האליטה הערבית חיה ובועטת....בבועה משלה

ינשוף4

New member
אבל אני חושב שהם הרוב הגדול.

ואיזה שוק, כבר יש, לשכירי חרב, בשכר הולם? (הרי אינך מצפה שילכו לעסוק ב"מקצועם" במדינת עולם שלישי, ברמת שכר הנהוגה שם ל"מקומיים"?). וזה- לגבי אלה ש"רוצים בכך". מה שרב מגויסי החובה- לא.

mike00

New member
תנסה להסתכל על זה מנקודת מבט אחרת..

מי אמר שיש לזה שוק? ברוסיה יש לזה שוק......והם מקבלים שם את הכבוד שהם חושבים שמגיע להם ושכר מעולה ביחס לממוצע.. חיזבאללה הוא ארגון טרור שחינך את הלוחמים שלו באותה השיטה,קרוב לוודאי שרובם לא יודעים לעשות שום דבר אחר חוץ מלהלחם....אז מה נראה לך שיעשו אותם לוחמים במידה וחיזבאללה יכריז על שלום עם ישראל?? לדעתי הם ימצאו ארגון אחר שימצא סיבה למה הוא כן נלחם בישראל,ארה"ב וכו' ויעניק להם את שירותיו תמורת שכר הולם והכרה בכוח שלו...והכי חשוב תמורת קלאצ' בשביל איזה תמונה לנכדים ובשביל להראות קול בכפר... לי אישית קשה להאמין שכל הלוחמים האלה יזנחו את הטרור ככה סתם.... צריך לחנך מחדש את כל אלה שעברו שטיפת מוח על השמדת ישראל.

ינשוף4

New member
על זה לא "שובר את הראש"

לא חסרים ארגנים שהם "נגד ישראל"/ "נגד ארה"ב"/ "נגד המערב", או כל "נגד" אחר. אנחנו נתמודד עם אלה שיפעלו נגדנו. האחרים? שיחליטו מה הם רוצים. להתמודד לבד? לשתף פעולה? ממילא כל אחד מחליט, ופועל, לפי שקוליו הוא.

fifanowftw

New member
'

טוב, אז אני מניח שאתה מצדיק את הלחימה של החיזבאללה בישראל. יפה. עוד מעט תגיד לי גם שבגלל ישראל התחילה המלחמה(לא להאמין, אבל כן, שמעתי את זה כבר). שלום עם מדינות ערב.. ובכן, אפשר לומר בהחלט שהשלום עם ירדן מוכיח את עצמו. אבל מה לגבי השלום עם מצרים? כל כך הרבה תעמולה יש שם, שנאת ישראל, לא מזמן הייתה כתבה על התקשורת העויינת שהייתה כנגד הנהגים באיזה מרוץ שהיה שם. ולא נשכח את האחים המוסלמים, המלך שם כבר זקן, הוא לא יחייה לעולם. פשע בהחלט יכול לצמוח באוכלוסיות חלשות. אבל מה יחנך את האוכלוסיה שתעלה? איזה פעלות כבר אפשר לעשות? איך תדע שלא כל ה-4 מליון יעלו? זה פשוט בלתי אפשרי. ולא ענית על מה יהיה עם הכלכלה, השכלתה של העלייה הרוסית מול הפליטים.. בקיצור, אין תכנית, 2מדינות לשתי עמים, המקסימום שאני רואה זה פיצוי לפליטים, לא יותר.

