בורותך ביחס לעורלות... תמשיך עם הפין שלך בלי העורלה
B big ass blue New member 19/12/18 #376 אפשר להפסיק עם המשחקי אגו אין טעם שתכתוב בצורה כזו לא משנה כלפי מי. מיותר. לא מספיק חשוב. אז אתה מרגיש שהיא סותרת כל דבר שאתה מביא לה. אבל ברגע שתבין שהנושא לא מספיק חשוב, אתה תרגיש יותר טוב ותפסיק לבלבל לה במוח. חוץ מזה, זה נהיה מביך.
אפשר להפסיק עם המשחקי אגו אין טעם שתכתוב בצורה כזו לא משנה כלפי מי. מיותר. לא מספיק חשוב. אז אתה מרגיש שהיא סותרת כל דבר שאתה מביא לה. אבל ברגע שתבין שהנושא לא מספיק חשוב, אתה תרגיש יותר טוב ותפסיק לבלבל לה במוח. חוץ מזה, זה נהיה מביך.
trilliane Well-known member מנהל 19/12/18 #382 הוא טרול... והוא לא הביא שום דבר, הוא רק מנפיץ חרטוטים
B big ass blue New member 19/12/18 #384 כל הפורום הזה מלא בכאלה. תיאלצי להתרגל אני מאבד עניין רוב הזמן כי אין באמת דיונים אינטלקטואלים פה. אבל אני מקווה שיש לך עוד הרבה מה להציע חוץ מברית מילה.
כל הפורום הזה מלא בכאלה. תיאלצי להתרגל אני מאבד עניין רוב הזמן כי אין באמת דיונים אינטלקטואלים פה. אבל אני מקווה שיש לך עוד הרבה מה להציע חוץ מברית מילה.
trilliane Well-known member מנהל 19/12/18 #391 להתרגל? כתבתי שנים בפורום הזה, ואין לי כוונה לחזור יש לי הרבה מה להציע ואני עושה זאת בפורומים אחרים, כי את זה די מיציתי וחזרתי רק כי קישרו לשרשור בפורום השכן, וזה נושא שחשוב לי, כפי שוודאי הבנת.
להתרגל? כתבתי שנים בפורום הזה, ואין לי כוונה לחזור יש לי הרבה מה להציע ואני עושה זאת בפורומים אחרים, כי את זה די מיציתי וחזרתי רק כי קישרו לשרשור בפורום השכן, וזה נושא שחשוב לי, כפי שוודאי הבנת.
trilliane Well-known member מנהל 15/12/18 #165 איך אתה יודע שהיא בעייתית יותר? זו טענה שלך, תסביר אתה
trilliane Well-known member מנהל 15/12/18 #172 עוד השוואה לא קשורה? לגברים שלמים אין בעיות בחדירה, מה לעשות