האם יש בזה רווח?

blonda3

New member
../images/Emo10.gifגם אני חושבת כמוך עלמה../images/Emo45.gif

אבל-אין מה לעשות, זאת המציאות, ואיתה צריך לחיות ולנסות-לעשות הכי טוב שאפשר. יש ברירה?

עלמה 3

New member
נכון, גם צריך להגיב ולהביא לידי

ביטוי את שתי צידי המציאות ובסופו של דבר יש גם רווח ויש גם הפסד. וכמו יונה לבנה אמרה יש גם " אינטרס" מאחורי כל דבר. ובאמת אין ברירה

maof

New member
כל זמן............

שהאינטרס חיובי ........ משרת ועבור שני הצדדים ...... הרי זה משובח
מעוף

sugar7

New member
ברור שאין תחליף

ברור שפירוק משפחה הוא טראומה לכו-לם (לא רק לילדים), אבל נדמה לי שמה ש"רוצה שקט" רצתה, בעיקר כי היא נמצאת באמצע התהליך ורואה אולי הכל שחור, זה לשמוע מאלו ש"כבר היו שם" שיש גם ורוד אי שם בקצה המנהרה. וזה מה שאני ניסיתי לעשות ואפילו עם קצת הומור (אף אחד לא חושב ברצינות שיש ילד שמבסוט מהגירושים כי הוא מקבל יותר מתנות ליומולדת, נכון?).

רוצה שקט

את מרגישה שלא הבינו אותך ,אבל למעשה רווח ביחסים או בכל דבר שאינו חומרי הוא לפעמים מתפרש או לא מתקבל בדיוק אותו הדבר אצל כולם,לכן נתתי לך את הדוגמה עם הקורבן,שנראה שאין כל רווח במצב כל כך קשה. לא כל מה שרווח בשביל אחד הוא גם רווח לשני,לאנשים שונים יש צרכים שונים ולפעמים להיות קורבן זה מצב של רווח לאחד ולשני בכלל לא. אני מקווה שדברי ברורים ,כי אם הם ברורים את יכולה בעצם להבין למה קיבלת תשובות מגוונות וזה רק מעיד כמה שאלתך היתה נפלאה,ותודה על כך. אור,הדוגמה עם יחסי המין ....תזכיר לי פעם נדבר על זה באופן מצומצם יותר...
אבל נכון אמרת רווח של אחד לא שייך לרווח של השני ,להפך הוא הנכון ביחסים זוגיים טובים לשני הצדדים רווחים ,גם אם הם שונים... הם רווחים.

יונה, אמרתי "בני זוג אוהבים"

ובמסגרת דבריו של חד על מידת החשיפה שלך... הבנת הנקרא שלי לוקה בחסר, או שאת באמת הכנסת עכשיו את כל הפורום לחדר המיטות שלך?!?!

ח ד

New member
יונה? אימרי רק להתראות

אני לא לגמרי מבין הכל עדיין, אבל נראה לי שנפגעת. קושי עם החשיפה שלך? לי אין. להיפך. אני מעריך אותה ביותר, לומד ממנה המון, ובכלל גם אני וגם עין חושבים עלייך רק טובות, מאחלים לך רק טובות, לומדים ממך הרבה,ונהנים להשתתף איתך פה. ה"שלום" שלך העביר בי צמרמורת. בבקשה אל תלכי, אם זה מה שחשבת לעשות. בבקשה תישארי, את חשובה לנו.

קושי? נהפוכהו. צל"ש והערכה!../images/Emo47.gif

אני דווקא מאוד מעריך ומכבד את יכולת החשיפה שלך. ובכלל בכלל לא מפריע לי שאנשים פותחים כאן את ליבם ונשמתם. ממש להיפך. זה יפה ומועיל. לכל הצדדים. הנחשף מתמודד עם ניסוח הדברים ומחדד אותם לעצמו בראש. השאר זוכים להצצה אל תןך עולמו של מישהו אחר. בין אם מבחינת הכרת השונה או מציאת "חברים למצב" או בכל דרך אחרת - לדעתי כולנו יוצאים נשכרים מן החשיפות האלה. שלך ושל אחרים, ואני ביניהם. ומה זה בדיוק "אז תודה ושלום?" את באמת התכוונת ללכת מפה בגלל שמוק אחד כמוני? (ולא משנה שזה הכל בטעות. ושלא הבהרתי כראוי את כוונתי ובגלל זה חשבת שאמרתי משהו שבכלל לא אמרתי) איפה הדם החם שלך? איפה העקשנות והעמידה על שלך? את כל אלה ויותר כבר חשפת בפנינו - אז אל תגידי שאין לך. חברך למורכבות, לחשפנות ולפורום,

