האם ברית מילה זהו תהליך טוב או רע מבחינה בריאותית?

trilliane

Well-known member
מנהל
אז יופי לכם שמצאתם מה עובד לכם, אבל לא כולם כמוכם...

50 - 70 אחוז מהנשים מזייפות אורגזמה

trilliane

Well-known member
מנהל
אז? אני לא מבינה מה אתה מנסה לומר ואיך זה קשור למה שכתבתי

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מבינה על מה אתם מקשקשים ואיך זה קשור לדיון

אכן לא נורא...

trilliane

Well-known member
מנהל
למה שהוא יהיה מזוהם? אני חיה במידה עם מקלחת, יש סבון בעולם

ורוב הגברים בעולם אינם נימולים, לתשומת ליבך, והפין שלהם בריא לחלוטין, לא "מזוהם" ולא נעליים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, אבל זה נכון גם לגברים נימולים ואפילו לנשים... מה הקשר?

אני מבינה שמהיותך נימול ואולי גם יהודי ששטפו לו את המוח עד כמה עורלה זה "איכס" ו"מלוכלך", אבל לא ולא. עורלה היא חלק טבעי מגוף הגבר (וגם האישה, אגב), רוב הגברים בעולם אינם נימולים, והם חיים בלי שום "זיהומים" מיוחדים בפין, מקיימים יחסי מין, מעמידים צאצאים... אז איך אמרת? "הכול בראש", נכון? תהפוך דיסקט ותנסה להפנים שאין שום דבר "מזוהם" בעורלה, אולי תצליח.

trilliane

Well-known member
מנהל
אוי ואבוי!
הו לא, רק לא זה!

א. לא מצטבר לכלוך מיוחד, זה מיתוס
ב. אם כן מצטבר לכלוך, מנקים. שוב, מים וסבון. זה לא מסובך.
ג. לכלוך אינו זיהום.
ד. גם לנשים יש קפלי עור... שנתחיל לחתוך גם?

דיברגנט חדש

Well-known member
מיתוס בדיוק כמו לכלוך בציפורניים

האם השחור בציפורניים זה לא לכלוך?
&nbsp
ב. לא מכיר גבר ששוטף את איבר מינו לאחר כל השתנה.
&nbsp
ג. האם בציפורניים אין זיהום כתוצאה מהלכלוך המצטבר?
&nbsp
ד. הקפלי עור שלכן הן עובדה מוגמרת וצריך לחיות עם זה ומי שזה מגעיל אותו, משתמש בקונדום.

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, עכשיו אתה כבר סתם מחרטט

א. וזה קשור כי?
&nbsp
ב. שוב, זה נכון גם לנימולים וגם לנשים. לידיעתך, בהשתנה מושכים את העורלה, אז היא לא מתלכלכת יותר מבאיבר מין נימול. ודווקא אצל נשים זו יותר בעיה, לידיעתך, וגם אנחנו לא מתקלחות אחרי כל ביקור בשירותים. משתמשים בנייר טואלט, משתמשים במגבונים לחים במידת הצורך... ואין "לכלוך" מיוחד וודאי שלא "זיהום". זה רק בראש המזוהם שלך.
&nbsp
ג. לא. אולי אצלך יש, מה אני יודעת? כבר שמתי לב שאתה נוטה להשליך מהניסיון האישי שלך לכל העולם... לא כולם כמוך, תודה לאל.
&nbsp
ד. עובדה מוגמרת בדיוק כמו עורלה... אפשר להסיר אבל עדיף שלא, כי אין סיבה. זה חלק טבעי מגוף האדם. ככה אנחנו. לא טוב לך? תשנה או תמצא בן/בת זוג שישתנו עבורך. אם הפתרון שלך הוא להשתמש בקונדום, לך על זה. הוא תקף גם לבעלי פין שלם, אגב.

דיברגנט חדש

Well-known member
כי לא נוח לך?

א. זהה לכיפלי העור ששם מצטבר לכלוך.
&nbsp
ב. רואים שאת לא גבר, אחרת היית מודעת לטיפה האחרונה

חוץ מזה, לא כל הגברים נוגעים באיבר המין שלהם בהשתנה, במיוחד לא במקומות ציבוריים, שאין סבון לשטיפת הידיים.
&nbsp
ג. ציפורניי קצוצות ואני לא משליך כלום, כי גברים לא עושים מניקור ופדיקור ועל כן מצטבר לכלוך בינם לבין העור.
&nbsp
ד. נכון שהוא תקף, אך כאן יש ברירה ואם יש ברירה מעדיפים את ההיגיינה (נימול) על הזיהום (עורלה)

trilliane

Well-known member
מנהל
מה לא נוח לי?

א. לא
&nbsp
ב. מודעת... שוב, לא קשור, לא רלוונטי, ולא ייחודי לפין שלם.
&nbsp
ג. רואים שאתה לא אישה: לא כל הנשים עושות מניקור (פדיקור זה ברגליים, אז לא קשור) והמטרה של מניקור אינה להסיר לכלוך מתחת לציפורניים. אם מצטבר לכלוך, מנקים אותו וחסל. זה נכון לכל איבר בגוף, לא צריך להתחיל לקצור איברים בגלל לכלוך.
&nbsp
ד. אז זו ההעדפה שלך, לא של כולם... רק הנימוקים שלך שגויים, כי אין קשר לזיהום. זה שזיהמו לך את המוח שעורלה = זיהום זה מצער, אבל זו אינה המציאות.

דיברגנט חדש

Well-known member
העובדות

א. מנומק ומפורט

&nbsp
ב. הייחוד הוא הצטברות הזיהום בכפלים.
&nbsp
ג. סבון לבד לא מנקה את הלכלוך שמצטבר מתחת לציפורניים ורק מניקור מוציא את הלכלוך.
&nbsp
ד. ממש לא רק שלי וחוץ מזה, אני לא הומו ועל כן לא רלוונטי אליי, אלא רלוונטי רק לנשים או להומואים.

למעלה