האם למדתם משהו?

the mnm factor

New member
בוא נעזוב את השטויות

לי יש פתרון, לך אין. אתה אומר מצד אחד שאנחנו במלחמה... אבל בעצם מזיין את השכל כי אין לך פתרון ממשי. בקיצור מר גיל, אם אין לך פתרון- קבל את הפתרון היחיד ההגיוני שמציעים לך ושתוק. ואגב, ילדותיות וחוכמת חיים לא נקבעת ע"פ מספר השנים שאתה חי... אלא ע"פ דרך החיים שאתה בוחר. אני בוחר בדרך חיים- אתה, חסר פתרון, בוחר במוות- ועל כך אתה ילדון.

One Echoe

New member
חחחח.

דיברתי עם כ"כ הרבה...בלי להעליב, נבובבים כמוך שזה פשוט מצחיק אותי. גם אם אין פיתרון זה לא אומר שרציך לעשות את הפיתרון הטיפשי שלך. אין פיתרון בגלל הערבים, אני בעד להביא להם שטחים, עם הסכם שלום. אתה בעד התנתקות חד צדדית - מעשה טיפשי. וד"א, ילדותיות כן נקבעת ע"פ מספר שנים בה אתה חי, בנוסף לאינטלגנציה שלך. אתה למשל, בחרת להפקיר את עמך, ולהצדיק את הפלסטינאים. זה מן ג'וק שקיים במדינה ואין לי מושג מאיפה הוא הגיע. אתם מושפעים יותר מדי, כנראה. אני לא בחרתי במוות, איפה בחרתי במוות? אל תכניס לי מילים לפה. חס וחלילה שאבחר במוות. וגם לך אין פיתרון. הנה, יש לי פיתרון, פשוט נעוף כולנו מארץ ונתן אותה לערבים. הרי את כל השטחים כבשנו.

גם השואה הייתה כי אנחנו עם כובש?

2,000 שנה רודפים אותנו כי אנחנו עם פולש, עכשיו כי אנחנו עם כובש? צא מזה, אנחנו עם רדוף. גם אם היינו הולכים להתיישב באוגנדה היה מי שימציא סיבה לפגע ולשנוא.

the mnm factor

New member
מה הקשר בכלל?

הבחור אמר שאנחנו עם רדוף עכשיו... שזה לא ממש נכון... היינו רדופים עד 48... וזה הכל.

חילולי קברים ברוסיה,

גלוחי ראש בפראג, אנטישמים בגרמניה, כובעים על ראשי היהודים בצרפת, והשוס - פיגועי טרור בארץ ישראל. תרצה או לא תרצה, אותך שונאי ישראל - היו ועדיין רוצים להשמיד. רק בגלל שאתה יהודי. גם אם לא יהיה לך שום קשר ושום סימן לכך. זכית להיות פה - כי אין ליהודי מקום אחר בעולם. ועם שבמדינה שלו, אינו יכול לחיות בשלווה על אדמתו, הוא עם רדוף.

One Echoe

New member
אתה טועה.

יש לך מושג כמה אנטישמיות יש בעולם? עד היום, אחוז האנטישמיות הוא די גבוה. עד היום יש ארגונים ששונאים את הדתיים. רוב הערבים שונאים יהודים. עד היום יש מעשי נאצה ומעשי פגיעה ביהודים בעולם. בעולם, שתבין. אז אל תטען שאנחנו לא עם רדוף. וזה שאתה מנסה לצדד בפלסטינאים - זה סוג של פשע בעם שלך. זה העם שלך, ואתה בעצם יורק לבאר שממנה אתה שותה. ואני כבר אענה לך כל כל שאר הדברים בהודעה אחרת.

the mnm factor

New member
אתם רואים איפה הטעות שלכם?

אנחנו דת רדופה זה ברור... אבל עם רדוף? עם ישראל לא רדוף כלל וכלל... אנשים שונאים את ע-ם ישראל רק כי הוא כובש. מוסלמים לא שונאים את ע-ם ישראל... הם שונאים יהודים. והם לא עשו דבר בעניין הזה כבר 15 שנה.

One Echoe

New member
צא כבר מהסרט שלך, פשוט תצא.

אתה כל הזמן צועק " עם כובש ", כאילו כבשנו את כל יבשת אמריקה. כשחילקו את מדינת ישראל, כמדומני, לפלסטינאים וליהודים - הפלסטינאים רצו הכל. הם אשמים בהחלט במלחמה שנוצרה. הם אלה שמשתמשים בדרכים לא אנושיות כדרך מלחמה. ולא יודעים לטפל בקיצונים שלהם. מי אני שארחם עליהם כאשר נהרגים לי ונהרגו לי במדינה כ"כ הרבה חיילים גיבורים ואזרחים חפים מפשע? מי אני שארחם עליהם כאשר אני הולך באוטובוס ואני לא מרגיש בבטחה? מוסלמים שונאים יהודים. ישראל = יהודים. אל קעידה שונאים יהודים. גלוחי הראש שונאים יהודים. עד מחר תצעק שאנחנו כובשים, עד מחר תצא טיפש.

