האם ברית מילה זהו תהליך טוב או רע מבחינה בריאותית?

ואתה אומר את זה על סמך שנים של חיים עם עורלה?

כי אני די בטוח שלבית החולים לילדים בארה"ב יש איזה שהוא ניסיון עם ילדים שלמים וגם עם ילדים נימולים.
&nbsp
בחייאת, אתה באמת מצפה שמישהו יקח את מה שאתה כותב ברצינות?
לגבר נימול מספיק לנער אחרי שהוא משתין, אבל גבר שלם צריך לנקות את הזין עם חומר אנטיספטי?
מה הלאה, הם גם לא יכולים לנגב את התחת עם נייר טואלט, אלא חייבים שטיפה בבידה אחרי כל חרבון, שהחיידקים לא יטפסו חס וחלילה על העורלה?
&nbsp
על פי ההתנהלות שלך בשרשור הזה יש שלוש אופציות:
או שאתה סתם טרול,
או שאתה מאמין לקשקושים האלו בעצמך.
או שאתה מקשקש בידיעה שמדובר בקשקושים.
&nbsp
אני לא יודע איזה אופציה מתאימה לך יותר ולמען האמת זה לא באמת אכפת לי.
נראה לי שהשקעתי כבר יותר מדי זמן לנסות לנהל איתך דיאלוג בוגר אבל אתה אפילו לא מתקרב לכיוון - אז אני חותך. היה שלום ובהצלחה.

אני לא העניין, תתייחס לתוכן

יש גם אופציה נוספת שדברי נכונים אבל סותרים את דבריך
הדוגמא שהבאת, סכנה לזיהום בגלל ניגוב ע"י נייר טואלט אחרי יציאה, אכן
קיימת אצל נשים בגלל המבנה האנטומי, ואין לה שום קשר לשלמים או נימולים
אני יכול להביא לך מלא דוגמאות שכן ממליצים להשתמש בסבון
ועם קצת מחשבה, מים לא קוטלים חיידקים ווירוסים ובקטריות

לא. אין אופציה כזו, אחרת כבר היית מגבה את הטענות שלך.

מכיוון שנכשלת בזה כישלון כל כך חרוץ לאורך כל השרשור, המסקנה ההגיונית היחידה היא שהטענות שלך הן שטויות במיץ.
&nbsp
כאמור, אני פורש...

תגיד, בכלל קראת את מה שקישרת אליו?

אף אחד מהקישורים האלו לא מדבר על נקיון אחרי השתנה. כולם מדברים על נקיון יומי - כלומר, בזמן המקלחת.
באף אחד מהם אין שום אזכור לטענה המקורית שלך - שגברים נימולים צריכים לשטוף עם מים וסבון אחרי כל השתנה.
&nbsp
כבר הוכחתי בשרשור הזה מספר פעמים שאני בהחלט מסוגל להביא סימוכין למה שאני אומר - אבל הציפיה שלך שאביא סימוכין למה שאתה אומר היא אבסורדית.
&nbsp
והסימוכין שהבאת לא מחזקים את הטענה שלך, אלא להפך.
&nbsp
כמו שכבר כתבתי קודם -
You have been weighed; you have been measured; and you have been found wanting.​
&nbsp
&nbsp

אתה טועה, אצל נימולים סבון לא יחדור לפתח השופכה, לעומת

שלמים שצריכים למתוח את העורלה לאחור, פעולה שבגללה סבון יחדור
לפתח השופכה

נכון, אבל גם אין שום בעיה למי שלא נימול.

זה סתם חרטוט שהבאת משום מקום ולא הצלחת עד עכשיו לבסס אותו בשום צורה.
&nbsp
ויותר מזה - גם אם היתה בעיה כזו, זה עדיין לא היה מצדיק בשום צורה את המנהג המחליא הזה של חיתוך תינוקות רכים בלי הרדמה, בלי פיקוח רפואי, ובתת תנאים בשם איזה דמות אב-מכה דמיונית.
&nbsp
&nbsp

אתה לא מסוגל להביא סימוכין לטענה שלך, כי היא שקרית.

ותמונות לא יכולות לתמוך בטענה שלך בכל מקרה, מה שמרמז שאתה אפילו לא מבין עד כמה אתה לא בכיוון.
עזוב, נו, זה כבר נהיה משעמם.
&nbsp

האדם מוצאו מן הקוף, תלמד

לא, אדיוט. האדם הוא קוף.

אבל אין שום קשר בין האבולוציה לבין העובדה שמילה היא טקס דתי שמבוצע על גופו של תינוק חסר ישע ללא שום הצדקה רפואית ובתת תנאים שעשויים להגיע לסיכון חייו של התינוק.
&nbsp

למעלה