האם יש אלוהים? / דרור הלוי

זה אומר ש...

גם הוא כבר לא כל כך יודע.
אתה יודע...דעות יש הרבה...
&nbsp
אני אגיד לך.
על תהליך - כבר הפריכו זאת מדענים והוכיחו מתמטית שאין אפשרות ליצור יש מאין את התא הפשוט ביותר מבחינה מתמטית בלי תכנון של מתכנן. ועוד שאין אפשרות שבאופן אקראי יווצרו חיים.
&nbsp
בדיונים קודמים אמרתי לאיזה אחד פה - שכל הבריאה "צועקת" את מורכבות וגדלות הבורא.

סטיבן הוקינג טוען שיש אלוהים אבל הוא כבר לא איתנו

א ב י ב ן

New member
בשנות העשרה שלי, אספתי תמונות וקריקטורות מעניינות

שאותן הדבקתי על קיר חדרי. אחת מהן הייתה יד שאוחזת פח אשפה הפוך, וממנו
נושרות חיות, כמה אנשים וכדור ארץ. אז... קראתי לזה "הטעות של הבורא"...

יש לי המלצה מצויינת

אמנם זה מיועד בעיקר לילדים, אבל אני מאוד ממליץ על הסידרה המצויינת "היה היה", זה יתן לך תשובות (סידרת התקליטורים מיוצרת במידע מהמדע...).

המדע אמנם איננו יודע הכל, אבל הוא פוסע בצעדי ענק ומגלה בכל פעם ובכל יום ובכל שעה דברים חדשים שעד תקומת החילוניות נחשבו כ-ניסים, וזה לא משנה אם זה הסנה הבוער שזו תופעה שראיתי בסיני לא פעם כששיח יבש נדלק מנציץ, או הפיכת המטה לנחש שזה היה להטוט ידוע של האיצטגנינים בנמצרים, וכו וכו.

יותר מזה, שהמדע גורם לעליה באמת החיים וירידה דרסטית בתמותה , שינוי בהבנה של כל מיני תופעות בחיים, ורק הדתיים יכולים לאמר שהעולם קיים רק 5756 שנים, כאשר המדע גילה מזמן שהעולם נברא לפני כ-4.600.000.000 שנים .

מאז תחילת החילוניות במאה ה-16 החל העולם להתפתח והמדע הפך להיות מוחשי ובעל חשיבות להתנהלות העולם ולהבנה של המתרחש בו, למרות שיש לו עוד הרבה מה ללמוד, כיוון שכוהני הדת דאגו כל השנים שאנשים יישארו בורים ויאמינו בחבר הדמיוני במקום לסמוך על עצמם ולהתחיל לקדם את העולם, והיום אין שום קשר למה שהיה במאה ה-16 למה שקורה ומה שיודעים כעת.

דבר אחד לא השתנה. תנועת החרדיות קמה כדי לרמוס את המורדים החילוניים, הם לא הצליחו והחילוניים השתלטו על העולם והפכו אותו לנאור , אבל הם ממשיכים עד היום לעשות כל מאמץ לדרוס את החילוניים, במקום להשתלב.

פתאום אין לחרדים כמעט על מי לשלוט ועל מי לשלוט באמצעות איומים והפחדות ללא קץ.
ומי שקורא את האמנות של כל מיני רבנים חכמים ומפורסמים, לא יכול שלא להשתאות לאמירותיהם המופרעות, ואיך יכול להיות שאנשים יאמינו לדברי ההבל שלהם, והנה יש עדיין מי שמאמין לדברי ההבל הללו ולמליוני הפרשנים שמוציאים וממציאים מתחת ידם מליארדים של פרשנויות הזויות.

צריך באמת להיות אחרי שטיפת מח יסודית כל כך ולהאמין למשל לאימרות של רבנים ראשיים לשעבר או רבנים "גדולים" =

שאת ושתי תלו (שקר) ערומה (שקר) כיוון שהיא העבידה את בנות ישראל אצלה בארמון ערומות ביום שבת (שקר) וגם לא יכלו להלבישה כיוון שגדל לה זנב...(שקר מטופש לגמרי, אבל למה לא להאמין? הרב אמר...).

כי היהודים שהוזמנו לארמון אחשוורוש לא יכלו לאכול מרוב צער כשראו את כלי בית המקדש עם שולחן צדדי (שקר. כלי בית המקדש נשלחו לירושלים כבר 35 שנים לפני כן).

