האם צריך לדעתכם לאפשר לאדם כזה לעלות לזירה

• פותח הנושא no gi
  • פורסם בתאריך

emiyos

New member
לא מקומי להודות שזו טעות

אני לא הדובר שלו, אם הוא יראה לנכון להתנצל יכול להיות שהוא יעשה זאת.

BeniTaz

New member
מישהו ביקש שתתנצל בשמו?

אין לך עמוד שדרה?! או אישיות משל עצמך? אל תדאג.. רועי לא יעניש אותך.. תגיד מה שבא לך, כאילו מישהו מחזיק אותך או משהו.. לא רק שהנושא הזה מכעיס ובושה שיש מאמן שמתנהג כך.. תגובות מהסוג שלך עוד יותר מטריפות. יותר מעניין מה דוד בנימין חושב על זה..

emiyos

New member
תוריד תטורים נשמה

מה אתה מתעצבן..? אני לא תלמיד של רועי ולא מפחד שיעניש אותי או משהו. שמור על כבוד בדיבור.

BeniTaz

New member
היית עדין עם תגובה כמו שלך.. על כבוד אתה מדבר

?! תגיד לרועי שהתגובה שלך רק עשתה לו נזק..

tongi israel

New member
הרגשתי צורך להגיב !

שמי ישראל ואני מתאמן כבר 36 שנה אומניות לחימה. אני בן 53 שנה ומה שראיתי זה קרב בין שתי אנשים שהסכימו לכך , את התנאים לקרב לא בדקנו , ןלא שמענו מאף אחד מהצדדים , אז איך ניתן לשפוט במקרה כזה ?. לדעתי כדי לשפוט או להביעה עמדה ,כדאי לבקש מהם להציג את הסיבה לקרב הזה , ורק לאחריו לשפוט .הבחור הרדים אותו בחניקה לאחר שהוא דפק על המזרון אולי יש לו בעיות שמיעה ,ראיה , אין אנחנו יודעים זאת מחוסר הכירות עמו ועם מצבו הגופני . ויכול להיות שהוא היה בלחץ, ובגלל זה לא הפסיק את החניקה זה קורה בתחריות ג'ודו די שכיח .זה שהו הרים לו את הרגלים, מכיאות כפיים וכ'ו זה הצגה להרגעת הענינים וזה לגיטמי , התלמידים לדעתי הוסיפו נופח , וגם לחץ על המורה ויקרתו. כן הוא הסתכן בזה שהוא גרם לו איבוד הכרה , אבל אין שום נתון או מחקר המראה שאם נחנקתה חניקה דמית אז אתה פצוע, וגם לא אם חטפתה נוק אאוט מאגרוף, אלה אם דיממתה בתוך הגולגולת מסיבית. יש אנשים רגישים לזה מאוד והקרריה שלהם מסתימת לאחר הנוק אאוט הראשון. אבל אין ראיה שאנשים שנחנקו ונרדמו סבלו לאחר מכן או הפסיקו להתאמן עקב זאת. ישראל

no gi

New member
אני לא רוצה לפגוע בכבודך

אבל מה שאתה כותב הוא הזוי בעיני, למשל המשפט: "אולי יש לו בעיות שמיעה ,ראיה , אין אנחנו יודעים זאת מחוסר הכירות עמו ועם מצבו הגופני" זה כ"כ לחפש משהו שהוא לא קיים. שימוש בגישה כזו יכולה להיות מתאימה במקרים רבים, אבל במקרים כגון זה זוהי גישה מסוכנת. זה כאילו לנסות לראות את התמונה הרחבה, ולקבל עוד ועוד מידע לפני ששופטים, אבל יש מקרים שפשוט אין לגישה שכזו מקום. כשמשהו ברור, לא צריך לנסות לטשטש אותו, צריך להציג את הבהירות שלו בצורה הכי ישירה ואמיתית.

tongi israel

New member
אני לא מכיר אותו בכלל וחשבתי!

שעקב זאת לא הייתי ממהר לשפוט אותו . אני מכיר כמה אנשים מעברי כעושה קרבות גודו ,וסמבו, שהיו חרשים מוחלטים ואם לא הכאתה על גופם אז נרדמתה. ולפעמים יש קרבות שברצונך לחנך את הצד השני כי הוא נכנס לעולמך בחוצפה , ובבריונות , ואתה כועס עד שבא לך להרדים אותו , ו עוד משהו קטן אני מבין שיש כאן מתחים בין מועדונים , ואני נכנסתי ביניכים אז סליחה על הבורות שלי אני יוצא החוצה מדיון זה . בהצלחה לכולם . אומן לחימה, וספרוטאי ,צריך לשאול את עצמו מה יש לעשות היום, כדיי שיקדם אותי מחר. זה מה שחשוב לדעתי בחיי אומן לחימה. ישראל

no gi

New member
אין פה מבחינתי שום דבר של מועדונים

אחד הדברים שחשובים בעיני בחיי אמן לחימה זה שהוא מתגבר על המצבים ש"אתה כועס עד שבא לך להרדים אותו" ופותר את העניין בדרך אחרת, שהשימוש בלהרדים הוא רק במידה ומישהו מסכן אותך או את היקרים לך, ולא בגלל שאתה צריך להוכיח משהו למישהו.

yair_bar

New member
מנהל
ישראל

טוב אם תגובתך לא הייתה נכתבת כלל גיבוב כזה לא קראתי כבר זמן. ואני קורא...

tongi israel

New member
יאיר יש לי מעבדה למחשבים ניידים

ברמת רכיב אני נמצא בבילו ומחיריי טובים , אשמח לעשות עסקים עמך אם אתה מעוניין.

ranzz

New member
מי זה הכוכב הזה באנדרגראונד עם 2000 הודעות?

גולש פה?

ranzz

New member
לא! מה הקשר!

הוא התכוון לזה שמישהו העלה את הסרטון באנדרגראונד ויש שם שרשור דיי גדול משאיר לך את הגוגל :)

למעלה