האם אתם מאמינם בקיום של חייזרים ?

• פותח הנושא zab2
  • פורסם בתאריך

FeLL67

New member
חח איזה חמודה

ומעניין איך בדיוק הגעתי להתעניין בקונספירציות X_X

אכשיו מה שרציתי לכתוב אז...

אני מאמין בקונספירציות רבות, בינהן שיתוף פעולה עם חייזרים של ממשלות, כל מה שקשור בחייזרים נשמר מעייני הציבור, רצח קנדי לא בוצע כמו שנאמר בגרסא ה"רשמית", כל מה שקשור למרלין מונרו, הנסיכה דיאנה וגם הפיגועים ב 11 ב ספטמבר 2001 לא בוצעו ע"י אירגון טרור (יש על זה אתרים וגם 2 סרטים בהפקה פרטית שמציגים עובדות רבות ודעות של פיסיקאים ומומחים שונים לחומרי נפץ בכל מה שקשור למה גרם באמת לבניינים להתמוטט ומציג עוד מלא עובדות שבעצם אנחנו כציבור לא ראינו בטלוויזיה ובחדשות).

FeLL67

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

אני מאמינה שלא כל הפיגועים מבוצעים ע'י ארגוני הטרור אלה אכן במטרה להפליל אותם. [ אם נעזוב לרגע את העובדה שכל חצי דבר שקורה להם הם מאשימים את ישראל] ושכן יש גופים שלא מעוניינים שנחייה בשלום עם הערבים. קיימת קונספירציה מעניינת מאוד לגביי התאומים, ולא האחת שהמוסד ארגן משהו והזהיר את היהודים שעבדו בבניין מראש. יותר מדיי עובדות לא מתאימות. יותר מדיי שקרים קטנים שצצים. והקטע הכי מצחיק זה שהם מכחישים ואח'כ מוציאים ראיות שמפלילות אותם.

1Shir

New member
OMG

אתם מאמינים שסוכנות כלשהי בארה"ב אחראית לפיגוע מגדלי התאומים? ומי לא מעוניין בשלום? מעניין אותי לשמוע למה.

עזבי את הקטע של היהודים והמוסד...

אני יביא לך שני סרטים לראות, תראי את העובדות וישר תביני שזה לא כמו שאמרו. אני לא רוצה לפתוח על זה דיון גדול בפורום כי פעם אחת זה כבר קרה שפתחתי דיון על הנושא של הקונספירציה לגבי התאומים באיזה פורום וגרמתי לדברים לא נעימים כי כולם שם החלו לריב וזה...

FeLL67

New member
אשמח לראות

שום תוכנת מסרים לא מתפקדת אצלי כרגע, ומסכימה עם שיר נראה לי שפה זה בסדר רגע- אבל המדענים אישרו את זה, לא ? לפחות היו כאלה. נראה לי שיש לענין כמה קונספירציות שונות O:

מממ

בדיוק רציתי לשאול אותך למה את לא במסן או באיסי... בכל מקרה, מה שיש בסרטים האלו זה עובדות שמאושרות ע"י המדע וגם ע"י הסתכלות קצת יותר מעמיקה על האירועים שקדמו (למשל הוצאת כל הכלבים שמשמים להרחת וגילוי חומרי נפץ מהתאומים כמה ימים לפני ה11, עבודות שונות ולא מובנות בבניינים ופינויים סתמיים של כל העובדים, העברת הבעלות על הבניינים כחודש לפני האירועים וכו וכו...) ושקרו באותו היום. XD אם הייתי יודע שלא עובד אצלך המסן והאיסי ושאת נמצאת מול המחשב אז הייתי מציק לך בפרטי, אבל מכיוון שאני די עייף אני יעוף לישון... נה לילה טוב לכולם!

Gilliana

New member
בעניין פיגועי ה-11 בספטמבר...

אין מה לחפש קונספירציות, אל-קעידה ובן-לאדן לא רק מודים, אלא גם מתגאים ב-"הצלחה" הזו. הדבר היחיד שכן יכול אולי לענות על הגדרת קונספירציה בסיפור הזה, הוא נסיונותיו של הממשל לטייח את הפאשלות של עצמו בטיפול בעניין, והיו הרבה כאלו.

אז?

שיתגאו.. ואם אני הייתי מתגאה בזה? אז זה אומר שגם אני שותפה לעניין? העובדה שהם טוענים לאחריות לא אומר שהם באמת אחראים, רק שהם רוכבים על הגל ושזה פשוט הוגש להם כמתנה.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שבאתי לכתוב

רק בניסוח קצת שונה...

Gilliana

New member
יש עוד מספיק ראיות...

... שתומכות בעניין אחריותה של אל-קעידה. לא אכנס לזה כרגע כי זה באמת מרחיק אותנו מנושא הפורום לגמרי, אבל בכל מקרה - אין שום סיכוי בעולם, אפילו לא אחד חלקי מיליון, שהממשל האמריקני יפגע בלב ליבו עצמו ובכך יצטייר כפגיע בעיני העולם. אין שום סיכוי שארה"ב תסתכן ולו באופן הקל שבקלים בפגיעה בתדמית שלה כמעצמת על, וצריך להכיר היטב את הפוליטיקה הן הפנימית והן החיצונית כו גם את ההיסטוריה של ארה"ב. בשורה התחתונה, הקונספירציה היחידה היא כאן היא אולי זו של הדמוקרטים לפגוע ברפובליקנים לאחר שהפסידו להם את הבחירות פעמיים ברציפות. לדעתי בכל אופן זה לא יעזור להם מכיוון שגם הנשיא הבא של ארה"ב יהיה רפובליקני, אבל זה כבר נושא לפורום אחר.

1Shir

New member
למה לא קשור?

קודם כל בטח הסימן
תרם לכך שתיזכרי בו... ודבר שני גם מאלדר קיצוני, בדרך שלו, בצורה קצת אחרת ממך ומי שלא קיצוני זאת סקאלי

למעלה