האם יש כאן מקום גם לדיון אידיאולוגי ?

LEATHER REBEL

New member
בבית שבו חלונות ירוקים

תריסים אדומים ווילונות צהובים שלושה חברים עליזים יושבים: מיץ פטל [הארנב], אריה וג'ירף חביבים. וכל מי שאוהב לאכול ולשיר מוזמן להצטרף אליהם. כי מיץ פטל אוהב להזמין לביתו כל מי שרוצה להיות חבר טוב.

ז'אן דה לפונטיין

השיר החביב מעלי הזכיר לי משל יפה האריה החמור והשועל מצאו נתח בשר מכובד. שאל האריה את החמור..ידידי הנוער מה דעתך כיצד נחלק השלל ..ענה החמור כמובן שליש לכל אחד הרים האריה את טלפו היכה בחמור שהפך בר-מינן שאל האריה את השועל כיצד נחלק השלל ענה השועל כמובן.. הכל לכבודו....יפה אמר האריה. ושאל ממי למדתה את חוכמתך ..ענה השועל החמור לימדני צ'י

מיצפטיל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תמונה ומילות סיכום

לאחר שטחנתי לכם ת'מוח, מגיע לכם לפחות תמונה טובה
להלן חלק מהאוכל של היום בערב, מצטער על האיכות, צילמתי בסלולארי. נראה לי שהדיון מיצה את עצמו, הופתעתי לטובה שבכלל התאפשר כאן דיון, אבל הופתעתי לרעה מרמת הדיון הירודה. שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אני פחות נהנתי היום מהאוכל, אני מאמין שבסופו של דבר אהפוך לצימחוני, מכיוון שזה הדבר הנכון והמוסרי לעשות. אתם יכולים להמשיך לעצום עיניים, לצעוק שיצאו לכם מהווריד ושלא יסתכלו לכם בצלחת, אתם יכולים להמשיך לתרץ לעצמכם שזו האבולוציה, שזו היררכיות המזון, אתם יכולים לומר בגאווה שאתם לוקחים חיים מכיוון שאתם רוצים, יכולים וחזקים, אתם יכולים להמשיך עם תירוצים נבובים הגורסים שמכיוון שאי אפשר להמנע לחלוטין מפגיעה (בנייה, תחבורה), אז שוברים את הכלים והכל מותר (הגיון קלוקל, בהגדרה), אתם יכולים להמשיך לתקוף את מי שחושב אחרת ברמה האישית, במקום לחשוב על עצם הדברים, אתם תעשו בעצם הכל, העיקר לא לרדת לעצם (תרת משמע) העניין, גם אם זה בינכם לבין עצמכם. אבל בשורה התחתונה, בלי התפלספויות כלל, המסקנה שלי היא שאין לנו זכות לקחת חיים שלא מתוך חובה הישרדותית, ושלא צריך להיות עבורכם הבדל בין לקחת חיים של פרה לבין חיים של תינוק, וכל הניסיונות לתרץ זאת עלו בתוהו, אין שום הצדקה מוסרית ללקיחת החיים, לא של פרה ולא של לתינוק. גם תעשו תרגיל מחשבתי, אמיתי, יסודי ועמוק עם עצמכם, תגלו שאין לכם תשובות מוסירות טובות. אבל תמשיכו לגלגל עיניים,זה בסדר, אתם לא שונים מהרוב, והרוב כידוע - טיפש וחסר מוסר, לצערי. שבוע טוב.

צלשף

New member
ועכשיו אני מבין למה אתה רוצה להפוך לצימחוני

לפי העין המקצועית שלי לא משהו נראה הברבקיו שלך האמת גועל נפש תזמין את עצמך לסטייק רציני במסעדה רציני אני חושב שתחליט לחזור בשאלה

אספרסו2

New member
man ist was man isst

ואם הגועל נפש הזה שמונח שם על הבלטה זה מה שאתה אוכל, זה מסביר הכל.

מיצפטיל

New member
העיקר שאתם כותבים לעניין, כרגיל ../images/Emo13.gif

אין שכל אין דאגות, וכפי שרואים, אין לכם דאגות כלל

מיצפטיל

New member
לקינוח אכלתי היום חזה אווז מעושן בקורדיליה

היה מעדן, וזו אות הפתיחה לתהליך צמצום צריכת הבשרים. שלום ולא להתראות.

צלשף

New member
וזהו. חזה אווז מעושן אפשר לקנות בכל מעדניה לא

צריך מסעדה. חצי בגט 12 ,פרוסות חזה אווז, מלפפון חמוץ תוצרת בית, כף חרדל דיז׳ון, חלום של כריך אתה עוד תלמד צמחולי.

מיצפטיל

New member
קורודליה לא, אבל קורדליה כן.

מבחינת הטעם - אם לדעתך זה לא גורמה, אתה משעשע. מבחינת המחיר (לא שזה פקטור שקובע משהו), כ 800 ש"ח לזוג זה זול לדעתך, אני שמח עבורך. אבל כרגיל, אתם אלופים בלכתוב כל כך לא לעניין, שזה כבר גובל בהפרעה אישיותית שאתם חייבים לטפל בה. תאכלו, תכאלו עוד בשר, כנראה שהכמויות משפיעות לכם על המוח בצורה לא הפיכה

prizman

New member
מצידי שהשם המדוייק יהיה קקמייקה

גורמה זה לא והעובדה שאתה פראייר לשלם שם על ארוחה זוגית 800 ש"ח מעידה על הטעם ויכולת השיפןט הגרועים שלך, לא על האיכות הגבוהה של המסעדה. נכון לכרגע אתה כותב שאתה אוכל בשר אז כנראה שזה השפיע עליך (או משהו אחר), כידוע על כל אחד חומר שונה משפיע בצורה שונה. עם טיפת אינטיליגנציה מינימלית היית משקיע את הסכום הנ"ל ביועזר, רק כמה מאות מ' משם והיה לך צ'אנס ללמוד מהו גורמה. אבל ביננו, מעדיף שתמשיך ללכת לקורדליה שתפורה לאנשים כמוך ככפפה ליד ותשאיר את יועזר לאנשים שמבינים באוכל. אבל כבר שיעממת אותי טוטאלית, תגיב מה שתגיב, אני לא אטרח לענות. ולהבדיל ממך, כשאני כותב שלא אענה אז לא אענה.

מיצפטיל

New member
אתה פשוט ליצן ../images/Emo13.gif

אם היית שווה משהו, הייתי כותב לך סקירה על יועזר, שכבר נטחן דק דק בשנה האחרונה מכל הכיוונים, והתפריט כבר מוכר בע"פ לכולם. אתה פשוט בדיחה מהלכת

צלשף

New member
מה קשור הסקירה הרבה שנעשת ליועזר

לבין זה שהמקום שווה הרבה יותר מהרבה מסעדות אחרות ובעיקר יציב אבל אתה פטטי ודוחה

צלשף

New member
לאכול חזה אווז מעושן ב-800 שקל לזוג צימחולי

אתה גם בור וגם חסר כל טעם, קילו חזה אווז מעושן עולה 160 שקל לקילו, בשביל 6/7 פרוסות חזה אווז שהוא קנה במחיר הזה וקצת פלצנות סביב שילמת 800 שקל לזוג? אבל הכי אהבתי שיש לך בת או בן זוג, יש אנשים שיכולים לחיות במחיצתך?

למעלה