קודם, כל, נכשלת בנסיון לאשש את הטענה שהעורלה מזיקה לאדם.
דבר שני - כל הגוף הוא תוצאה של אבולוציה - העורלה לא מיוחדת בזה.

דבר שלישי - גם אם הטענה שלך שהעורלה מזיקה היתה נכונה (והיא לא) התוספתן, השקדים, השדיים ובטח עוד כמה איברים שלא הזכרתי מזיקים כולם הרבה יותר מאשר העורלה - מדוע לא לבצע כריתת שד כפולה מניעתית לכל תינוקת? הרי סרטן השד פוגע בממוצע באחת מכל תשע נשים בישראל! מדוע לא לבצע כריתת שקדים מניעתית? אתה יודע כמה אנשים סובלים מדלקות שקדים בשנה? ומה לגבי תוספתן?
מה, רק בגלל שאת הניתוחים האלו אף אחד לא יעיז לחשוב לבצע באולם שמחות ע"י אדם ללא הכשרה רפואית? נו באמת. אם אפשר לחתוך את הזין ככה, אפשר גם איברים אחרים.

בקיצור - נכשלת, כהרגלך, בכל הסעיפים.

ברית מילה היא הסרת איבר בריא מגוף בריא.
הדוגמאות שנתתי כנגד הן קיצוניות פשוט בגלל שהסרה של איבר בריא מגוף בריא הוא מעשה קיצוני. אין שום דרך בעולם להצדיק רפואית כריתת תוספתן מניעתית לכלל האוכלוסיה - ואותו דבר נכון גם לגבי שקדים, שדיים ו.... עורלה.

כבר הסכמנו די בתחילת השרשור שברית מילה לא נעשית מטעמי בריאות, אז אולי כדאי שתפסיק לזיין את המוח על כמה זה בריא להיות נימול לעומת להיות שלם.

בינתיים, חוץ מלקשקש ולברבר לא עשית שום דבר בשרשור הזה. לא הצלחת לאשש אף טענה שטענת ולא הצלחת להפריך אף טענה שטענו אנשים אחרים.

לי, אישית, די נמאס כבר לבזבז זמן על השטות הזו. כל מי שעיניו בראשו ויטרח לקרוא את השרשור הזה יבין, די מהר, מי כאן מקשקש ומי אומר דברי טעם - ולכן אני לא רואה שום סיבה בעולם להמשיך ולבזבז זמן על ההתכתבות הזו.
לא נותר לי אלא לאחל לך שלום ובריאות ושלא יהיו לך בנים זכרים חס וחלילה.
הרפס, נגיף הפפילומה, דלקת שופכה, זיבה, כלמידה, סיפיליס, צ'נקוראיד, צהבת, כיבים מכאיבים על הפין, בעיקר על העורלה, קנדילומה, יש מאמרים בנושא,
תלמד לפני שאתה פולט שטויות
יש בהחלט מאמרים בנושא, ואפילו קישרתי לחלק מהם כאן בשרשור הזה.
  http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/570/183934725/אנשים_וחברה/אתאיזם

המילה אינה מגינה ואינה מועילה כנגד אף לא אחת ממחלות המין. לכל היותר היא מורידה באופן לא משמעותי את הסיכוי להדבק במחלה כזו.

בקיצור, כרגיל, נכשלת. לא מפתיע.

אני, בניגוד אליך, הבאתי קישורים לאתרים שרלוונטיים למה שאני טוען.
אתה אפילו את זה לא עשית - וגם כאשר כבר הבאת קישורים, הם לא היו רלוונטיים לטענות שלך - אז עכשיו, כשהבנת שאתה לא יכול לאשש את הטענות שלך אתה מנסה לערער את הסימוכין שאני הבאתי. טקטיקה זולה שלא תעבוד לך.

נכשלת, הפסדת בדיון. זה לא נורא אלא שאתה מסרב לקבל את האמת הכל כך ברורה הזו.
והחלק העצוב הוא שאפילו אם תודה בתבוסה עכשיו זה כבר לא יציל את כבודך - כבר מאוחר מדי לזה. אני אפילו לא יודע אם אכבד את השטות הבאה שתנפיץ כאן בתגובה.