האם למדתם משהו?

צדקתי

הפכתם את זה לריב

k e l l y 1 8 1

New member
בפורום הזה

כל דבר הופך לריב בקלות אפילו סימן כזה
אבל מה שעדין לא ראיתי פה זה שירשור שלום אמיתי...ניסיתי היה לו משהו כמו 40 תגובות אבל לשירשור של ריב 300 ויותר תגובות רק ריב זה מה שיודעים פה... חבל.. וקצת באיחו אני למדתי 1 כמה יש אנשים שיעדיפו ערבי פלסטיני ולא יהודי דתי 2 כמה "רחמנים " אנשים פה על הערבים הכבושים ולא על היהודי שנשאר בלי בית 3 (מאדריכל למדתי) שלא משנה שיש לי אח חייל חבר חייל 5 בני דודים חיילים אני פוגעת בהם... למה? כי אני דתייה...(שטות שלא שמעתי בעבר...) 4 אבל גם למדתי שיש שמאלנים שלמרות הדעות שלהם הם אנשים טובים יש מעט אבל יש (כמו ONE ECHOE בלי להחמיא...) 5 לא שיניתי את דעתי על הגרוש לשניה אחת אני נגד זהו ... נראה לי ... שיהי לכולם חג שמח
יורד גשם איזה כיף....
הייתי חייבת...

the mnm factor

New member
שרשור שלום אמיתי?

אבל את לא רוצה שלום עם פלשתינים... אז איך בדיוק את רוצה שרשור שלום אמיתי?

k e l l y 1 8 1

New member
לפני שנתקרב לערבים

בוא נתקרב אחד לשני חיילנים ודתיים ימין ושמאול לפני הכל אחדות בעם
נמאס לי מהאפסקות חשמל האלו.............. כל שניה די!!!!! בכל זאת אני אוהבת חורף

spoop

New member
אני גם אוהבת גשם

אבל לפי היהדות גשם בסוכות זה לא ברכה... בשמחת תורה(היום השביעי של סוכות) מבקשים על הגשם ב"תיקון הגשם". אז אם זה יורד לפני זה די חרא. במיוחד שאי אפשר לצאת לסוכה.

spoop

New member
מה פתאום!

אתה לא מבין,זה לא סתם לא גשמי ברכה...רואים את זה בשטח! למה מבקשים על הגשם רק אחרי סוכות? כדי שלא יהיה גשם בסוכה... מה הקשר כי כתוב? אם ירד עליך מבול באמצא טיול,אתה לא תהנה נכון? זה בגלל שזה לא גשמי ברכה.

k e l l y 1 8 1

New member
אני ידעת את זה

אבל עדין אוהבת את החורף... ולראות את אחים שלי רצים חזה הביתה שמתחיל הגשם זה די מצחיק....חחחח

טוב...הצתה קצת מאוחרת../images/Emo6.gif

אבל לא נורא... בשהותי בפורום פגשתי שמאל וימין, ונראה לי אילו גיבשתי דעה(-:. הכרתי מפונים וחיילים והבנתי באמת באמת את הכאב שלהם מתחת לכל מה שמראים לנו. חיזקתי את דעתי נגד דעות קצוניות (שמאל וימין) והכרתי אנשים טובים. ולסוף מכתבי היקר
חג שמח לכולם! ואם כולנו נרצה ונחתור לשלום אמיתי..יהיה שלום

למעלה