../images/Emo41.gif לקראת סיכום
ראשית, אני חייב לציין שהופתעתי לטובה, הן מצד הנהלת הפורום, אשר אפשרה אשכול מסוג זה בפורום, והן מצד חלק מהגולשים, שענו בצורה עניינית, מעניינת, לעניין ושאר הטיות שורש ע.נ.ן
גם אם חלקן עזבו את הדיון כשהגענו לחלק המעניין, המרכזי עם השאלות הקשות. לא ברור לי מדוע טרחו שאר המגיבות להקפיץ את האשכול מעלה עם תגובות חסרות טעם, זה בניגוד לאינטרס שלכם
לקראת סיכום, אכתוב בכמה משפטים בלבד את הנקודה שאליה הגענו עם 2-3 מגיבים עניינים, אם מישהו מסוגל, יודע ורוצה להגיב - אשמח לקרוא תגובתו, אחרת - פשוט תתעלמו, והאשכול ירד לתהום הנשייה. אני מסכים עם העקרון שלא צריך להיות הבדל בין פרה, קוף, וכלבלב חמוד, אבל לא הצלחתי להבין מה הקריטריונים שלכם, מה הקווים האדומים שלכם, וחשוב יותר - מדוע ? מה המאפיינים שצריכים להיות ליצור חי כדי שתהיו מוכנים לקחת את חייו ? אני מודה שזו שאלה קשה, אישית לא הצלחתי לגבש תשובה, אשמח לקרוא דעתכם. מודעות ? בינה ? תבונה ? בהנתן חיה מסויימת (פרה, קוף, תינוק, הומלס, אני, חתול
) מה הקריטריונים שלכם שיקבעו האם מותר לכם לקחת את החיים של החיה למטרת הנאה, או שלא ? נשמע אולי מעט דמגוגי, אבל בהחלט מחדד את הנושא ומעצים את הדילמה : מה ההבדל בין תינוק חסר ישע, חסר בינה וחסר משפחה, שאותו אני מניח לא תיצלו בגריל, לעומת הטלה ? אני שואל בשיא הרצינות, ללא התלהמות, אשמח לקרוא תשובות קונקרטיות ומשכילות.
ראשית, אני חייב לציין שהופתעתי לטובה, הן מצד הנהלת הפורום, אשר אפשרה אשכול מסוג זה בפורום, והן מצד חלק מהגולשים, שענו בצורה עניינית, מעניינת, לעניין ושאר הטיות שורש ע.נ.ן