האם צריך לדעתכם לאפשר לאדם כזה לעלות לזירה

• פותח הנושא no gi
  • פורסם בתאריך

no gi

New member
אולי אתה רוצה שאני אסמן סימנים אחרים, אין לי

בעיה. הנה:
מבסוט? ובקשר לאינטרס, באמת שאין לי, אני פשוט ראיתי את זה והייתי בהלם, ואני חושב שאנשים צריכים לדעת על זבלים שכאלה.

אם מאמן לא היה משחרר חניקה אחרי שאני מסמן

לאות כניעה, או לחילופין ממשיך לבעוט בי/לאגרף אותי בקרב איגרוף תאילנדי אחרי שאני מקופל ומסמן לאות כניעה, הוא היה מקבל ממני תלונה במשטרה. הייתי עושה הכל כדי שעוד בנאדם לא יעבור את מה שאני עברתי. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מדבר עם חברים על MMA ותמיד הוויכוח מוביל להסבר ש MMA זה ספורט ולא אלימות. כי יש שופט שמפסיק את הקרב, כי הלוחם יכול להפסיק את הקרב מתי שרק רוצה. ההסברים ברוב המקרים לא משכנעים, כי באמת ה MMA הולך על הגבול הדק בין אלימות לספורט. במקרה הזה, זה לא ספורט, זו אלימות! רועי פרץ עבר את הגבול. אבל זה רק אני...משום מה הבריאות ואורך החיים התקינים חשוב לי...אולי אני שונה.

swelli

New member
אתה לא שונה..במקרה כזה הייתי קם מביא לום

ודופ לרועי הזה בראש מול החניכים שלו. חתיכת אפס שנותן דוגמא לעבריינות. אם הילד שלי היה מתאמן אצלו, באותו יום הוא היה מנתק איתו מגע. בושה וחרפה, צריך לשלול ממנו כל אופציה להמשיך ולאמן אנשים. אם היה עושה את זה במרתף הבית שלו אחד על אחד - לא מעניין אותי. כשהוא עושה זאת מול החניכים ועוד מצלם..? בושה שגובלת באחריות פלילית.

kontanta

New member
תחשבו איזה סרט

עבר לבנאדם בראש כשהוא דופק בהיסטריה ולא משחררים אותו. זה ממש לא תקין החרא הזה. ממש לא. אצלנו כל הזמן מטיפים לחניכים לא להלחם מתוך כעס. תמיד להיות בשליטה. איזה מסר נותן ה״מאמן״ הזה? אשכרה הוא צריך לפרסם התנצלות פומבית.

lionardo11

New member
גועל נפש של בנאדם. מאחל לו שמישהו יעשה לו

בדיוק אותו דבר.

kontanta

New member
לזירה אין בעיה.

אבל הייתי שולל ממנו את הזכות לאמן. איזו דוגמה הוא נתן פה לתלמידים?

BeniTaz

New member
לגמרי.. דיי טיפשי

ועוד יותר עצוב שבטח אחד התלמידים שלו צועק לו "רועי דיי.. רועי דיי"

no gi

New member

לא יודע איזה איגוד יכול למנוע ממנו לאמן - אם מישהו יודע אשמח לשמוע. אבל אני כן יודע איזה ארגון יכול למנוע ממנו להילחם. זה עצוב לדעתי שIWC מאפשרים ליצור הזה להילחם, ועוד בקרב המרכזי. פח אשפה של בן אדם

גם לזירה יש בעיה

אם היריב ילכלך עליו לפני הקרב כדי ליצור הייפ, כמו בהרבה מקרים בימינו שזה כבר נהיה חלק מהספורט, אז גם בזירה הוא לא ישחרר חניקה כשהשופט צועק עליו???

no gi

New member
לדעתי דפוקים לגמרי שמאפשרים לו להילחם

ועוד בקרב המרכזי....

ranzz

New member
נכון, הוועדה האתלטית צריכה להשעות אותו במיידי

רגע, וועדה אתלטית? רגע, למישהו אכפת בכלל?!?

ranzz

New member
איזה אולד סקול :)

במיוחד אחרי emiyos סיפר את הסיפור.. ממש כמו הגרייסים בימים ההם.

ranzz

New member
לא קשור נזק לא נזק.. זה לא ספורטיבי

כשיריב דופק אתה צריך לשחרר אותו. זה לא קרב רחוב.

no gi

New member
אז גם לבוא למישהו ולפוצץ לו את הפרצוף זה בסדר

כי זה לא עושה שום נזק. בואנה אתה דפוק.

למעלה