לא. ממש לא. לא הבנת אותי ../images/Emo13.gif

אמרת "מחר החזיבאללה יכולים להתחיל להפציץ אותך בלי שום סיבה." ואני הסכמתי עם דבריך ואמרתי שכל עוד יש מצב מלחמה, כל עוד הסכסוך לא נפתר, זה בהחלט עלול לקרות. אני לא הייתי מצדיק דבר שכזה, כמו שלא הצדקתי את הפרובוקציה והחטיפה של חזבאללה שפתחה את מלחמת לבנון. אבל מה שאתה אומר על מצרים זה בדיוק מה שאני מתכוון: שאי אפשר לצפות ליותר מדי מהסכם שלום שחותמים עם חלק מהערבים, כאשר ממשיך מצב המלחמה עם שאר הערבים. התקשורת במצרים מוצפת בתמונות ובחדשות הכיבוש, בסיפורי הנכבה וכו' וכו', ולכן היא עויינת את ישראל, משום שהסכסוך הישראלי פלסטיני לא נפתר. תשמע נכון שהאוכלוסיה הרוסית הגרה לפה עם יותר השכלה מפליטים שחיו 50 שנה במחנות פליטים, אבל גם האוכלוסיה הרוסית הזאת שהגיעה חלקה הגדול הלך לעבוד בעבודות שחורות, כולל אנשים שהיו אקדמאים ברוסיה. אני כן חושב, שכשמדובר בעניינים שהם קודם כל פיננסים, אפשר יהיה להתמודד עם זה בתמיכה בינ"ל.

fifanowftw

New member
אז קודם כל סלח לי, בהחלט לא הבנתי אותה

מתנצל. בסופו של דבר אם באמת יווצר מצב בו יהיה שלום כולל והסכם להחזרת הפליטים זה יכול לקרות רק אם לא יהיו בעיות עם איראן, ארה''ב, רוסיה, סין..אתה מבין, זה משהו שהוא הרבה יותר גדול מהסכסוך הישראלי-פלסטינאי. עכשיו.. האוכלוסיה הרוסית מו להאוכלוסיה הערבית. בהחלט נעשה לרבים מהם עוול, עוול עצום. לחלקם יש תעודה לרפואה והם עובדים בזבל. אבל חינוך לא רק מביא לעבודות יותר טבוות, הוא גם מביא לירידה בפשיע. מסכים? לכן, אני באמת לא חושב שזה יהיה בטוח להכניס לפה מליון עד 4 מליון פליטים.

respecta1

New member
אבל כן יש סתירה

בין מדינה יהודית למדינת כל אזרחיה המדינה יהודית דמוקרטית, ולכן כל אזרח יקבל את מלוא הזכויות (ואמור גם את החובות) אבל קודם כל יהודית לא שום דבר אחר ויש הרבה סתירה בין מדינה יהודית לפשרה כל שהיא ב"זכות" השיבה, כל אדם הגיוני מבין שאם ישראל תרשה לכל\ חצי\חלק מהפליטים לחזור אליה, לא תהיה ישראל

הדרך שלך היא דרך בטוחה למלחמת אזרחים נוסח

יגוסלביה לשעבר שגם היא נגמרה בסופו של דבר בהפרדה בין העמים וחלוקת יגוסלביה למס' מדינות לאום. מדינת כל אזרחיה = שינוי חוק האזרחות, שינוי חוק השבות - הצפת ישראל במיליוני פלשתינים שיהפכו מן הסתם לאזרחים, ההמשך, רוב פלשתיני, ממשלה פלשתינית, חוקים פלשתינים, בקיצור מדינה פלשתינית והיהודים חוזרים בדיוק לאותו מצב שבו היו לפני שהיתה להם מדינה - מיעוט חלש ותלותי...על גופתי המתה. שיוויון ברמה הלאומית מתקשר למדינת כל אזרחיה או כל לאומיה והופך את היהודים למיעוט כאן. כבר עכשיו במצב הדמוגרפי הנוכחי ישראל בסכנה להוך בעוד כמה עשרות שנים למדינה בעלת רוב פלשתיני, אז אסור ברמה העקרונית שאף פליט לא יתאזרח כאן, ישראל מסכימה לזה שתהיה מדינה פלשתינית גם כדי לפתור אחד ולתמיד את עיניין הפליטים, מדינה פלשתינית בעצם מחליפה את האפשרות הפלשתינים יתאזרחו כאן. שיוויון זה סיסמה ריקה וטו לא, בלעדיות של כל עם על יחידה מדינית נפרדת היא המפתח להכל, לדחוס שני עמים תחת מסגרת מדינית אחת זה מפתח לחיכוך ומלחמת אזרחים שאני אשמח להמנע ממנה.

respecta1

New member
../images/Emo207.gif הח"כים הערבים:"מי שיבחר להתנדב לשירות

לאומי יחשב בעיננו מצורע והחברה הערבית תקיא אותו מבתוכה" גיס חמישי כבר אמרנו?

