האם אתם מאמינם בקיום של חייזרים ?

• פותח הנושא zab2
  • פורסם בתאריך

Gilliana

New member
למה ללכת רחוק?

רק היום התפרסמו מסמכים חדשים של ה-FBI החושפים כי מרילין מונרו אולצה להתאבד. אחת הקונספירציות הגדולות בהיסטוריה, רק מתחילה להיחשף. אין לנו דרך לדעת כמה זה נכון? להיפך, אנחנו יודעים כיום בודאות כי קיימת קונספירציית טיוח והשתקה שהחלה כבר לפני למעלה מ-50 שנה.

1Shir

New member
אצלי ודאות זה רק מה שחוויתי על בשרי

קונספירציות אפשר לזייף, בדיוק כפי שאפשר לטייח אותן. בגלל זה אני כן חושבת שיש כאן מוטיב של אמונה, ולא כמו שאמרת. גם להסכים עם ממצאי המדע זאת אמונה בעיני, כי אין דרך בטוחה לגמרי לדעת שזה נכון. תמיד יכול להתגלות משהו חדש.

Gilliana

New member
לא בדיוק

נכון, יש דברים מדעיים שאינם בגדר עובדה מוגמרת ועדיין יתכנו בהחלט גילויים חדשים שיבואו ויפריכו או שיהפכו אותם על-פיהם, אולם מאידך - ישנן עובדות מוגמרות. לדוגמה - המוות הוא עובדה מוגמרת, שלא ניתן לערער עליה. אפשר כמובן לטעון שיש חיים לאחר המוות, אולם מבחינת המימד הזה, המוות הוא סופי ומוחלט. למדע ממש אי אפשר להתייחס כאל אמונה משום שהדברים מדידים, וכאשר דברים הם מדידים - לא מדובר באמונה, אלא בעובדות.

1Shir

New member
נראה לי שנאלץ להסכים על חוסר הסכמה

בעניין הזה... אני לא מקבלת שום דבר כמובן מאליו, גם לא את המוות... הנה תראי את אלפרד פליג

Gilliana

New member
ומה עם איש הנצח? ../images/Emo8.gif

אבל בתכל'ס? הגישה שלך מאד בריאה.

1Shir

New member
לא מכירה את איש הנצח..

ושמחה לשמוע שהגישה שלי בריאה לטעמך! כי נראה לי שזאת לא ממש הגישה שלך..

Gilliana

New member
לא, זו בהחלט לא הגישה שלי

אבל הדבר לא מונע ממני להשאר עם ראש פתוח ולהעריך את הגישה שלך.
אני בכל זאת בוגרת מאלדר...

1Shir

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif הייתי חייבת..

צפי למסר...

Julia307

New member
הגדרה

המוות מוגדר כסופו של תהליך ביולוגי של צבירת טעויות במהלך חיי אורגניזם (תא או הרבה תאים), בעיקר בזמן השכפול. אי אפשר למנוע אותו אבל זה מנגנון שלא פוצח והאפשרות לגשת למעין הנעורים על פניו נשארת פתוחה

Gilliana

New member
על כך אין לי וויכוח

נכון - האפשרות נשארת פתוחה, ויתכן מאד שבעתיד נצליח לגבור על המכשול הזה, אני ממש לא פוסלת את האפשרות, אולם לכל אורך ההיסטוריה האנושית ונכון לרגע זה - טרם הצלחנו לעשות כן.

Julia307

New member
אני מאמינה בקיום

וירוסים ואמבות . גם זה חייזרים. ויותר סביר מקיום חיים תבוניים כמונו או מעלינו. אולי האמבות חטפו את סקאלי

aerynsun

New member
ההפיך

אולי האמבות הם יותר איטלגנטיות מאיתנו.\ חד תא. כמה שיודעים עליהם המון לא יודעים עליהם כלום. איפה יש פה יומרנות?

aerynsun

New member
לא הצלחתי להבין

את המשפט הזה שהיא כתבה...הוא קצת לא מובהר.

למעלה