זה לא בדיוק מה שנכתב.
אני מצטט מההודעה הראשונה שלך בשרשור הזה: "רק כדאי שתדעי כי על דמי הבראה יש התיישנות אחרי שנתיים.". (ההדגשה שלי - יוס'). אמנם הפירוט שלפני המשפט המצוטט ושאחריו היה נכון, אבל השימוש במונח "התיישנות" היה - לדעתי - לא נכון. המגבלה של תביעת פדיון דמי הבראה לתקופה קודמת מאשר לשתי שנות העבודה האחרונות המוטלת על עובד שכבר סיים את עבודתו, אינה "התיישנות". ולדעתי, ההודעה של Sch, הוסיפה וטוב שבאה.
זה לא בדיוק מה שנכתב.זה בדיוק מה שנכתב
בשתי ההודעות שלי. שאם היא הייתה מפוטרת או מתפטרת היא הייתה יכולה לתבוע רק עבור שנתיים. פשוט נראה לי שצריך לקרוא את ההודעות לפני שעונים. אנחנו חוזרים לויכוח של אתמול ולזה בדיוק התכוונתי. לפעמים לא קוראים עד הסוף ואני חושבת שהמינימום הו לקרוא את ההודעות שכל אחד משאיר פה ורק אח"כ להוסיף. כי אם זה נאמר, זה נאמר. ובכל מקרה, אם לא ההיתי ברורה אז איתכם סליחה, עם השואלת סליחה (שאגב, ביקשה הבהרה וקיבלה אותה).
אני מצטט מההודעה הראשונה שלך בשרשור הזה: "רק כדאי שתדעי כי על דמי הבראה יש התיישנות אחרי שנתיים.". (ההדגשה שלי - יוס'). אמנם הפירוט שלפני המשפט המצוטט ושאחריו היה נכון, אבל השימוש במונח "התיישנות" היה - לדעתי - לא נכון. המגבלה של תביעת פדיון דמי הבראה לתקופה קודמת מאשר לשתי שנות העבודה האחרונות המוטלת על עובד שכבר סיים את עבודתו, אינה "התיישנות". ולדעתי, ההודעה של Sch, הוסיפה וטוב שבאה.