האיש האדום טוען שאין בישראל מקום לחילונים

marabo

Well-known member
ויש לך כסף לפרנס את כל החרדים שאין להם זמן לעבוד כי הם צריכים ללמוד תורה 16 שעות ביום?
כמו שיש לי כסף לממן את הפנסיות התקציביות של האלטער קאקערס החלאות של קפלן

evglev1

Well-known member
מנהל
בפעם המליון
לכו מכאן כולכם יחד עם הכסף הטמא שלכם
יהיה לנו רק טוב בלעדיכם, ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב.
אני רק לא בטוח מי בעולם בכלל ירצה אתכם, אבל זו לא בעיה שלי.
אז למה אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו תגייסו לכם מגביות כמו בגולה ולא תחיו מהמיסים של החילוני והסרוג העובד.

marabo

Well-known member
אז למה אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו תגייסו לכם מגביות כמו בגולה ולא תחיו מהמיסים של החילוני והסרוג העובד.
מי זה אתם יבגני? אני והחתול שלי?
הלוואי על כולכם פה מה שאני מרוויח וכספי המיסים שאני משלם למימון הפרזיטים השמאלנים.

evglev1

Well-known member
מנהל
מי זה אתם יבגני? אני והחתול שלי?
הלוואי על כולכם פה מה שאני מרוויח וכספי המיסים שאני משלם למימון הפרזיטים השמאלנים.
אוקיי מתנצל על הפנייה בגוף השני, אבל התכוונתי לחרדים.

SupermanZW

Well-known member
אוקיי מתנצל על הפנייה בגוף השני, אבל התכוונתי לחרדים.
לפחות החתול שלו לא חרדי. אגב מעניין, כי חרדים בדרך כלל לא נוהגים לגדל בעלי חיים בבית למעט דגים.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא רוצה להיכנס לדיון ביניכם, אבל אתם לוקחים כסף מהמיסים שלנו בדיוק כמו שהם לוקחים כסף מהמיסים שלהם. רק שתדע.

evglev1

Well-known member
מנהל
רוטמן מיישר קו עם קרניו שכל מי שמאמין שזכותו של עם ישראל לעם ישראל נובע מהבטחה אלוהית, שזה גם מה שחשב בן גוריון ז"ל הוא לא חילוני ולפיכך כל מי שחושב שהציונות היא שיבת ציון כמו בתקופת בית שני ולא פרויקט קולוניאלי הוא לא חילוני.

SupermanZW

Well-known member
רוטמן מיישר קו עם קרניו שכל מי שמאמין שזכותו של עם ישראל לעם ישראל נובע מהבטחה אלוהית, שזה גם מה שחשב בן גוריון ז"ל הוא לא חילוני ולפיכך כל מי שחושב שהציונות היא שיבת ציון כמו בתקופת בית שני ולא פרויקט קולוניאלי הוא לא חילוני.
רק שכחת מה היו מניעיו של הירוק להתבטא כפי שהתבטא. מניעיו של האיש האדום שונים לגמרי, ולכן גם את דבריו יש לפרש באופן שונה לגמרי מאשר את דבריו של הירוק.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק שכחת מה היו מניעיו של הירוק להתבטא כפי שהתבטא. מניעיו של האיש האדום שונים לגמרי, ולכן גם את דבריו יש לפרש באופן שונה לגמרי מאשר את דבריו של הירוק.
זה כמו שאני אגיד ש"הפלסטינים הם לא עם" ומישהו יתרגם לאנגלית:

The Palestinians are not people

ואז יחגגו על זה שאני תומך גינוסייד כי אמרתי בפירוש שהפלסטינים הם לא בני אדם.

SupermanZW

Well-known member
זה כמו שאני אגיד ש"הפלסטינים הם לא עם" ומישהו יתרגם לאנגלית:

The Palestinians are not people

ואז יחגגו על זה שאני תומך גינוסייד כי אמרתי בפירוש שהפלסטינים הם לא בני אדם.
ההבדל נעוץ במילה a ששכחת לשים בין not לבין people.

למעלה