם קרניו שכל מי שמאמין שזכותו של עם ישראל לעם ישראל נובע מהבטחה אלוהית, שזה גם מה שחשב בן גוריון ז"ל הוא לא חילוני ולפיכך כל מי שחושב שהציונות היא שיבת ציון כמו בתקופת בית שני ולא פרויקט קולוניאלי הוא לא חילוני.
זה כמו שאני אגיד ש"הפלסטינים הם לא עם" ומישהו יתרגם לאנגלית:רק שכחת מה היו מניעיו של הירוק להתבטא כפי שהתבטא. מניעיו של האיש האדום שונים לגמרי, ולכן גם את דבריו יש לפרש באופן שונה לגמרי מאשר את דבריו של הירוק.
ההבדל נעוץ במילה a ששכחת לשים בין not לבין people.זה כמו שאני אגיד ש"הפלסטינים הם לא עם" ומישהו יתרגם לאנגלית:
The Palestinians are not people
ואז יחגגו על זה שאני תומך גינוסייד כי אמרתי בפירוש שהפלסטינים הם לא בני אדם.
רק מה לעשות, שם משפחתו בגרמנית, לא באנגלית.רוטמן זה לא איש אדום
זה איש רקוב
אין שם יותר מתאים לטינופת האנושית הזאת
ברגע שהדת מתערבבת עם השלטון היא מנסה להכפיף את הנרטיב שלה.x.com
x.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.