האם הומואים ולסביות מופלים לרעה ע"י הרופאים?

מאירה14

New member
אז בעצם..

הבעייה היחידה של הקהילה היא נישואין כחוק, על כל המשתמע מכך?

בואי נתחיל מזה

שהסכמנו שזו בעיה גדולה? ש..נניח, אחד כמו יגאל אמיר יכול להנשא לבחירת לבו, ואני לא? שזו הפרה גדולה של זכויות האזרחית שלי? אם הסכמנו על זה - נוכל להמשיך..

אז אנחנו כבר מסכימות

שללסביות יש כמה בעיות שאין לסטרייטיות: א. העדר הזכות להנשא היא פגיעה איומה בזכויות האזרח שלנו. ב. מניעת האפשרות להנשא שומטת בטחון כלכלי ומשפחתי מתחת רגלינו ורגלי ילדנו בעת פרידה, ומשאירה הכל לרצון הטוב של בני/בנות הזוג.גם מהצד הכלכלי וגם מהצד של הסדרי ראיה. (שזה סדרה של בעיות,כולל בעת פטירה מילואים או מחלה, אבל היות שאנחנו מנסות לצמצם אני אשאיר הכל בסעיף אחד...) עכשיו נתקדם ונראה: האם הזכות לכבוד נראית לך שווה במקרה שלנו לכלל האזרחים? לא מזמן היו שני משפטים בישראל. באחד מהם בחורה תבעה מישהו כי הוא קרא לה "כוסית". היא הפסידה. השופט פסק שזו מילה לגיטימית. בשני שחקן כדורגל תבע מישהו שקרא לו "הומו" הוא זכה. כלומר "הומו" זו קללה עפ"י בית המשפט הישראלי, אבל "כוסית" זה תקין. נוח לך עם זה? נראה לך שזה מצביע על שוויון? האם אבדן הזכות לכבוד , לא נראית לך בעיה גדולה שמאפיינת את הציבור שלנו? (נסכים... ונמשיך...)

כמה ציטוטים:

" "הומואים מפיצים איידס, וממיטים אסון על האנושות כולה" ; "ההומואים והלסביות סובלים מבעיה רפואית ונפשית. את יום הגאווה שלהם צריך לציין במרפאה לחולי נפש ולא בכנסת" ; "אם שמגלה שבנה הומו יושבת עליו שבעה, כי מבחינתה הוא כמעט מת" ; "יש בלשכה שלו (של ח"כ אברהם פורז, י.ק) הומואיסט שכולם נגעלים ממנו. הומו, על-פי ההלכה, הוא יותר גרוע מבהמה"." http://www.nrg.co.il/online/1/ART/954/629.html "הוא היועץ המרכזי שלך ובגללו לא מתאפשר לאנשים שרוצים להתקרב ללשכתך - לבוא ולדבר אתך, אתה חוסם אותם בגלל שהוא הומו. הלשכה צריכה להיות נקיה מאנשים כאלה". " http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2703253,00.html "הצעת החוק שהעלתה גלאון עוסקת בהחמרת עונשם של מורשעים בעבירות הקשורות בסחר בנשים. בעקבות הדיון בהצעה, אמר ח"כ זאב שייצג את המתנגדים לחוק, לגלאון : "את נותנת לגיטימציה ללסביות, יש לך עוזרות לסביות בלשכה"." http://www.gogay.co.il/today/ItemDB.asp?CMID=1535

זואיzoe

New member
למה המצעדים מטופשים?

