האם כולם חייבים לחוות התאהבות עד גיל מסוים?

דידי 9

New member

חחחחחחח עכשיו הוא יצא לי פימיניסט!

mri10

New member
אני מכיר בחורה

שעברה את הגיל הזה ולא היתה מאוהבת מעולם.בלי טיפול רציני זה אמור,למרבה הצער,להשאר לעולם.

PorFavor1

New member
ומה באמת עושים שם בטיפול ?

שואל אותך, MRI10, מה באמת עושים שם בטיפול?
אם הטיפול הוא רק מילולי ( ולא מכאני ), אז מה בדיוק אומר הפסיכולוג שאדם רגיל איננו יכול לאמר ?
לא באמת, אני שואל באמת. הרי חייב להיות מן משפט שכזה שפותר את הלקות הזאת.
ומהו אותו משפט? ממש חידה... חידה שלעולם לא אקבל עליה שום תשובה.
&nbsp
בפורום חסרי ניסיון- ציינתי שאמירה כמו "לך לטיפול" זהה לאמירה של "לך לקיבינימט".
אני עדיין חושב ככה...
אין במה לטפל כשהאדם עצמו איננו סובל ממצבו.
להיות א רומנטי, או א מיני - זה כואב? זה כרוך בסבל ? מובן שלא...
להיות חסר יכולת לחוש אמפטיה, הזדהות, או חרטה- האם זה כואב? האם זה כרוך בסבל ? מובן שלא...
כלומר שאין מה לטפל....
אי אפשר להקנות למישהו תחושות שאינן קיימות אצלו.
אפשר אולי להביא אותו להכרה במצבו.... אבל מודעות איננה טיפול בלקות.
לקות, זו לקות.
מודעות, זו מודעות. ואין קשר בין השניים.

mri10

New member
בטח שהיא סובלת

אז אתה שואל, אם היא סובלת למה היא לא הולכת לטיפול??

ובכן,סוגיה בפני עצמה.יתכן והיא צריכה ללכת לטיפול כדי להתגבר על המחסומים והחרדות שיש לה מטיפול.

PorFavor1

New member
מקווה שהיא תאמר במפורש

איכשהו זה ברור לך שהיא סובלת ממשהו, אבל לי זה לא ברור.
&nbsp
יש כאילו איזה מן גבול, קו אדום, במיוחד אצל הבחורות חסרות הניסיון, שהן לא מוכנות לאמר "אני סובלת", ואי אפשר להבין מהן ברור שהן רוצות לשנות את מצבן.
זה נסב בדיוק על אותו עניין מעגלי שלא נגמר... האמירה הזאת "אני בתולה" והוויכוח האינסופי על הזכות לאמר זאת.
כן, אבל מה זה אומר על הרצונות שלך לגבי העתיד המיני שלך ?
מה זה אומר על הלב שלך ? שאת חסרת כל יכולת להתאהב, או מה ?
ממה בדיוק את סובלת? מחרמנות שלא באה על סיפוקה?

PorFavor1

New member
שולחים רק גברים לטיפול...

אני לא סגור על זה, כי זה רק כמה ימים שאני קורא בפורום חסרי ניסיון.
&nbsp
ההתרשמות שלי, היא ששולחים רק גבר לטיפול.
האישה- פטורה מטיפול.
&nbsp
כלומר- אם אתה למשל גבר מכוער במיוחד, בלתי מושך במיוחד, ואתה לא מצליח ליצור קשר עם בחורה שנותנת- אתה צריך טיפול...
והאישה?
יתכן שאני טועה, אבל ... נראה לי שהבחורות בפורום לא שולחות אף בחורה אחרת לטיפול.
הבחורה עצמה רשאית ללכת לטיפול, אבל עדיין לא יצא לי לקרוא מן המלצה שכזאת " לכי לטיפול !!! ".
במקרה של TAYARSH1, הוא קיבל המלצה ללכת לטיפול, כשהוא כבר בטיפול פסיכיאטרי. אז לאיזה טיפול בדיוק התכוונה שם הגולשת?
&nbsp
כלומר כשמדובר בגבר- זה ליקוי או לקות. במיוחד כשהוא מיני, חרמן ולא מקבל מאישה נותנת. הוא צריך טיפול.
ואישה?
אם היא זקוקה לטיפול- לא נתקלתי בהמלצה כזאת... יתכן שיש, אבל לא נתקלתי בהמלצה כזאת עדיין.
זה כאילו משהו טבע לגמרי, תקין לגמרי. אבל זה בדיוק העניין , שזה מאוד לא רגיל. וזה מאוד מהותי עבור גברים.

mri10

New member
מעולם לא ביקרתי בפורום הזה

אפילו לא רפרפתי.כמובן שאין בכך כדי ללמד על נסיוני או על אי נסיוני.

dori78

New member
טוב שהוספת שאתה לא סגור על זה.

היו גם היו המלצות לנשים לגשת לטיפול, רק שאתה החלטת על סמך קריאה של ארבע וחצי הודעות שאתה יודע הכל יותר טוב מכולם.
לידיעתך, לא כל הגולשים בפורום חסרי ניסיון הם בתולים. חלקם היו בתולים עד גיל מאוחר, חלקם סתם מגלים הבנה ואמפתיה.
חלקם בעלי ניסיון מיני ללא ניסיון זוגי, חלקם בעלי ניסיון זוגי שלא כלל ניסיון מיני.
ברגע שמישהו לא מצא חן בעיניך, הטחת בו את הקללה הנוראית מכל: "תישאר במצבך הבתולי".

יש הרבה גברים שמסוגלים לגלות את הרגישות והעדינות המתבקשת כדי להתמודד עם הידיעה שבת הזוג שלהם בתולה.
אתה לא אחד מהם.

אני לא אהבתי/התאהבתי עד גיל מאוד מאוחר

כן היו קראשים פה ושם,מגוון של רגשות, אבל זה לא התאהבות.

אז כן יכול להיות שבחורה בגיל 28 מעולם לא הייתה מאוהבת (בהנחה שהכוונה באמת לאהבה תאכלס),
וזה קורה, לא מוזר.

להיות מאוהב או לא להיות מאוהב - מדד לקיום יחסי מין

זה מופרך לאללה.
משיכה מינית לא חייבת להיות מלווה ברגשות כלפי האחר , יכול להיות חוסר חיבור אבל משיכה מינית חזקה .
התאהבות היא מדד רגשי לחלוטין ויש כאלה שלא מזהים את זה ואפילו יכול להיות כאלה שלא הרגישו זאת אי פעם אבל אין לזה קשר ליחסי מין.

בפעמים שאני הייתי מאוהבת , הייתי מסוחררת והרגשתי יותר ממשיכה מינית כלפי אותו גבר שהתאהבתי בו,כלומר המשיכה המינית הייתה חלק ממכלול של רגשות שהיו .

למעלה