האם יש אלוהים?

moshe010

New member
תשמע ידידי

דבר ראשון אני שמח ללמוד מכל אדם שיש בו מה ללמדני גם אם הוא צעיר ממני בענין האבולוציה חקרתי בזמנו וקראתי בזמנו הרבה הוכחות לאמיתותו ולכן למרות שמה שהפרופסר עשתה שינתה את הידע בהבנת התפתחות התא זה לא שינה את התיאוריה הבסיסית של האבולוציה ולא את ההוכחות לכך (ללא קשר יתכן שאתעניין בזה מתוך סקרנות) אם אני טועה אשמח להתעדכן לגבי ליבוביץ לא הכרתי אותו אבל שמעתי אותו ברדיו (מוקלט)וקראתי מאמרותיו והוא אמר בפירוש שהתנ"ך נכתב על ידי בני אדם ושאין שכר ועונש והוא מקיים מצוות בגלל פילוסופיה ריגשית של רצון וצורך לשמר את עם ישראל ולקיים את תרבותו לא התעמקתי רבות בפילוסופיה שלו כיוון שברגע שהוא הסביר שהסיבה היא רצון גרידא ואין לזה הסבר הגיוני אז עזבתי אותו לנפשו בענין ניוטון אז ידעתי שהוא היה אדוק מאוד וניסה לחשב את סודות היקום מתוך מידות המקדש וכליו ואם אתה לא מאמין לי, לא אכפת לי, אני לא יעשה בחינה בשביל זה אני לא מפחד ממחב"ת באופן עקרוני אני חושב פשוט שזה ביזבוז זמן להתווכח עם מישהו שאין סיכוי לשכנע אותו

גנדרן

New member
אתה יכול להסביר לי מה הפראנויה של המחבתי"ם

נראה לי הזוי שבוקר בהיר אחד פורצים לפה כמה אורחים חדשים, ולכולם מכנה משותף אחד פראנויה ממחבתי"ם אז תסביר לי באמת מה מפחיד כל כך באיזה מחב"ת? תשמע ידידי הצעיר כשאתה נולדת אני הייתי בסוף השרות הצבאי שלי או קיי כשהלכת לגן עשיתי תואר ראשון יש לי ניסיון וידע ואשמח לתרום לך אם תרצה מהם לגבי מבנה התא, זה מאוד חשוב משום שעפ"י תאורית האבולוציה התא הבודד והרכבו הוא התחלת החיים"בקטריות" המבנה המולקולרי שלהם ופירוק החלבון לא היה ידוע בזמן דארווין לכן חייבת להיות התאמה בין שניהם לגבי ליבוביץ כולם שמעו אותו ומעט הבינו מה רצה..... לגבי ניוטון לא בושה לא לדעת מעטים ממש יודעים עליו, האם ראית את היומן במו עינייך או באינטרנט? תראה אני לא עושה לך בחינה פשוט רוצה לדעת מה אתה יודע ומה לא...

moshe010

New member
ברור לי שהתיאוריה של דרווין

על האבולוציה השתנתה ולו בגלל שבזמנו לא ידעו על תורת התורשה של מנדל אבל הרעיון המקורי נשאר ובנוסף לכך יש מלא הוכחות לתהליך מבנה התא אולי חשוב מאוד בהבנה איך האובולוציה פעלה אבל לא ידעו לי שהיא הפריכה את התיאוריה לגבי ליבוביץ לדעתי הבנתי אותו בגדול לגבי ניוטון לא ראיתי את היומן אבל קראתי ושמעתי עליו שהיה מאוד אדוק ואני גם יודע עליו דברים טובים שהוא שם את הבסיס למדע המודרני בכמעט כל התחומים 1)בפיסיקה חוקי ניטון הידועים 2)באופטיקה 3)במתמטיקה בבנית אינפי ובעוד תחומים רבים איזה תואר יש לך.? אם יש לך הסבר על הריבזם אשמח לשמוע

גנדרן

New member
מהתאוריה המקורי של דארווין

נשארה רק הרעיון של התפתחות אבולוציונית הדרגתית של המינים, חוליית הקישור בין רמת הדו חיים לרמות יותר גבוהות תואר במחשבים ומתמטיקה ועוד ואיזה תואר יש לך?

moshe010

New member
אין לי תואר

אבל אני יודע ומבין הרבה דברים במדעים מדויקים ובמתמטיקה ובפרט בסטסטיסטיקה יותר מהרבה בעלי התואר בתחום שחלקם הגדול למרות שהם יודעים טכנית להנדס ולפתור מתמטית בעיות, ההבנה האמיתית שלהם בפיסיקה ובכימיה ובסטסטיסטיקה שואפת לאפס

גנדרן

New member
למה לא הרי יש מכללות חרדיות

הרי יש מכללות חרדיות בהם תוכל לרכוש בגרות ותואר האם אתה רוצה לעסוק בנושא.... ולמצוא בו עבודה... כך תוכל לפרנס עצמך בכבוד. יש לא מעט חרדים במקצוע

למעלה