מה גייס חמישי פה? ../images/Emo6.gif

יש כאן אנשים שהמדינה מגדירה אותם כבפירוש לא חלק ממנה, אבל גורמים שונים בתוכה, כמוך, מנסים ללחוץ עליהם שגם יתנדבו למדינה שמפלה אותם, מפקיעה את קרקעותיהם, והורגת בהם מדי פעם בקלות יתירה. התגובה שלהם היא לא להכנע לדיכוי הזה, ולהחרים מי שכן מתנדב לזה ועוזר למדינה להמשיך להיות כזאת. אפשר להסכים לחרם הזה או להתנגד לו, אבל בוודאי שאין כאן כל עניין של גייס חמישי. כל עוד אתם מגדירים את הערבים בישראל כנטע זר במדינה היהודית, אל תתפלאו שגם הם בחלקם מתנכרים לה.

mike00

New member
מה בא קודם הביצה או התרנגולת?

אם כל צד יחשוב שהוא בא קודם יעבור עוד הרבה זמן עד שתהיה לנו פה שקשוקה[עם הרבה רוטב חריף].. היהוד אומרים שקודם הערבושים יתחילו לתת כבוד למדינה,לציית לחוקים ולכבד את המוסדות שלה...והכי חשוב שירות לאומי.. הערבושים לעומת זאת רוצים שקודם היהוד יפסיק את האפליה,גזענות,דיכוי וכו'.... אז מה יהיה?? אני ממש רוצה שקשוקה אתה יודע....

respecta1

New member
תגיד

עזוב את זה שניה.. ולא מנסה בהודעה הזו לתקוף אותך אבל פשוט מעניין אותי באמת מעניין בלי ציניות או משהו איך בנאדם יכול להיות עם דעות כמו שלך שהוא חלק ממדינה שכל שכניה ורוב הציבור המוסלמי בעולם קורא להשמדתה שיש לה מאות מיליוני שונאים, שכל יום מדינה אחרת מתחילה בעיות נגדה, שהיא הולכת להכנס לעוד מלחמת ענק כפויה שכל יום משגרים עליה לפחות חמישה טילים שרק לפני חצי שנה היה הפיגוע האחרון שבו נהרגו שלושה אנשים ו"רק" שלושה רק בגלל אמיצות של נהג מונית..שלפני שנתיים- שלוש כל יום היה פיגוע שנהרגו בו לפחות 5 אנשים שלא היה אפשר במרכז לצאת מהבית ולהכנס לאוטובוס בלי להיות בפאניקה וכו' וכו' איך אדם עדיין יכול עם דעות עדיין כאלה נגד המדינה?!

respecta1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אה וכמובן העובדה.. שאין לנו ארץ אחרת, אם לא הייתה לנו מדינה.. עד עכשיו כבר הייתה שואה שניה http://news.walla.co.il/?w=//1187345

respecta1

New member
.

ינשוף4

New member
"מנסים ללחוץ שיתנדבו"?

כתבתי כבר, שהתועלת- קודם כל למתנדבים עצמם. אחר כך- גם למגזר ממנו באו (הם מסייעים לו, או מהוים "שגרירים" שלו מחוצה לו). האם המדינה "זקוקה" להם? לא חושב. חושב שבסך הכל- מדובר באפיק השתלבות נוסף. אז מי שלא רוצה- עניינו. אבל התנגדות מאורגנת, ועוד במוצהר "מחשש שתהיה תועלת למדינה"? איזה שיוויון, ואילו זכויות, מגיעות למי שהולך בדרך זאת?

גיס חמישי - מושג מוטעה מיסודו

ערביי ישראל הם פלשתינים, ככה שמעצם זהותם הם חלק מהלאומיות הערבית-פלשתינית ולא הלאומיות היהודית ציונית. לאזרחות עצמה אין כל משקל. ערביי ישראל לא גיס חמישי ולא בגדו באף אחד, להיפך רובם מאד נאמנים לזהותם. אין לי בעיה שערביי ישראל יחשבו על מי שהולך לשירות לאומי כמצורע. יש לי בעיה עם זה שחבר כנסת בכנסת ישראל אומר את זה. ולכן אנשים כאלה לא ראויים להיות חברי כנסת בישראל אלא בפלשתין.

למעלה