האם יש בזה רווח?

סול11

New member
בניה../images/Emo50.gif

תודה על הברכות.ולעניננו בניית תשתית מוצלחת,פועל יוצא של נסיון נרכש.והרי שגינו בגרנו החכמנו וקדימה למלאכה.פרק ב' יכול להיות נפלא מפרה בכל כיוון. כך את הזמן להכנה נכונה עם האדם הנכון ויגיעו ימים של אושר. כדבר המשורר עוד יגיעו עוד יגיעו ימים של אושר.לתת את הנשמה ואת הלב לתת למי שאני אוהב. והגיג אישי,נתינה וקבלה חד הן. עוד יגיעוימים טובים כשתהייה מוכן.הרבה הצלחה.

rolan

New member
ברת מזל

שמתי לב במתחילת השרשור על שאלה כל כך הגיונית שהתייחסנו למילה = רווח
יש המשך... האם מישהו מרגיש בר מזל.....
אז בואו נעזוב רגע את הרווח וההפסד ונשאל את עצמנו האם אנחנו ברי מזל... אני מרגישה ברת מזל בהסתייגות, עם חץ מכאיב בלב... נישאתי בגיל צעיר, עם האיש הלא מתאים (לחלוטין) שאהבתי לפני שהבנתי שאין לנו מה לעשות יחד, נולדו לנו שתי בנות. התגרשתנו אך לא לפני שבדקתי עצמי טוב טוב. עברו 8 שנים עד שפגשתי את אוהי. עברתי הרבה מאוד תהפוכות, התלבטויות, קשיים וימים אפורים למדי. היום אני מרגישה ברת מזל, על שמצאתי את האיש איתו טוב לי באמת, איתו אני בונה משפחה חדשה מורכבת משלנו. איתו אני משדרת על גל אחד, אנחנו כמו שני גלגלי שיניים במכונה שפועלת יחד וכאן בא החץ המכאיב... אין לי ספק שבנותי (וכל ילדי ההורים הגרושים) משלמות את המחיר. משפחה מורכבת, ככל שתהיה טובה, מחבקת, אוהבת ותומכת בילדים - אף פעם לא תהיה כמו משפחתן הביולוגית. הן אלה שנותרו עם החוסר והוא ילווה אותן לעד ועל כך צר לי כל כך אך אין לזה מרפא... מי כאן בר המזל זה ברור אך יש לכך מחיר והוא לא קל גם לי...

סול11

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo158.gifישנו החץ המכאיב

רולן. חולק אני על דעתך כל דבר תלוי בנפשות הפועלות .ובלי להכנס לפרטים לכל נפש יש "גהינום"פרטי ואין דומה אחד לשני.ולכן ומבלי להתיחס למקרה זה או אחר המילה רווח אינה מילה מגונה ,ורווח במוונו הרחב אינו דווקא כלכלי. במקרים רבים שינוי וכואב ככל שיהייה הינו מבורך.ובחיי אנוש דוגמאות רבות לכך.לא רק משפחות מורכבות, נפש האדם מורכבת לאין ערוך פתיחות סובלנות וזמן איכות ביחד ובנפרד גורמים לעולמנו להיות טוב יותר ומכאן "הרווח"

סולו

ישנם אנשים אשר הרווח שלהם הוא דווקא כשהם עושים משהו רע והם נהנים לראות את האחר סובל.... אני בהחלט חושבת שהרווח משתנה מאדם לאדם כמו גם הסיבות.

סול11

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif|כלנית לך

בואי נשאיראת אנשי הרווח הנהנים מסבל הזולת מחוץ לתמונה.לא מכוחותנו הם נתמקד בטוב המועיל לזולתנו ולנו ולא במפריד.אין ספק שבאם נעניק מעט מעצמנו לכלל יחלחל המסר ואולי נתרום מעט טוב למעננו ולמען הדורות הבאים מה אתלגדת?.

עלמה 3

New member
סליחה שאני מתערבת בדו שיח שלכם

לא מקובל עלי
, מזאת אומרת להשאיר מחוץ לתמונה, אני חשה שאני נמנת עם הסובלים , אז מה אני בחוץ ??????????????? קוראת אתכם לסדר
עלמה,

עלמתי

אם את נמנת עם הסובלים והנהנים אז את קורבן,ואם את נמנת על הרעים שנהנים מהסבל של האחר את בחוץ,ואם את נהנת ומרוויחה אז שתפי אותנו ברווחים. כמו שאני מכירה אותך את בכלל פיה טובה,אז את בחצי של הטובים כנסי....

עלמה 3

New member
אווווווו , זה לא במצב של חשיפה

כרגע, את יודעת, זה כבד עלי, אני מרגישה פה מאד בטוח אבל עדין לא. וחוץ מזה מה רע בלהיות קורבן כשנוח לי לי לי לי לי
עם מנגינה. מרוב המחמאות שלך בסוף אני ישנה את השם ל - קלימבה......

למעלה