אבל מה שעדין לא ראיתי פה זה שירשור שלום אמיתי...ניסיתי היה לו משהו כמו 40 תגובות אבל לשירשור של ריב 300 ויותר תגובות רק ריב זה מה שיודעים פה... חבל.. וקצת באיחו אני למדתי 1 כמה יש אנשים שיעדיפו ערבי פלסטיני ולא יהודי דתי 2 כמה "רחמנים " אנשים פה על הערבים הכבושים ולא על היהודי שנשאר בלי בית 3 (מאדריכל למדתי) שלא משנה שיש לי אח חייל חבר חייל 5 בני דודים חיילים אני פוגעת בהם... למה? כי אני דתייה...(שטות שלא שמעתי בעבר...) 4 אבל גם למדתי שיש שמאלנים שלמרות הדעות שלהם הם אנשים טובים יש מעט אבל יש (כמו ONE ECHOE בלי להחמיא...) 5 לא שיניתי את דעתי על הגרוש לשניה אחת אני נגד זהו ... נראה לי ... שיהי לכולם חג שמח
אבל לפי היהדות גשם בסוכות זה לא ברכה... בשמחת תורה(היום השביעי של סוכות) מבקשים על הגשם ב"תיקון הגשם". אז אם זה יורד לפני זה די חרא. במיוחד שאי אפשר לצאת לסוכה.
אתה לא מבין,זה לא סתם לא גשמי ברכה...רואים את זה בשטח! למה מבקשים על הגשם רק אחרי סוכות? כדי שלא יהיה גשם בסוכה... מה הקשר כי כתוב? אם ירד עליך מבול באמצא טיול,אתה לא תהנה נכון? זה בגלל שזה לא גשמי ברכה.
אבל לא נורא... בשהותי בפורום פגשתי שמאל וימין, ונראה לי אילו גיבשתי דעה(-:. הכרתי מפונים וחיילים והבנתי באמת באמת את הכאב שלהם מתחת לכל מה שמראים לנו. חיזקתי את דעתי נגד דעות קצוניות (שמאל וימין) והכרתי אנשים טובים. ולסוף מכתבי היקר
חג שמח לכולם! ואם כולנו נרצה ונחתור לשלום אמיתי..יהיה שלום