האם יש סוף לשיגעון??

lordjek

New member
סך הכל

תיאור של מזרח תיכון חדש, עם תוכנית יותר מובנית מהסכמי אוסלו. מהקרה כולם קופצים פה???

Justin Angel

New member
תראה...

דבר ראשון, בשבילי, כמתכנת מסדי נתונים באינטרנט, האתר הזה הוא עלבון. אני מדבר על צורת הבנייה העלובה שאיש עיוור עם שיתוק יצרח מכאב שהוא יראה אותה. דבר שני, האיש עושה משהו יחסית פשוט "תראו, הכל יתגשם, אבל אתם תהיו מתים עד אז ולא תחיו לראות את זה, אבל ביינתים אולי תאמינו לי?" דבר שלישי, הוא מביע עמדה פוליטית בתור עמדה דתית (הקטע על אריאל שרון וכיצד הוא זונה). מה שאישית אני לא רק סולד ממנו, אלא אני בעד שכל החברה שבעד עירוב דת ומדינה יקבלו את זה חזק - שיסקלו אותם למוות. אם כבר זה גם מתייחס לשטויות שהוא קישקש על צה"ל, ואישית אם אני הייתי קשור אישית לחיילים האלו שנרצחו ומותם משומש למטרות פוליטיות - הייתי סוקל אותו בעצמי. דבר רביעי, בקשר לקולומביה. הדף הזה הוא חילול הקודש. פשוט חילול הקודש. נתחיל ביהדות - זאת עבודת אלילים ברורה למספרים על בסיס 10. אז נצרות - אני בטוח שהימין הקיצוני בארה"ב יוכל לצטט את ספר לוק ויסביר לכולנו למה הוא כופר. איסלם - אני בטוח שיש פסוק שמאפשר את עריפת ראשו של בונה האתר. בודהיזם - הם אנשים יחסית שקטים, אבל אם כבר כולם בעסק, אז אני בטוח שהם יצטרפו. פאגאניזם - תראה, אישית - אני בעד שריפתו על המוקד. כל הדף הזה הוא אינדוקציה מתמטית על בסיס 10, ואתה יודע מה זה 10? 1 + 0 ואתה יודע מה זה בגימטריה 1? א', בדיוק מה שאומר שביום א' בשבוע (מחר) אני אבוא עם 10 אנשים במדי א' ונרביץ לו א' פעמים מכות רצח. לסיום, האתר הזה הוא הונאה שאם לא הייתה מערבת את משפחות שקולות (משפחת החיילם, ומשפחת רמון) היה עוד מצחיק, אבל נכון לעכשיו הוא עבודת אלילים שדינה סקילה.

preacher

New member
קצת קנה מידה...

וקצת רחמים. אני לא רופא אבל נראה לי שמי שכתב את הדף הזה קצת מעורער בנפשו. ראיתי כבר דברים דומים, בעיקר תלויים על לוחות מודעות. לרוב כמו כאן השב"כ והמשטרה "מככבים" בתור האויב של הכותב. לא יודע איך מי שהביא את הקישור לדף נתקל בו אבל לדעתי זה בכלל לא מצחיק, וגם לא מרגיז - סתם עצוב. ובטח אין טעם לנתח את הדברים האלו כאן, וכמובן שלא צריך לשרוף את הבנאדם על המוקד. רק צריך לרחם עליו.

אבל מישהו השקיע לא מעט כסף ועבודה.

משוגע בודד? עשב שוטה? כוונת הדריאדות החמודות, אם יורשה לי לנחש, לא היתה, מן הסתם, להעלות את המניאקים על המוקד פשוטו כמשמעו, ולא לנתח את האתר גופו, אלא לחקור מי עומד מאחורי זה, מארגן ומממן את זה, ולאיזו מטרה?

preacher

New member
לא מעט כסף?

ממתי אתר בגיאוסיטיס עולה כסף? לפי הגרפיקה באתר זה גם בוצע עם תוכנת העריכה הפנימית של גוסיטיס (שהיא די חביבה למען האמת). מי שעומד מאחורי זה הוא אדם בודד ותמהוני, מן הסתם. מילא הפרנויה שלו, אבל למה לאנשים כאן יש פרנויה מכל אתר קקיוני?

אני באמת לא ממש

מתמצא בזה, יכול להיות שהרושם שלי בדבר ההשקעה הרבה (כולל שעות העבודה) מוטעה. אני גם לא יכול להוכיח שזה לא עשב שוטה "תמהוני" בודד. רק נדמה לי שיש לאחרונה הרבה מאוד בודדים תמהוניים כאלה. אולי באמת הם בודדים. אולי. אולי.

