.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
נתחיל עם זה, נניח שבבוא היום בו ישראל תסכים לקלוט כל פליט שירצה, מה יקרה אם לא 10% ירצו להיכנס אלא 80% ירצו להיכנס? הרי זה לא סוד שרמת החיים בישראל, גם אם אינה הכי טובה בעולם, יותר טובה מבירדן, לבנון, סוריה וכו'.ואיך בדיוק ישראל תאפשר לחלק מהפליטים לחזור? כלומר, לחלק הם יגידו כן, ולאיזה 1-2 מליון אחרים לא? התכנית נשמעת לי קצת מסובכת. זה היה א' ב', איני בטוח שהאוכלוסיה הערבית יכולה להיקלט כמו האוכלוסיה הרוסית. קודם כל, השכלתם של הרוסים עולה על השכלתם של הפליטים, ואיך תבטיח שאוכלוסית הפליטים שתעלה לא תתרום לפשע? הרי אנו רואים מה קורה באירופה כיום, ממש לפני כמה ימים בשוויץ עלתה מפלגה שמציע להעיף משפחה שלמה של מהגרים אם אחד מבני משפחתיהם עשה פשע, וכל זה עקב רמת הפשיע של המהגרים. איך תבטיח שהאוכלוסיה הערבית שתעלה לא תעסוק באותם הדברים? הרי גם היום רמת הפשע במגזר הערבי עולה על רמת הפשע במגזר היהודי(לא מזמן הייתה כתבה ב-NRG, שם הראו את רמת הפשיע של היהודים מול זאת של הערבים, אם לא ראית אותה אני יביא אותה). בכל מקרה, בהחלט אם זה היה עולם יפה וורוד היום הייתי חותם על המסמכים לזכות השיבה. תאמין לי שגם אני, בדיוק כמוך, רוצה בשלום כולל במזרח התיכון, הפחתה ואף ביטול הוצאות הביטחון.. אבל שמע, זה המזרח התיכון פה, המערב הפרוע, מחר החזיבאללה יכולים להתחיל להפציץ אותך בלי שום סיבה.