האם אתם בעד/נגד

הורסמאן

New member
נו קראתי, ומה?

ראיתי שעדת שוטים מנסה לרדוף רופא ולא מסוגלת לתת טיעון אחד שסותר את טיעוניו ההגיוניים לגמרי. הוא כותב שם שבד"כ לצורך ניסויים פרה קלינים זקוקים ל 5-10 קופים. ומה הם ענים לו? ומאה תהרוג? ומאה עשרים תהרוג? מתי כת הזב"ח תתפכח להבין שבנושא הניסויים, הטיעונים הזבחיים הם אלה שאינם מוסריים, הזבחניקים הם אלה שתוקפים את האנשים הטובים, את האנשים שמצילים חיי אדם?

הורסמאן

New member
עם זווית ראיה זבחית,

אתה יכול בקלות לראות מה שבא לך. ממתי אתם מסוגלים לראות דבר כמו שהוא?

behappy

New member
קצת ממה שעולה לי לראש כרגע:

הבעיה בניסויים למיניהם היא שצריכים להוכיח תוקף ומהימנות ולצורך כך חוזרים על ניסוי מסוים או ממשיכים ניסוי גם אחרי שאפשר לחזות במגמה כלשהי. כשמדובר בניסויים בגורמים דוממים או בניסויים שלא פוגעים באופן כזה או אחר בגוף של אדם או כל בעל חיים, זה בסדר. כשמדובר בבעלי חיים שנפגעים, זה נורא בעיניי. עוד בעיות: סתם דוגמה: יש הרבה מאוד מוצרי קוסמטיקה ונקיון שמצהירים שהם לא עורכים ניסויים בבעלי חיים. אמנם, הם עצמם לא ערכו, אבל הם משלמים הרבה מאוד כסף לתאגיד כזה או אחר שכן ערך ניסויים כדי להשתמש באיזשהו פטנט רשום שלהם. כך אותו תאגיד שכן נעזר בניסויים בבע"ח מרוויח, וכל מי שהחרים צרכנית אותו מבחינה אידיאולוגית, משלם לו באופן עקיף.

Yael Floyd

New member
האם אתם בעד/נגד לשנות את שם הפורום

לפורום חפירות מהחיים ומהאינטרנט!!!!!!!!!! די כבר!!!!!!!!!!!! עד מתי?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!

m_shy

New member
יעל,

בחתימה שלך יש קישור לעניין של "שנת שירות.נט". זה רומז שאת אדם שאכפת לו מאחרים. אז איך דיון על חיים, סבל ומוות של מליוני בעלי חיים כל שנה, שנגרמים באופן יזום ואכזרי על ידי בני אדם, הוא "חפירה"?! מה, זה לא נושא חשוב? לאור העובדה שהדברים הללו נעשים בשמנו כחברה, האין זה דבר שמן הראוי נבחן אותו, ואת מוסריותו, ושעמדתנו לגביו תהיה עמדה מנומקת?

Yael Floyd

New member
../images/Emo67.gifלא אכפת לי מאף אחד

עשיתי שנת שירות (ביזע ודמעות!) רק כדי בשצבא אני אשלח את הצעירות לשקם בשעת ת"ש בזמן שאני אנוח על המיטה.

m_shy

New member
עצוב,

שאנוכיות ואגוצנטריות זה משהו שאנשים כבר אפילו לא מתביישים להודות בו... אנשים נלחמו ומתו על כל אחד מהדברים שמהוים היום את החופש שלך. אולי זו היתה טעות מצידם.

noosh

New member
../images/Emo41.gif הודעת הבהרה ../images/Emo41.gif

התפתח כאן דיון חריף ונוקב, ואני מבקשת להקפיד על התנהגות הולמת. אין לי בעיה שתתווכחו ביניכם, אדרבא, ויכוחים זה דבר טוב כדי ללמוד עוד, אבל נראה שהויכוחים פה לא מובילים לשום מקום מעבר להתנגחויות אישיות, פריקת עצבים והם מסיירים על הגבול שבין דיון לגיטימי לבין עוקצנות וניסיון לפגוע במי שמולך. אני מבקשת - לא להשוות אף אחד להיטלר / נאצי ושות'. לא משנה אם הדעות שלכם שונות - אל תרדו לרמה הזאת, בחיי, עשו לי טובה. ולא לקטול אחד את השני, לא להגיד אחד לשני "אתה חסר יכולת הבנה / אתה גזען / אתה דמגוג". גם אם אתם חושבים ככה, אמרתם את זה פעם אחת, פעמיים, עכשיו אפשר להפסיק. הודעות חדשות בנושא שיכילו את הביטויים הללו או ביטויים נוספים שבאים בכוונה לפגוע - יימחקו. שבת שלום, נועה.

למעלה