Justin Angel

New member
דבר ראשון,

השם שלי הוא לא "מאמי", "חמודי", "מתוקי" ו\או "דריאדות חמודות" ו\או כל שם אחר שתוכל לחשוב עליו שהוא לא השם שלי מלידה. כדי לחרוג מהכלל הזה עלייך להוציא טופס 4363 שהוא טופס רשמי מרפובליקת ג'סטין המאוחדת המדבר על היתרים מיוחדים שנשים ששוכבות איתי מקבלות, ומכיוון ואני מניח שאתה לא שוכב איתי ולא אישה, אתה לא זכאי לקבלת חריגה מן הכלל. אני פיזית התכוונתי לסקילה. אני איש שאומר "רצית משהו מטומטם? אני בעד שתקבל את זה עד הסוף בגרון". הצבעת ליכוד? אני רוצה את לימור לבנת כשרת חינוך וסילבן שלום כשר אוצר! בטח שאני אפגע, אבל הרבה פחות ממך. אתה נגד הפרדת דת ומדיה? אני רוצה שסכילה כעונש מוות תהיה מוכרת ובשימוש, ספציפית עלייך! זאת גישת חיים מאוד טובה. כנ"ל פועל על המקרה הזה, האיש הזה מוותר על הפרדת דת ומדינה? אחלה, בואו נסקול אותו ונראה מה הוא יחשוב אז. ואל תפרש אותי, זה לא מנומס.

ג'סטין,

דבר ראשון אם העלבתי אותך אני מתנצל, אין לי שום כוונה לפגוע במישהו סתם ככה ללא סיבה. אגב, גם הזלזול שלך בשאלות שהופנו בזמנו ישירות אליך הוא לא שיא הנימוס, אבל נעזוב את זה. אני מצטער, מתנצל, וזהו. הצילו! אני לא רוצה את לימור לבנת כשרת החינוך, גם לא כעונש למצביעי הליכוד. אולי זה גם לא כל כך עונש בשבילם?

Justin Angel

New member
אין בעיה :)

פשוט שמתי לב שאמרת ש"דריאדות חמודות ומגדלור הדירו רגליהן מהפורום" ושזה עניין חוזר, אז רק רציתי לתקן אותך (אתה בטח יכול לדמיין כמה שמות וכינויים שם כמו שלי יכול להפיק) :) לא שמתי לב שהופנו אליי שאלות, בעיקר היות ואני לא בודק את הפורום הזה על בסיס קבוע. עם החידוש המחודש ומהודר של יותר מ5 פורומים מועדפים אני בהחלט אתחיל לבדוק פורום זה בתדירות יותר גבוהה :) בחזרה לנושא... זה בהחלט עונש. אתה רואה את הסדרה "הבית הלבן"? הם אמרו שם משפט שמאוד אהבתי "יש לנו את כדור הכסף! חינוך! חינוך פותר אבטלה, חינוך פותר..." וכך הלאה. לפני הבחירות נסעתי כהרגלי באוטובוס ונפתחה שיחה ביני לבין מצביעת ליכוד שישבה לידי. התחלנו לדבר ושאלתי למה היא מצביעה ליכוד והיא הבהירה לי שזה בגלל "אריק שרון יכסח לערבים את התחת". וזה פשוט טיפשות מדהימה. אז אני רוצה שהיא, הילדים שלה, והילדים של הילדה שלה יסבלו על זה. הם יגדלו להיות בורים בעלי חינוך מסורתי יהודי כמו שלבנת רוצה במערכת חינוך מושחתת ומנוונת. אין לי בעיה לסבול, אבל הם יפגעו הרבה יותר ממני מזה.

Justin Angel

New member
אנוכיות גרידא מצידי

אבל אין לי ילדים (לפחות כאלו שאני יודע אליהם) :)

Justin Angel

New member
זאת הדעה שלי...

אני מוכן לספוג את המשמעות של הליכוד אשר קיבלו שליש מהקולות. זה כל אחד וההחלטות שלו, אריאל שרון לא באמת מקשיב לי בנושאים האלה :)

ועוד הצטדקות ../images/Emo13.gif

האם אין זו החתימה שלך: "בשם האלים, שומרי המגדלור ודריאדות חמודות"? אז אם אתה מדבר בשמן, מדוע איננו יכולים להכיר ביפוי הכח שלך, ולהתייחס לדבריך כאילו היו דבריהן של הדריאדות החמודות? הן רק זעפניות במקצת.

Justin Angel

New member
זה כמו להגיד...

"בשם ההיגיון הרצוף", זה לא שמישהו מדבר בשמם אלא שאם משלבים כזאת אמרה בחתימה מתכוונים שיש קשר בין הכותב לנ"ל. אבל בכל מקרה, אני מתכנן לשנות את החתימה ההיסטורית שלי כבר שבוע וביינתים עובר על נוסחים שונים :)

סתם התלוצצתי.

באלילוּת שרמזתָ עליה בזמנו יש משהו נחמד, שמושך גם את האתאיסטים, אולי כי לא רואים בה דבר מאיים, אלא זכר נחמד לשחרות האנושות. צאנה ובכינה בנות ציון לתמוז לתמוז הבהיר לתמוז כי מת הימים הבאים יהיו ימי ענן ימי ליקוי נשמות וסתו בלא עת...

למעלה