האם אתם מאמינם בקיום של חייזרים ?

• פותח הנושא zab2
  • פורסם בתאריך

Julia307

New member
מבחינה מדעית סביר יותר

למצוא צורת חיים פרוקריוטית, כמו אמבות ווירוסים (פרוקריוט= תא בלי מעטפת גרעין). יש הבדל מהותי בין בני אדם, חיות וצמחים שהם בעלי תאים אוקריוטים (אוקריוט= תא בעל מעטפת גרעין וחלוקה ברורה של אברונים בתוך התא. התמחות. כמו שלאדם יש עיניים כדי לראות וידיים כדי למשש? גם התא מחולק ל"אברונים") שהתפתחו הרבה יותר מאוחר, קיימים באחוז קטן משמעותית ורגישים מהותית לשנויים, מאשר אמבות ווירוסים.

aerynsun

New member
אני יודעת את זה

עשיתי קורס ביולוגיה בפתוחה. אבל בהבנת הנקרא לא הבנתי את המשפט הנ"ל - "וירוסים ואמבות . גם זה חייזרים. ויותר סביר מקיום חיים תבוניים כמונו או מעלינו" המילה 'יותר סביר' מבלבלת. אבל אחרי ההסבר למעלה, הבנתי למה התכוונת.

Gilliana

New member
יש בעיה רצינית עם הבחינה המדעית

בחינה זו מסמכת על המודל המוכר היחיד - כדור הארץ ולכן התקפות שלה לעולמות אחרים, לא רלוונטית. לצערי המדע נכון להיום איננו מסוגל כלל להתמודד עם שאלה זו.

Julia307

New member
איפה כתוב כזה דבר?

אמרתי שסביר למצוא חיים פחות תבוניים מ-אדם או מה שמעליו. יש הרבה צורות חיים אחרות, ובכל זאת מחפשי החייזרים איכשהו מפוקסים על יצור שרואה, שומע, מדבר וכו. אפילו בונה חלליות.

Gilliana

New member
בבקשה, את מוכיחה...

... שוב את כל מה שאמרתי. מחפשי החייזרים "מפוקסים" על... ההגדרה המוזרה הזו שלך? את כנראה ניזונה יותר מדי ממדע בדיוני יקירתי, וממש לא מכירה את המחקרים שנעשים מדי יום ביומו בנושא. עכשיו תורי להציע לך לקרוא ולהתעמק (אם מעניין אותך).

Gilliana

New member
כמה אפייני

לא חשבתי שתגידי אחרת... איזו יומרנות! אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.

Julia307

New member
לא הבנת מה כתבתי

מה את קופצת? מותק, כדאי שתלכי להשתלם קצת , ללמוד משהו לפני שאת יורה לכל עבר. זה משתלם. למשל, תוכלי לצחוק בנקודות בסדרה בה הם מתחילים לג'ברש מדע מערבבים מונחים מדעיים כמו סלט וגורמים לזה להשמע אמין. אם את מתענינת (מה זה מתעניינת? אובסס) בחקר חיים תבוניים, כדאי שתתחילי בהבנה של מהו המושג חיים. יש ספרים טובים בנושא ( Life ,essential cell bio), ונראה שעתותייך בידייך, אז אוצי לקרוא. אולי תרשמי גם לפקולטה לרפואה וזה. תוכלי לשים חלוק כמו סקאלי.

1Shir

New member
טוב

בואו נעמיד פנים ששתיכן התנצלתן ושתיכן קיבלתן את ההתנצלות
כי בסך הכול היתה כאן אי הבנה
סבבה? סבבה. יופי

Gilliana

New member
לא היתה שום אי הבנה

כפי שכבר כתבתי לאיילה, הבנתי מצויין למה היא התכוונה. על מה יש בכלל להתנצל כאן? בואי נעמיד פנים שלא כתבת את ההודעה הזו.

Gilliana

New member
אחסוך ממך את תגובתי

כי ההודעה הזו ממש לא ראויה לאחת. אולי כשנפגש פנים אל פנים, אם זה יקרה מתישהו, אסביר לך. אבל... מכיוון שאת לא מכירה אותי ולא יודעת מה ההכשרה שלי בתחום הרפואה (ויש לי), אז אולי כדאי שתיישמי להבא בעצמך את ההצעות שאת מציעה לאחרים. Just for the record - הבנתי מצויין למה התכוונת מלכתחילה ודעתי לגבי הדברים שאמרת, בעינה עומדת.

FeLL67

New member
|חייזר|

זה מה שצעקתי בקורס מיקרוביולוגיה שבוע שעבר ~ חח המרצה הסבירה על האמבות אני: " הם ישתלטו אלינו !!! הם יחטפו אותנו!! הם ישעבדו אותנו !!"
חחחח זה היה כ'כ הזוי ואז בהפסקה היא באה אליי ושאלה אותי אם אני רואה תיקים באפלה, חחחח.

FeLL67

New member
חחחח אולי כי השולחן שלי הוקדש לזה

גם ככה א'א לכתוב עליו, הוא פשוט קטן כ'כ אז הפכתי את זה לשולחן יצירה. התלהבתי מהעובדה שמותר לעשות מה שבא לך היא ראתה שקראתי "חומריו האפלים" ושאלה אותי אז עניתי לה בפה מלא עוגיות, והיא אמרה לי שהיא ראתה את זה פעם
ושסקאלי השפיעה עליה , ולכן היא בחרה בכיוון המדעי. מגניב ^^.

1Shir

New member
אני בשוק!

המורה שלך אמרה שסקאלי השפיעה עליה בבחירת מקצוע?! את חייבת להגיד לה לכתוב משהו בפורום! מה זה "חומריו האפלים"? ובאיזה עוגיות מדובר?...

aerynsun

New member
קראת את חומריו אפלים

הטרילוגיה של פיליפ פולמן? אם לזה התכוונת. איזה ספרים נפלאים!!! אני התחלתי לקרוא את הראשון ועד שלא סיימתי את השלישי לא עזבתי את הספרים. מקווה שהוא ימשיך לכתוב הלאה והנה אתר ישראלי מאוד מושקע על הספרים. ועכשיו יוצא גם הסרט לספר הראשון דרך אגב. http://www.hdm.co.il/

FeLL67

New member
אני קוראת כרגע את המצפן המוזהב

אם ככה קוראים לו, את הראשון רק היום התחלתי ואני בערך בעמ' 100 [אוך, שעות הלימודים היקרות:)] איפה שהעניינים מתחילים להסתבך, נכנסתי לפורום לפני כמה ימים דרך הקטגוריה של מדע בדיוני, וככה נחשפתי לזה. תודה על האתר [: והספר בהחלט מעניין :|~!

FeLL67

New member
עוגיות מגעליות כאלו X:

חחח עשיתי שביתת רעב, אז כשהגעתי לאונ' ישר רצתי לקנות 4 חבילות עוגיות P: בכלל לא הסתכלתי על הטעמים, מה שהתברר כטעות איומה . היה להן טעם של תאנים
בקושי הצלחתי למלמל לה משהו, עם הפה מלא היא חמודה ביותר

למעלה