תראה...
דבר ראשון, בשבילי, כמתכנת מסדי נתונים באינטרנט, האתר הזה הוא עלבון. אני מדבר על צורת הבנייה העלובה שאיש עיוור עם שיתוק יצרח מכאב שהוא יראה אותה. דבר שני, האיש עושה משהו יחסית פשוט "תראו, הכל יתגשם, אבל אתם תהיו מתים עד אז ולא תחיו לראות את זה, אבל ביינתים אולי תאמינו לי?" דבר שלישי, הוא מביע עמדה פוליטית בתור עמדה דתית (הקטע על אריאל שרון וכיצד הוא זונה). מה שאישית אני לא רק סולד ממנו, אלא אני בעד שכל החברה שבעד עירוב דת ומדינה יקבלו את זה חזק - שיסקלו אותם למוות. אם כבר זה גם מתייחס לשטויות שהוא קישקש על צה"ל, ואישית אם אני הייתי קשור אישית לחיילים האלו שנרצחו ומותם משומש למטרות פוליטיות - הייתי סוקל אותו בעצמי. דבר רביעי, בקשר לקולומביה. הדף הזה הוא חילול הקודש. פשוט חילול הקודש. נתחיל ביהדות - זאת עבודת אלילים ברורה למספרים על בסיס 10. אז נצרות - אני בטוח שהימין הקיצוני בארה"ב יוכל לצטט את ספר לוק ויסביר לכולנו למה הוא כופר. איסלם - אני בטוח שיש פסוק שמאפשר את עריפת ראשו של בונה האתר. בודהיזם - הם אנשים יחסית שקטים, אבל אם כבר כולם בעסק, אז אני בטוח שהם יצטרפו. פאגאניזם - תראה, אישית - אני בעד שריפתו על המוקד. כל הדף הזה הוא אינדוקציה מתמטית על בסיס 10, ואתה יודע מה זה 10? 1 + 0 ואתה יודע מה זה בגימטריה 1? א', בדיוק מה שאומר שביום א' בשבוע (מחר) אני אבוא עם 10 אנשים במדי א' ונרביץ לו א' פעמים מכות רצח. לסיום, האתר הזה הוא הונאה שאם לא הייתה מערבת את משפחות שקולות (משפחת החיילם, ומשפחת רמון) היה עוד מצחיק, אבל נכון לעכשיו הוא עבודת אלילים שדינה סקילה.