האם יש בזה רווח?

עלמה 3

New member
בלונדה , בואי הנה.........

אני מקוה שלא נעלבת שעניתי במקומך ליונה. עלמה,

blonda3

New member
../images/Emo151.gifנעלבתי?חלילה-בדיוק לפני רגע:-

קראתי עוד אחת מבדיחותיו של מעוף ה
היומי שהצליח היום להצחיק אותי כמה וכמה פעמים. באמת שהוא כיכב היום
אז שנוותר על ה
מה פתאום? מוכרחים גם לצחוק לפעמים...... לא?

מעוף ה-../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

תמשיך לככב ולהצחיק את בלונדה בעיקר כדי שיהיה שימוש ל-

sugar7

New member
בלונדה, ודאי שמותר להגיב ../images/Emo13.gif

אפילו רצוי (בשביל זה אנחנו פה, לא?). ודאי שגם פרק ב' יכול להיות לא מוצלח (ואז זה מן הסתם עוד יותר גרוע) וגם פרק ג' וגם פרק ז' - אבל לא נתבקשנו לכסות את כל האפשרויות וגם לא לראות שחורות. "רוצה שקט" ביקשה לראות דרכנו את הפוטנציאל החיובי שישנו ולא את כל האופציות שישנן.

סול11

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo24.gifרווח

יהיה שקט השאלה היא איך תנהלי את פרק ב' נסי למצוא נתיב שימנע חיכוך בינך לבין הX בצורה שבה תובילי את ילדייך כך הם יתנהלו נסי לכוון את מועדי יום האב בצורה כזו שיוותר לךזמן פנוי נטו לעצמך רווח ודאי שקיים יש מקום רב לעצמנו מרחב מחיה שחסר לנו בביחד לילדים יש שקט נפשי לאחר החוויות הלא כל כך נעימות בעקבות משבר בין ההורים וגרושייהם.אין ספק שילדים מנצלים את המצב [אבא אמר כך אצל אמא זה אחרת] נתבי את הדברים לתועלתך ולתועלתם והרווח יהיה ענק . מנסיון אישי שנים רבות ומעיסוק במישור המשפחתי בהצלחה הכל תלוי בך

עלמה2

New member
סול 11, בשק בשקט ........

ככה הזדחלת לך בשקט, בשקט... בלי הצגת כרטיס ביקור !!!!!!! ברוך הבא
עלמה.

סול11

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif|חלא בשקט

לא מזדחל פשוט טעות נדמה היה לי כי מלאתי את הכרטיס האישי.עולה חדש בגלישה וטעוטעיתי ועם כולם הסליחה. חן חן על הברכות

עלמה2

New member
אתה מוזמן בכל עת ../images/Emo39.gif

לא צריך להנצל, ביתנו הוא בית פתוח , עלמה

ח ד

New member
עם מי יש לנו הכבוד?

נעים מאוד. אולי כמה מילים על עצמך? גבר, אישה, נשוי/גרוש/פרוד, עם/בלי, בני כמה? עובר אורח/אורח?

סול11

New member
כבוד../images/Emo65.gif

אהלן. ראה לעלמה2+כרטיס נשוי באושר שלושה שלי אחד שלה מגיל רך וכמו שלי. גילם 26 עד 41 נכדי הם שלושה מ11 עד 21. עובר אורח אורח או סתם מציצן? תלוי בענין. אייך עכשיו הכל מסתדר ?

רק על עצמי לספר ידעתי

הנישואין הראשונים שלי היו רחוקים מלהביא אושר לי/ לבעלי/לילדי. גיהנום - זה לא היה. רק לא היתה שם אהבה מספקת לרפא פצעים . הגירושים היו מאד הוגנים. התחשבנו אחד בשני ככל האפשר וניסינו ככל האפשר לא לפגוע באהבתנו המשותפת: הילדים שלנו. התגרשתי כי הרגשתי שאני עומדת למות במדבר הרגשי . התחתנתי בשנית עם אדם שמעבר לכל אני יכולה להגיד שאני אוהבת אותו מאד. שאיתו אני לומדת מה זו אהבה גדולה .אני אשתו שלו והוא אישי שלי. יש לנו שני ילדים ,פרי אהבה, שאני אוהבים מאד. את יודעת כמה פעמים אני אומרת : הלוואי והייתי יכולה להיות אישה טובה כמו שאני היום לבעלי הראשון? כי הגירושים גובים מחיר עצום.מהילדים , מאיתנו. זהו הרס של מסגרת . הרס של בית. לא ניתן לשיקום. רק לבנות אחר תחתיו. אני מקווה שזו תשובה: יש הפסד שלם . אחר כך אנו יכולים לפעול להתבגר ולעשות טוב ככל יכולתנו לנו ולילדינו. אנו יכולים לבנות בית נפלא שהוא אולי יהיה טוב מהבית הקודם. אבל ההרס של ביתנו הראשון הוא עובדה קיימת תמיד. מה עוד שבצד כל הרווחים שיבואו, במקרה הטוב, הילדים שלנו משלמים מחיר כבד. תמיד.

