אנחנו מתקדמים
רצח זה הגדרה משפטית, (וטוב לראות שאת מסכימה לפחות עם זה). יש חוקים נגד התעללות בבעלי חיים, אין חוקים נגד רצח בעלי חיים, כי אין כזה דבר. נדמה לך שאת יכולה להפוך את הכערה על פיה, ולהאשים אותי בזילזול בבעלי חיים, אך לא כך הוא. בעלי חיים חשובים לי, לא פחות מאשר לך, אולי אפילו יותר. ולעייננו, דבר ראשון בואי לא נניח. אם את לא מסכימה שחיי אדם שווים יותר מחיי כלב או חתול, אז אנא אימרי לי כבר, ונפסיק לבזבז את הזמן, אני לא יכול להתיחס לפנטים שמוכנים לבזבז חיי אדם בשביל להציל חתול, או עכבר. אך בשלב זה את עוד נהינת מהספק ולכן אני מרגיש צורך לשאול אותך למה את טוענת שזה לחינם? את לא מודעת לכך ש כ 15,000 חולי פרקינסון הרויחו המון מנוסיים שנערכו בקופים, ואשר בצורה ישירה בזכות הניסויים האלה, פותחת שיטת ניתוח שמאפשרת להם לחיות חיים נורמלים? את לא מודעת לכך ששיטות הרדמה לניתוחים, פותחו על כלבים ושפנים? שהשטלות בעיניים פותחו על שפנים? שערויי דם פותחו על כלבים, חזחרח ים ושפנים? שאנסולין לסוכרת, פותח על כלבים, שפנים ועכברים? שטיפולים גנטיים פתחו בניסויים על עכברים? ועוד ועוד ועוד, הרפואה המודרנית כולה התפתחה וממשיכה להתפתח בזכות ניסויים בבעלי חיים. כולל כמובן תרופות רבות שמשמשות לטיפול בבעלי חיים עצמם. אז איפה החינם כאן?