maof

New member
יונה בואי רגע לצד../images/Emo140.gif

לא לצד הזה לצד השני
אני מבקש תיתפקדי מיד....... תראי לי מי היתחיל איתך
אני את הלקח שלי כבר למדתי
מעוף

ח ד

New member
סליחה רבה!

אור, אם הבנת הנקרא שלי בסדר, אז הבנת הנקרא שלך במקרה הזה לקתה בחסר. יונה לבנה היתה המשתתפת הראשונה בפורום הזה, ובאומץ רב חשפה בפנינו פרטים רבים מחייה האישיים, אך בשום אופן לא כולל דברים מן החדר ההוא.

חייבת לעצור כאן

אני ממש לא רוצה שהשרשור המעניין הזה ישנה כיוון ,היתה כאן אי הבנה. תודה לחד מעוף ואור שקפצו למים וזרקו לי גלגל הצלה... לוקחת מעט אויר ומאמצת את הרעיון של חד ואומרת רק להתראות. אור אתה לא שמוק,אני פגיעה מידי עכשיו,וההומור שלך היה שחור מידי בשבילי. מעוף,אני מתחילה להתרגל לסגנון שלך ובסוף גם אני אכתוב כמוך. אז בוא רגע עוד קצת קבל
ו-
אני מעריכה ....מאד חד,אני לא רוצה לבלבל לך את המוח,תודה מהלב. אני רואה את הסיפור סגור .

blonda3

New member
שוגר מותר להגיב?../images/Emo8.gif

יפה מאד שניסית להראות את החיובי שבמשפחה המורכבת וזה בהחלט חיובי אבל ברשותך אביא הערה למה שכתבת. " 2. הילדים יכולים ל"הרויח" הורים רגועים ומאושרים יותר במקום בית בו יש מתח ומריבות " אז-זה נכון רק כאשר בפרק ב' אין באמת מתח ומריבות-אבל יש גם משפחות מורכבות שבהן בני הזוג....לא תמיד הסתדרו....ולא פעם היו שם המון מתח ומריבות....כך ש-החיים דינאמיים ולפעמים מזמנים גם הפתעות. ולגבי האהבה שאפשר להרוויח-אהבה דו צדדית-זה בהחלט יכול להיות, אבל מה-כשזה לא קורה?כשאין שם כימיה, או כשזה "מתקלקל"? טוב, לא אקלקל לך.... לפחות אם אצלכם הכל טוב אז שיהיה רק טוב.

ועוד מילה

ונגיד שהורים מתגרשים והילדים מאד לא "שמחים" ופרק ב- כן מוצלח אבל הילדים לא שמחים שאמא מאושרת עם זר ולא עם אביהם? לא תמיד הטוב הוא רווח. (להזכירכם קורבן....)-

blonda3

New member
נכון יונה ועוד../images/Emo8.gif

כשאביהם מאושר אבל לא עם אמם..... יש כל מיני מצבים.
וברור-שהדשא אצל השכן ירוק יותר
אבל אף אחד לא יודע מה בדיוק קורה בביצה של השכן.
נכון?

נכון בלונדה ../images/Emo141.gif

תגידי, אני רואה שתפוז עושים סדר והוסיפו איקונים
האמת לא משהו.... אבל הם שכחו להוציא את ה-
מפורים,יש לכך סיבה לדעתך?

עלמה 3

New member
יונה, צריך לבקש להוסיף איקון של -

נרקיסים - עבור יונה לבנה. וחוץ מזה (אני עונה במקום בלונדה) את לא יודעת ישי ליצנים בחיים שלנו כל השנה.
עלמתך, לשרותך......... שולחת לך מסר

למעלה