יוסף בשנים הטובות קנה בכמויות את החיטה במצרים מתוך ראיית העתיד, וכאשר היה רעב הוא יכול היה לקבל מה שהוא רוצה תמורת החיטה. אז כתוב "וינהלם בלחם", אבל הפרשנים קובעים שהכוונה לברית מילה.....

שמשון אחרי התספורת שעבר אצל דלילה, נשלח לכלא ושם היה:"טוחן בבית האסורים" שידוע מההיסטוריה שזו היתה מלאכה קשה והעבידו בה את מי שרצו להתעלל בו.
אבל הפרשנים קבעו שאם היה כתוב "טחן להם" סימן שעסק בטחינה, אבל כשכתוב:"היה טוחן בבית האסירים" פירושו של דבר שהוא שכב עם נשות פלישתים (שקר) כדי שיהיה להן ילד גיבור כמוה (אבל הוא כבר לא גיבור,לא?).

אחד הרבנים החשובים אומר שאסור לאכול בצל שאורך הגבעול שלו פחות מ-27 ס"מ (אז אסור להכין סלט ?), אסור לשתות מכוס לא מכוסה כיוון שהשטן עלול להיכנס פנימה, וכי אסור לשאול יותר מידי שאלות על אלוהים, כי אז הוא יקח אותך אליו לתת לך תשובות, ועוד כהנה וכהנה.

בספר שלי "התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין" יש מאות דוגמאות של פסיקות מטורפות והזויות, כמו שימוש שיקרי כמו הפסוק "...וכל כבודה בת מלך פנימה..." שבא לאמר שנותנים כבוד לאשה אבל שתהיה צנועה, שזה כמובן שקר מוחלט,

או פסיקות מפורשות נגד נשים כולל אלימות (הרמב"מ- "...גבר יכול לבוא על אשתו מרצונה או שלא מרצונה...") , או שקרים מוחלטים כמו נושא שירת נשים שהטיעון הוא שזה מהתורה וזה שקר מוחלט.

וכמובן השקר הגדול ביותר , מתן תורה, שמטמיעים בתוכנית הלימודים השיקרית בתורה לילדי כתה ג' וזה מה שמתקבע אצלם לכל החיים ולא יכולים להבין ולהאמין שמשקרים להם כל החיים.

אני יכול להמשך כך עם מאות פסיקות והלכות הזויות, אלא שנראה לי שהדוגמא ברורה.

בנוגע להיה היה...

יש לי המלצה מצויינת עבורך, לקרוא קצת על תולדות התפתחות (אבולוציה?) מוסד "המדע".
ואיך כל המוסד הזה קרס עד שאניישטיין קרא לסגור את כל האקדמיות.
&nbsp
אם תלמד יפה הפעם, אתה תגלה דברים מבהילים.
&nbsp
מאז המציאו את 'מכניקת הקוונטים' והמדע נופץ לרסיסים על כל יסודותיו, הלכו ה"מדענים" להמציא תבניות באמצעות דתות (אתה שומע טוב? דתות) של המזרח הרחוק עם ה"מדע" הנוצרי...
&nbsp
אבל זה נידון לכישלון.
&nbsp
זה לא הולך להם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
אז הם מסתירים.
&nbsp
&nbsp
אבל זה פרק בפני עצמו....ואין מקום בתפוז לספר על כך.
בשביל זה צריך פרדס.

א ב י ב ן

New member
לא טענתי שאני מיותר, ולא אומר גם ש-7.3 מיליארד אנשים הם

מיותרים. וכפי שכתב מר שפירא, אם כבר, הוריי היו אלה ש"בראו" אותי, אם מתוך רצון לברוא
ואם מתוך רצונות אחרים. אבל עובדה: אני פה, ובשלב זה אין לי כוונות להחזיר ציוד באופן יזום.
והלוא איך שלא תשחק עם האפשרויות, יום החזרת הציוד ממילא יגיע.

wish2

New member
כנראה שאת הנזק הכי גדול בעולם עושה האמונה באלוהים

וכנראה שזו ההצלה של העולם.
כך או כך בשבילי הוא חייב להתקיים.
אם זה לא יקרה אני הולכת לאיבוד.
&nbsp

מסכימה לגמרי

כל כך מבינה על מה את מדברת...

האמונה באלוהים לקחה את האדם למקומות הכי רעים
ובאותה נשימה גם למקומות הכי טובים.
בלעדי האמונה הזאת היינו נשארים על העצים.

הללויה

למעלה