מסביבוש

איזה משפט ענק. "לא היתה שם אהבה מספקת לרפא פצעים" יוצאת לחשוב את האמירה הענקית הזאת ...ושבה.

blonda3

New member
גם אני התחברתי לדבריך -מסביב לשעון

מאד מאד מאד....
כלכך מבינה על מה את מדברת שנים הרגשתי כך נקווה תמיד לטוב.

maof

New member
סביב לשעון.........

הרבה דברים שמעתי בחיי...... אני שומע גם בדבריך צער כנה ...... ואני יודע שלא קל לך ולא קל לאף אחד להיתגרש ולהבין שלמעשה חיינו בטעות בעברינו כי אם אהבה היתה מספיק חזקה....וההתאמה היתה נכונה אני מאמין שלא הייתם מיתגרשים ........ ומצליחים לעבור יחד את המשבר....ולא משנה מה הוא היה אבל את כותבת שאילו היית אישה טובה יותר בעבר את זה לא אהבתי לישמוע ....... את חושבת שרק את היית הגורם לגרושים?? עם גישה כזאת של אשמה את תמשיכי איתה גם בפרק ב' לקחת אשמה ולומר כאן טעיתי זו גדולה....ומעלה אבל לומר אני טעיתי בכל הדרך זו תבוסה אישית את יודעת לטנגו צריך שני אנשים !!!!!!! ואם בן זוגך באמת היה אוהב אותך ....... היה מוצא את הדרך להגיע לליבך ...... אולי עם הרבה מאמץ אבל היה מצליח..... כפי הנראה גם הוא החליט שהוא לא רוצה יותר בקשר ולא רצה להשקיע יותר ....... מעוף

לא חזקה באשמה...

מעוף, אני רחוקה מלהאשים את עצמי או את בעלי לשעבר על מה שהיה. הכישלון , אם ניתן לדבר במושג כזה הוא פרי גורמים רבים. אני התכוונתי לכך שכיום יש לי כלים טובים בהרבה להתמודד עם נישואין ,ולכן יש לי תחושה שהכישלון היה מועד .אני לא הייתי אישה טובה ובחלק שלי בעסקת הנישואין-פישלתי. לו יש את החבילה שלו . ועם כל חיבתי אליו, והקשר האמיץ ביני ובין הלשעבר שלי- עד היום לא בא לי להיות נשואה לו.

סול11

New member
מזדהה../images/Emo13.gif

מזדהה עם חלקם הגדול של דברייך.הקמתי משפחה חדשה ללא ילדים משותפים ילדינו כולם הם שלנו ונכדי הם שלה וזו תחושה משותפת לכולנו היא רעייתי ואני רעה. גיהנום הוא עניין של הרגשה אינוידואלית ילדים רגישים מאיתנו ותרגומם לדברים שונה במקרים רבים פרוק התא המשפחתי הוא רווח והצלה לנוגעים בדבר והיציאה "מהגיהנום מטיבה עם נפשם. אל תסתכלי על העבר רצית ולא יכולת כנראה שהמפריד גבר על המשותף.ההרס הוא עובדה אבל כנראה שנחפזנו בבניה הראשונה והתשתית היתה רעועה ולכן נהלצנו להרוס ולבנות מחדש וכאן בגרנו החכמנו "והפסדנו" יצא בשכרנו וגם של ילדינו.

blonda3

New member
ברוך הבא סול../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

ומאד אהבתי גם את דבריך. והתחברתי למילותיך "ההרס הוא עובדה אבל כנראה שנחפזנו בבניה הראשונה והתשתית היתה רעועה ולכן נהלצנו להרוס ולבנות מחדש " וכו'.... ואני עדיין בשלבי ההכנה אולי ההבראה... לפני הקמת הפרק המורכב הבא....
ימים יגידו.

למעלה