האם צריך לדעתכם לאפשר לאדם כזה לעלות לזירה

• פותח הנושא no gi
  • פורסם בתאריך

moriarty

New member
צריך לזרוק אותו מהאימון

גועל נפש. התנהגות תת רמה, מתחת לכל ביקורת.

no gi

New member
אם הבנתי נכון זה האימון שלו, ואם היה שם מישהו

גבר אז הוא היה קם ומפסיק את הדבר הזה. ידעת שבארוע הקרוב של הIWC רועי מתוכנן להיות בקרב המרכזי?

emiyos

New member
במקרה אני מכיר את רועי פרץ באופן אישי

אז תנו לי להסביר מה קרה שם. רועי מאמן בטבריה בשיטת גרייסי ג'יו ג'יטסו. יום אחד נכנס אליו למכון בחור שהזדהה בתור אחד בעל חגורה שחורה בשוטוקאן. רועי אמר לו ברוך הבא למועדון והזמין אותו להתאמן אצלהם. באותו רגע הבחור אמר לרועי בלי שום סיבה.. מה זה השטויות האלה ג'יו ג'יטסו ברזילאי.. וממש התחיל ללכלך על השיטה אל מול כולם. באותו רגע רועי שאל אותו אם הוא רוצה לעלות לקרב מול אחד התלמידים, והבחור ענה שהוא רוצה להלחם מול רועי בעצמו, שתסכימו איתי שחוסר הכבוד פה מבחינת הבחור עבר כל גבול.. יכול להיות שבתור אחד שאמור לשמש דוגמא רועי היה צריך לשחרר באותו רגע שהבחור נכנע, אבל מישהו אחד עם פיוז קצת יותר קצת יכל לסיים את זה בG&P אכזרי או אפילו בבריח שהיה שובר לבחור המסכן את היד.

fatnoam

Active member
עדיין דוחה

יכל לגרום לו נזק חמור, לא סתם מעיפים לוחמים מה-UFC בגלל זה. גועל נפש.

no gi

New member
אני שמח שהסברת עוד יותר כמה הוא דפוק

אני לא רוצה לראות אותו נלחם, ולא רוצה לראות אותו בכלל. יש אנשים פשוט דפוקים ברמות שאי אפשר לתאר.

elvis18

New member
התפיסה שלי את האומנויות לחימה -

זה(המקרה שתיארת) בדיוק מה שבאומנויות לחימה(באופן רגיל כמו שאני מכיר זאת) מנסים להמנע ולהגיע לתוצאה בדיוק אבל בדיוק ההפוכה . תוצאה הנכונה והרצוייה - שבה שתי האנשים לא נגעו אחד בשני ופתרו את ההבעיה בדרכי שלום ,בשיחה ולחיצת יד , אלימות היא תמיד אבל תמיד האופצייה האחרונה בהחלט בשביל ליישב סכסוכים . ואנשים שיש להם יכולת והם מסוגלים לצור מצב של אי אלימות חייבים מתוקף כוחם ויכולתם לעשות הכל כדי שהמצב ישאר לא אלים פיזית ומילולית עד כמה שניתן.

kontanta

New member
אם כך

אז בכדי להוכיח את עליונות השיטה שלו מול מישהו שהוא לא מכיר בכלל, הפתרון ההגיוני ביותר בעיניו היה להקריב אחד מהתלמידים שלו? וואוו, גאון.

RoyceGracie

New member
הבחור הזה עשה מעבר למה שאתה מתאר

רועי בעצמו סיפר לי את הסיפור המלא, והבחור הזה פגש את רועי מספר ימים עוד לפני האימון הזה ועשה מה שעשה.... לא אפרט. אבל אנשים פה שופטים את רועי בלי לדרך מה קרה שם בדיוק וחבל....

moriarty

New member
לא מעניין אותי מה עשה הבחור

אם הוא עבר עבירה פלילית, תשאיר את זה למשטרה. כל דבר אחר, תשחרר אותו כשהוא נכנע.

BeniTaz

New member
סליחה.. אבל תעשה טובה, רק אל תפרט

חלילה נגלה כולנו בסוף שרועי פרץ צדק. לא צריך להיות מדען לפיזיקה גרעינית כדי לפרש את ההתנהגות הזוועתית הזאת. מיד אחרי שהוא גורם לו לאבד הכרה (עבור השפלה בלבד) רועי מרים לו את הרגליים כדי שהוא יתעורר, מוודא שהכל בסדר, מבקש כוס מים עבורו ומבקש מכולם למחוא כפיים (יענו ליריבו, צעד עוד יותר משפיל אם שואלים אותי). כל זה מראה דבר אחד: רועי במודע החליט מראש שהוא עושה הכל כדי להרדים את הלוחם כשהוא מבין באופן מפורש שהוא עושה טעות מרה מאוד אבל מה לא עושים עבור סיפוק כזה. צעד שנבע מאגו בלבד. עוד סתם מתאמן שעושה דבר כזה.. כדי לתת לו איזה עונש כגון נזיפה, סילוק, הרחקה או משהו ברמה הזאת.. כשמאמן עושה דבר כזה, זה קטסטרופה. מה הוא מלמד את החניכים?! נעזוב את חוקי האתיקה. מורה לחימה זה מורה דרך ומנטור. חבל... מביך. ועוד יותר מביך זה כל מי שמנסה להגן על הדבר הזה או להפחית מחומרת האירוע.. תעשו טובה.

no gi

New member

מבאס שיש מי שבא להצדיק אותו ועוד קורא לו 'מלך'. לא יאמן.

ranzz

New member
ומה האינטרס שלך בכל הסיפור הזה?

בוא תספר מי אתה ומה האינטרס שלך ואז אולי נשפוט את זה בצורה אחרת, כי בינתיים אתה זה שהעלית את הסרטון ואתה שולח פה
ים על ימין ועל שמאל לכל מי שתומך בדיעה שלך.

elvis18

New member
האינטרסים שיש לו או אין לו ... לדעתי

זה לא הפואנטה בכל השרשור הזה ,המהות של השרשור והנושא היא חשובה הרבה יותר לקהילת אומנויות הלחימה בארץ.

למעלה