המצעדים הם מצעדים של ניראות, בעיקר המצעד בירושלים, שיש הרבה עליהום עליו ועל ועד הבית הפתוח. לפני כמה שנים נדקרו 3 אנשים ע"י חרדי שיושב עכשיו בכלא להרבה שנים, לא הרבה מדי לטעמי. כל הפשקווילים שיוצאים עוד הרבה לפני המצעד ואשר קוראים להרוג אותנו או לקלל או לא יודעת מה, ומגבירים את השנאה עוד יותר, נורא נורא מפחידים... ואז יושב לו שם במאה שערים ילד חרדי הומו (שאולי אבא שלו הוא תליין הפשקווילים),שלא מבין מה קורה לו, שחושב שהוא חריג, שמת מפחד, שרואה איך מדברים על הומואים בסביבתו, שלא מבין שהוא בסדר בעצם, ואף יכול להתאבד, (אגב, לא רק חרדי, אבל בירושלים זה שכיח כמובן הרבה יותר מאשר פה), אז זה חשוב שידע על קיום מצעד כזה. מניחה שלא ישתתף בו, אבל לפחות ידע שיש כזה, שיש עוד אנשים כמותו ושחיים ככה ודי טוב. המצעדים בבירה אינם בעלי אופי מסיבתי, המשתתפים לבושים בבגדים רגילים ולא בתחתוני חוטיני, אין שום משאיות, אין אפילו מוסיקה. זו צעדה שקטה, למען נראות הקהילה בבירה. בירושלים מאד מאד קשה עד בלתי אפשרי ל-2 גברים ללכת יד ביד, שלא לומר חבוקים, הם יכולים בקלות לחטוף מכות ואף חוטפים. אני באה מת"א ולי כל זה לא היה ברור עד שלא ראיתי את זה במו עיני ולא האמנתי שזה קיים, למרות שידוע לי שירושלים זו לא עיר אחרת, זו מדינה אחרת. המצעד שם אגב, ממומן מתרומות בעיקר ובטח ובטח שלא מהעיריה, המנסה לטרפד אותו עד לרגע האחרון ואף הצליחו השנה לבטל את ההפנינג בגלל שביתת כבאים שהיתה ואשר לא אישרו לנו כבאית באישור חריג, מה שכן אישרו שבועיים אח"כ להופעה של "הדג נחש".. תודי, הרבה יותר חשוב. זה מרתיח ברמות. גם בת"א יש ילדים שנזרקים מהבית בגלל נטיה מינית, ואשר חושבים את עצמם חריגים ולא לגיטימיים. אבל פה רון חולדאי מממן הכל, המצעד מתקיים באין הפרעות, אז המשתתפים מרשים לעצמם קצת יותר. במצעד האחרון שהתקיים, ואפילו התקיים בים, לא היה אחד שראיתי בבגדים פרובוקטיביים כמו לפני שנים. היה מאד מכובד, אם כי משום מה, פחות מרגש ממה שחשבתי שיהיה. בת"א קל יותר כאמור, וגם פה יש לא מעט נוער שצריך לראות בעיניים שזה קורה ולבוא לבקש עזרה ולדעת שיש כתובת וחיים רגילים פחות או יותר גם לשכמותו.

זואיzoe

New member
בדיוק מהסיבה שציינתי כמה פעמים

בהודעתי הקודמת. אני לא צריכה שחבר'ה מגניבים מת"א יראו אותי ויגידו איזה אחלה מצעד יאללה בואו נצטרף.. אני רוצה שהבחור החרדי המפוחד עד מוות שחושב שהוא צריך למות בגלל שהוא הומו, לא ילך להתאבד, או לפחות ישקול זאת שוב, אחרי שיראה אותנו צועדים בבירה ולא פוחדים וחיים את חיינו כרגיל ולא נראים כמו המפלצות הראויות לסקילה שאבא שלו הסביר לו פעם. אני רוצה שידברו עלינו סביב המצעד, גם אם יתלו פשקווילים, אני רוצה את ההתנגדות הזו, כי רק דרך ההתנגדות הזו, יכול הילד החרדי להבין שאנו אכן קיימים, שיש חיה כזו אבל היא לא נושכת. כי יש נטיה בזרם הזה של חלק מהמתנגדים, או להביע את ההתנגדות בתוקף, או לשתוק ולא לומר מילה כדי לא לחשוף את הנוער החרדי לתועבה. אז אני רוצה שאם יש הזדמנות שזה צף על פני המים לרגע, היינו, הבהלה שלהם סביב קיום המצעד, שהילד הזה יחשף לזה כמה שהוא יכול, כי אחרי המצעד הוא יסגר שוב בכלוב שלו, אבל לפחות יידע שזה ישנו וקיים ואפילו שמח ואנחנו לא חיים בכלובים. זוהי נראות. שיראו אותנו. שאני אדע שאם צעדתי - אולי איזה ילד יחשוב פעמיים לפני שהוא מתאבד. וזה עובד אגב.

