האם אתם מאמינם בקיום של חייזרים ?

• פותח הנושא zab2
  • פורסם בתאריך

zab2

New member
האם אתם מאמינם בקיום של חייזרים ?

שלום לכולם אני צופה ותיק של תיקים , ולאחרונה אני משוכנע בודאות בתאוריית הקונספירציה שגופים בממשל האמריקאי משתפים פעולה עם החייזרים . וכמובן כפועל יוצא מזה אני משכונע בקיום של החייזרים . מה דעתכם בנושא קיומם של החייזרים ?

קיימים, למה לא?

זה די הגיוני שקיימות צורות חיים אחרים מחוץ לכדור הארץ בין אם הן בעלות יכולות אינטליגנציה (כמו אלו של האדם או מעל לו) או לא.

1Shir

New member
השאלה היא מה לגבי הקונספירציה בממשל

האמריקאי... אין לנו דרך לדעת עד כמה זה נכון או לא. לא מאמינה שקיים במציאות איש כמו המעשן. אולי קרוב לכך, אבל הם היו נשברים ומסתבכים הרבה יותר מהסינדיקט שאנחנו מכירים לדעתי.

מממ

לדעתי יש קונספירציה כלשהי, בקשר להסתרת מידע וכו... ובטח יש אנשים שיודעים דברים שאחרים לא יודעים וגם יש להם השפעה חזקה. הייתי ממשיך בדיון אבל אני עף לישון, ממ עייף אחרי הבגרות בספורט היום.

zab2

New member
זה אינטרס

ברור של האמריקאים לשלוט בידע ןלטשטש את העובדות

למה רק אמריקאים?

מה עם ממשלת רוסיה? יפן? סין? אנגליה? צרפת? ספרד? וכו' וכו' וכו'. אנחנו נדבקים לתאוריית הקונספירציה האמריקאית כי זה מיתוס האח הגדול. כי אנחנו שומעים דברים ונותנים לדמיון שלנו להמשיך לפעול ואם אנחנו צודקים או לא זה לא משנה אבל אני בטוחה שלא האמריקאים המציאו את עניין הסתרת המידע מהציבור והם בטח לא האחרונים או היחידים שמבצעים את זה

Gilliana

New member
וגם ממשלת ישראל

ולגבי כל מה שאמרת - את בהחלט צודקת. אנחנו מכירים יותר את הנושא מהצד האמריקני, אולם הטיוח קיים במידה זו או אחרת בכל מקום בעולם, בדיוק כפי שציינת.

FeLL67

New member
קשה לי להאמין שישראל ..

"המוסד" או כל גוף ישראלי אחר, פשוט לא חכם מספיק בשביל הדברים האלה החפיפניקיות הישראלית הזאת, גם ככה הם ייראו מטופש. גם לשקר הם לא יודעים. הם יכולים לחסוך מעצמם את הקונספירציות שהם ממילא לא יודעים למכור =אף אחד כבר לא מאמין.

Gilliana

New member
אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב

בישראל באמת לא מטייחים - רק מורחים. יש יותר מאירוע אחד או שניים חריגים שארעו בישראל ואשר הוכחשו מכל מכל ע"י חיה"א והצבא - אנחנו כבר מורגלים בזה, תמיד עם איזה סיפור כיסוי כ"כ אידיוטי שאפילו ילד בן 5 לא יקנה, בדיוק כפי שאת מתארת. ושוב, את מסיימת עם משפט מחץ
ולי לא נותר להגיד לך אלא כל הכבוד!

1Shir

New member
הסתרת מידע אני גם חושבת

אבל קונספירציה כמו שראינו בסדרה? נוטה שלא להאמין.

zab2

New member
אז כולם פה תמימי דעים לגבי קיום

חייזרים , ואני חשבתי שאולי משהו לא בסדר איתי

1Shir

New member
אני אמרתי ההיפך? ../images/Emo12.gif

בטח שהמציאות לא בנויה על הסדרה!.. אבל השאלה האם הקונספירציה הממשלתית היא אחד לאחד כמו בסדרה, אין לנו דרך לענות על זה... וזה קצת יותר מדי מתוחכם מכדי שאאמין בזה... שיתוף פעולה כביכול עם החייזרים ופיתוח חיסון נגדי בסתר, גזע חייזרים מורדים... נראה לי יותר מדי.

Gilliana

New member
אופס, אז לא הבנתי אותך ../images/Emo9.gif

אחד לאחד כמו בסדרה בודאי שלא, זו בכל זאת סדרה טלויזיונית בדיונית - אבל יחד עם זאת, יש הרבה דמיון למציאות. אולי לא פיתוח חיסון נגדי ואולי לא גזע מורד (ובהחלט אין לכך שום סימוכין רציניים) אבל בהחלט קונספירציית הסתרה רחבת היקף ששותפים לה הרבה מאד גופים - לרבות ה-NSA, CIA, נאס"א והצבא. דווקא תפקידה של ה-FBI בכל הסיפור קטן יחסית, עד בטל ב-60.

1Shir

New member
../images/Emo45.gifכתבתי אתמול שאני מאמינה בהסתרה

נרחבת של מידע לגבי חוצנים... אפילו כתבתי את זה בכותרת ההודעה!

Gilliana

New member
טוב, תשמעי...

גם לי מותר להיות מסטולה לפעמים, לא?
ודרך אגב - למה אני אף פעם לא רואה אותך מחוברת במסנג'ר?

1Shir

New member
לא יודעת איך לתפעל את המסנג'ר

לא מסתדר לי "לאשר" אנשים

למעלה