k e l l y 1 8 1

New member
נשמה את העם שלנו

שונאים עוד לפני שהאיסלם הומצאה... אני יכולה לספר בקצרה: לפני הרבה הרבה שנים 3000-4000 בערך עם ישראל קיבל תורה בהר סיני... וממתי שירדה התורה ירדה שנאה לישראל למה פשוט קנאה כולם רצו לקבל אותה אבל אף עם חוץ מישראל לא הסכים לקיים מה שכתוב בה אבל בתחילה כל העמים (עמון אדום כנען ועוד הרבה...) פחדו לצאת למלחמה אם ישראל בגלל כל הניסים שהיו להם ביציאת מיצרים חוץ מעם אחד ששמו עמלק זה היה העם הראשון שנלחם בישראל למרות שניצחנו במילחמה הזו, הפחד מלהלחם בו ירד ואז התחילו כל מני עמים להיחם בו... (את אותו עמלק בימי שאול (למי שלמד נביאים...) ה' אמר להרוג את כל העם הזה שלא ישאר ממנו זכר מאנשים ועד חיות רק ששאול לא הרג את כולם והשאיר אחד שממנו יצא המן ורשעים אחרים אבל זה סיפור אחר...) זה קצת מהסיפור הארוך.... בקיצור מה שאני רוצה לומר שאת ישראל שונאים עוד הרבה לפני כל הכיבוש תגיד מה שתגיד זו האמת...

One Echoe

New member
כבר אמרת שאתה חפרן! ../images/Emo13.gif.

זו לא הייתה כוונתי. אני, על סמך הלאום, במדינת ישראל, חושב שכל מי שחי פה ושורד את המלחמה איתנו הוא אח שלי. לא אח במובן הביולוגי, אלא במובן הסמלי. הכוונה הייתה שגם אם הם מתנחלים, גם אם הם מתנהגים לא טוב לפעמים, אין זה אומר שאני מסתייג מהם. הם חלק מהמדינה שלי, ומהלאום שלי. ולא, זה לא נותן להם פריבילגיות על פני אנשים חפים מפשע. לא יודע מאיפה הבאת את זה.

k e l l y 1 8 1

New member
מרגע לרגע

אתה אופך לימני כל הכבוד אח שלי... אתה יודע מה לא משנה ימני או שמואלני אתה הופך ליותר ויותר יהודי אין עליך....

k e l l y 1 8 1

New member
לפי איך שאתה מדבר...

בדרך כלל שמאלנים לא מדברים ככה אבל לא משנה איך אתה קורא לעצמך...

One Echoe

New member
כנסי. שרשרת נכון.

עכשיו ברצינות: אני לא ימני. שמאלני לא חייב להיות אחד ששונא את ארץ ישראל, בדיוק כמו שימני לא חייב להיות אחד שרוצה להרוג את כל הערבים. יש לי כבוד ללאום שלי, אבל אני לא עושה חס וחלילה הפליות ע"פ לאום. אני מאמין בכל ליבי במשפט " בואו נצעד לחלום, בלי גזע ולאום ". אני רואה אנשים נהרגים במדינה, שאני חלק ממנה, אני רואה איך האזרחים עצמם, חפים מפשע, מתים בגלל פלסטינאים. זו היא מלחמה, חברים. ואני מציע שנפסיק לרחם עליהם. בדיעותיי אני בעד ללת שטחים אבל רק עם הסכם שלום. אני בעד להפסיק לדכא את הפלסטינאים, עם הסכם שלום. אני נגד התנחלויות, נגד כיבוש, נגד אלימות כלשהי נגד ערבים חפים מפשע.

k e l l y 1 8 1

New member
אין עליך אבל

שמאלנים הם לרוב (למדתי לא להכליל פה) כאלה שמרחמים על הפלסטינים המחלים והלא מחבלים יחד וכל דבר שקשור ליהדות מבזים ושוללים.... אז ממך למדתי שלא כולם כך אז ישר כח (כמו שאבא שלי אומר) הלוואי וכולם יהיו כמוך... רק שאלה על הכיבוש... נראה לי לא בטוחה שגם אתה אמרת את זה פה בפורום מדינה שלא כובשת זו לא מדינה משהו כזה? וזה לא שכבשנו משהו שלא שיך לנו...עזה והשומרון שלנו משנכנסנו לא"י אחרי מצריים... אז מה שאומר כבשו אותנו כבשנו חזרה...

One Echoe

New member
אני לא חושב שישראל היא מדינה כובשת

בשום פנים ואופן. אנשים שכחו מה זה מדינה כובשת. גם אם אנחנו מדכאים אותם, אין ברירה לפעמים. מדינה כובשת זו מדינה שכובשת ארצות אחרות בשביל להתעשר ו\או להרוויח את השטח שלה. ככה אני רואה את זה, בכל אופן. אני באמת בז ליהדות, ולכל מה שקשור אליה. אני בז לדתות, באופן כללי. אבל לא ללאום שלי, חס וחלילה. אני אוהב את הלאום שלי כי נולדתי כאן וכי אני חלק מכאן, וכי כולנו פה שותפים לאותה מלחמת הישרדות. אני שונא את הפלסטינאים בגלל שהם האויב שלנו. אני לא הכי בקיא בהיסטוריה, אבל מה שבטוח - אני לא מאמין בתנ"ך.

למעלה