מאירה14

New member
לעניין המצעד

מדוע אני צריכה לכפות את דעותי על אוכלוסייה שאינה מעוניינת בכך? מדוע בכוח? הנזק התדמיתי שנגרם לקהילה, בעקבות הויכוח על המצעד בירושלים, הוא גדול מאוד. אנשים הבינו, שהקהילה אינה סבלנית כלל, דרישות הגיעו מכל העולם, לא רק חרדים, והקהילה בשלה. האם זהו נצחון?? אם המצעד היה מבוטל לחלוטין, היו מבינים שלעיתים טובת הכלל קובעת, ולא רק טובת המגזר שאתה מייצג. העניין הוא שאת כותבת, שאת רוצה את ההתנגדות הזו? מדוע? למה לא לחפש דרכים אלטרנטיביות להגיע לאותו ילד מפוחד, ולא רק אליו אלא גם להוריו. אנחנו צריכים להפסיק לחשוב שאנחנו במלחמה כל הזמן.

זואיzoe

New member
אני פוגעת ברגשות של מישהו?

הרי ברור שכל ההתנגדות לעניין המצעד בירושלים באה מהכיוון החרדי ומה"אופי המיוחד" של הבירה. אבל גם חילוניים יש שם והם עדיין הרוב וגם גייז יש שם ולא מעט ואולי החרדים פוגעים בי וברגשותי בחוסר התחשבות משווע כשכל שני וחמישי הם סוגרים חצי עיר בגלל תהלוכת אבל על מות רב כזה או אחר? אולי לא מתאים לי? עיר הבירה היא של כולנו, לא רק של החרדים. אני לא אכנס לעשות פרובוקציות במאה שערים ואם בכלל אכנס לשם, אלבש חצאית, למרות שאין לי אפילו אחת בארון..לא יודעת, אכרוך משהו, כדי לכבד. זה נקרא לכבד. אני כופה את דעתי על אוכלוסיה שאינה מעוניינת בכך? סבבה, גם הם כופים את דעתם עלי ועל שכמותי שאיננו מעוניינים בכך, בתהלוכות שלהם השכם וערב. לא שמעתי אף אחד מתנגד לזה למשל. אבל למצעד של פעם בשנה, מצעד שקט של ניראות... זה כבר לא. הכלל שאת מדברת עליו אגב, הם רק האוכלוסיה החרדית ותומכיה, הם לא הכלל, אני, כחילונית, עדיין הכלל. גם בירושלים. למרות איך שזה נראה, רק שליש מתושבי הבירה הם חרדים. בואי תציעי לי דרך אלטרנטיבית איך להגיע לאותו ילד חרדי מבוהל אם לא המצעד. איפה עוד הוא יראה בכלל אנשים כמוהו? במאה שערים? להגיע להוריו? ממש. בטח. עוד שניה. הם גם יקבלו אותי עם קפה בכוס חלבית.

מאירה14

New member
רגישות אינה תבוסתנות

האופי המיוחד של הבירה. מרבית תושבי ירושלים התנגדו למצעד, כל אחד וסיבותיו הוא. מעולם אבל מעולם לא היה עולה בדעתם של גייז לערוך מצעד גאוה בוותיקן למשל. לא משום שאסור, מותר, אלא משום שזה יגרום לכל כך הרבה נזק, שמצעד, לא זו בלבד שלא ישיג את מטרתו - אלא יפספס בגדול. גם מותר לי להסתובב במכנסיים קצרים בבני ברק, מותר לי, אבל אני לא אעשה את זה, מתוך רגישות. אני לא צמה ביום כיפור ועם זאת לא אצא לעולם עם סיגריה החוצה, ומותר לי, מתוך רגישות. ומתוך הדברים שאת אומרת עולה שאת לא חושבת שזה נכון לכפות דעתם של אחרים עלייך, האם העובדה שהחרדים עושים זאת אומרת שגם אנחנו צריכים, הרי זה פסול - את אמרת. ויש עוד הרבה כאלה שלא יקבלו אותי עם קפה בכוס חלבית - אז מה?

