לא, לא כתוב "סבונים ומוצרי הגנייה גורמים לצריבה".
כתוב "תחושת צריבה בעת מתן שתן עלולה להיגרם גם כתוצאה מגירוי שיוצרים מוצרי היגיינה שונים כמו סבונים וקרמים או תחתוניות ותחבושות היגייניות".

אתה רואה שזה לא אותו משפט? הלאה. נמשיך עם שיעור בהבנת הנקרא.

"עלולה להיגרם" זה לא "נגרמת". זו אפשרות. ולא טענתי אגב שהיא לא אפשרית, שימוש לא נכון בתכשירים (במיוחד באנשים רגישים, בלי שום קשר לעורלה) אכן יכול לגרום לגירוי, מעולם לא טענתי אחרת. אבל זה לא מה שאתה טענת, ומייד אגיע גם לזה.

באותו משפט כתוב שגם תחתוניות ותחבושות הגייניות עלולות לגרום לצריבה. האם זה אומר שהן גורמות? לא! מיליוני נשים בעולם משתמשות בהן כל הזמן בלי שום צריבה (אני אחת מהן, נעים להכיר). אז לא, זה לא מה שהמשפט אומר.

יתרה מכך, המשפט הזה מופיע בתוך רשומה שלמה (שלא טרחת לקשר אליה, חלילה, אבל אל דאגה, דוד גוגל עזר לי) שעוסקת בצריבה במתן שתן, והסבונים אפילו לא נמצאים במקום גבוה ברשימה, כי הם ממש לא הסיבה העיקרית. אני מניחה שזאת הסיבה שלא נתת קישור, כי אתה מבין לבד כמה זה מחליש את הטיעון הרופף ממילא שלך.
https://www.clalit.co.il/he/medical/medical_diagnosis/Pages/dysuria.aspx

סיימתי עם הרשומה באתר הכללית (שלא אומר את מה שכתבת ולא תומך במאום בדבריך) ועכשיו אליך: אתה טענת "יש צריבה וכל 10 דקות עושים פיפי". ולא, זה לא מה שכתוב שם. אתה אומר משפט על מצב נדיר ומציג אותו כאילו הוא המצב השכיח והכללי. אבל כל מי שביקר בחו"ל פוגש גברים ערלים בריאים שלא רצים כל 10 דק' לשירותים. אז... די לחרטט.

אף אחד לא אמר שאין בעיות שגורמות לאנשים לרוץ לשירותים כל 10 דק' או שסבונים לא גרמו מעולם לאיש לצריבה. אבל אנשים בריאים יכולים לשמור על הגיינה תקינה ועל בריאות טובה גם בלי להגיע למצב הזה ואין סיבה להגיע אליו. ואם אתה טוען שזה כ"כ נפוץ ושכיח (אם לא, זה לא רלוונטי) אז בבקשה, נתונים. מספריים. מאתר רציני. לא משפט וחצי תלושים מהקשרם בתוך טקסט שלא באמת תומך בדבריך. ואל תנסה לסבן אותי, לא ילך לך.