את מפגינה בורות משוועת

כי מצעד הגאווה העולמי היחיד עד כה צעד ברומא ועבר ליד הוותיקן וזה קרה בשנת המילניום, שלה ייחסו הנוצרים קדושה מיוחדת...

מאירה14

New member
מודה - לא ידעתי

זה רק מוכיח לי, שהכל נעשה על מנת להרגיז, לקומם ובעיקר לזכות בתושמת לב לא חיובית בהכרח.

אני מסכים עם פרח

את נורא אינסטרומנטלית. ראי את טענתה "כשזה משרת את האנטי שלך ללסביות את אומרת יש הבדלים כשזה משרת את האנטי שלך ללסביות את אומרת אין הבדלים". וגם כאן, טענת שההוכחה לנזק שגורם המצעד בירושלים היא ש'לעולם אבל מעולם לא היה עולה בדעתם לצעוד בותיקן' ועכשיו את טוענת שדווקא המצעד בותיקן הוא ההוכחה שהמצעד מזיק. מה שאני לומד הוא שהעובדות לא משנות לך. הן רק אמצעי לחיזוק והתבצרות בעמדתך - יהיו אשר יהיו...

זואיzoe

New member
אכן החרדים כופים את דעותיהם עלי

בתהלוכות האבל שלהם. אבל אז מה? אני לא מתנגדת בתוקף לכך, לא מוציאה פשקווילים בגנות התהלוכה, לא מקללת אותם ומאחלת להם להישרף כי הם פוגעים ברגשותי,לא מסיתה לרצח ולא מנסה לרצוח בעצמי. גם אם הרוטינה הזו של התהלוכות לא מוצאת חן בעיני והיא לא.. שורה תחתונה - מכבדת אותם ! לא מתה על התהלוכה, אבל שותקת ונותנת לזה לקרות, למרות שחושבת שסה"כ זו חוצפה. (אכן, זה לא נכון לכפות דעתם של אחרים עלי, מדובר על לכבד ולא לכפות. ) אבל הם, יעשו את כל הנ"ל ויותר, גם ינסו לרצוח אותי ויסיתו לרצח, קללות כגון פולסא דה-נורא ועוד ועוד. וזה אפילו לא מותר להם. זה לא שקול להליכה במכנס קצר בבני ברק וכבר ציינתי קודם, שלא הייתי נכנסת לבושה כך למאה שערים. כי אני מכבדת!! אז שיכבדו אותי. והמצעדים לא גורמים נזק. אנשי הבית הפתוח יודעים גם להידבר עם הרבנים המתנגדים. יש ביניהם שיחות סביב המצעד. ידעת? אין מה לעשות.. לפעמים דרך ההתנגדות היא הדרך היחידה שתוביל לבסוף לדרך הידברות.

מאירה14

New member
אין לי ספק

שהחרדים כופים עצמם עלינו, די אם אין אוטובוסים בשבת עבור קשישים, ורחובות שלמים שנסגרים, הרבנות הנשלטת על ידי דרקונים מהמאה שעברה, יש כפייה דתית, אבל האם זה בסדר? וודאי שלא. האם זה אומר שאנחנו צריכים לנהוג באותו אופן? באותה כפייה, לא חושבת.

פרח7

New member
מהי הכפיה ההומולסבית?

האם כפינו על מישהו להתנהג כמונו? האם כפינו על מישהו לצפות בנו במצעד? אנחנו בסה"כ מבקשים , פעם בשנה, במשך שעתיים להפגין ברחובות עיר הבירה שלנו. אין בכך כפיה.

למעלה