האם שמעת על המיטריקס?

MetalSinagouge

New member
מופיוס לא קיים את ההבטחה בסוף!

כבר היה פה שירשור כזה עם כתבה שנכתבה "בגוף ראשון" על הזוועות שהחיות עוברות, ועדיין משום מה לא ממש הזיז לי. אנשים צריכים ללכת לחוות האלה ולראות בעצמם מה קורה, אם הם רוצים לשנות משהו בעצמם.

Lonly badger

New member
תשומת הלב שלהם בכיוון הנכון

אבל השינוי צריך לבוא מתשומת לב לנקודות הבסיסיות שיוצרות את ההתעללות הזו בחיות. איך שמדינה והאנשים שבה מתייחסים לחיות מראה המון ליחס שלהם כלפי בני אדם. וזה כל הקטע . וזה מאוד חמור. מאוד רציני שככה אנחנו מתייחסים לחיות - לא איפשהו באמריקה, כאן בארץ. המצב הזה הוא בכל העולם. אם אנחנו רוצים לשנות משהו צריכים להתחיל מהמקור של כל הבעיות הללו - חוסר כבוד לנכים , לחיות , מה אנחנו נאצים? לא אנחנו ציונים. יש הבדל גדול. נראה לי. אז אולי הגיע הזמן להתעורר?

מחפספר

New member
הכל קשור, וחידה

המשקים והמשחטות האלה, שאני מסכים שרצוי ללכת ולבדוק מה קורה שם ("אם קירות בתי המטבחיים היו עשויים זכוכית, כולם היו צמחונים"/פול ולינדה מקרטני), הם לא רק מפעלים לייצור סבל קיצוני עבור מיליארדי תרנגולות ופרות - הם גם מעודדים צריכת מוצרים שהם הגורם העיקרי למחלות ולמוות של בני אדם בחברה שלנו: מוצרים הרוויים בשומן רווי, שחוסם את כלי הדם, ורוויים גם בכימיקלים מסרטנים. והנה שאלה שאת התשובה לה לא תמצאו בעיתונים או בבתי הספר, כי זה פשוט נתון שלא מפרסמים במטריקס שמכונה גם "מדינת ישראל": מה המספר של בני אדם שמתים בכל שנה בישראל?

Lonly badger

New member
אם תמשיך ככה

מישהו כאן יתעורר. don't stop talking (can'T stop the signal) בדיוק חשבתי על זה היום. כורסטרול זה רעל, נקודה. ברגע שאתה לוקח אחריות ומודה בזה זה רק עניין של אינטיליגנציה להפסיק לאכול בשר, מעבר לזה ויותר חשוב כל מי שאינטיליגנטי ורגיש (וזה הולך ביחד) מספיק ליופי בחיים עולה מעבר לאכילת בשר , אני לא מטיף אבל זה בדרך כלל קורא ביחד. היטלר הפך להיות צמחוני (או שהוא תמיד היה אבל לא נראה לי) בשלב מסויים בקריירה שלו. (אני לא אומר שהוא היה רגיש אבל בדרך כלל יש קורלציה בין התפקוד של בן אדם לוגית וגופנית לבין מה שהוא אוכל.) ככה שזה מאוד מאוד חשוב לדעת. מה המספר של בני אדם שמתים בכל שנה בישראל? בכל מדינה בעולם מוות הפך להיות טאבו. וזה לא בריא, הכחשת המוות, פסיכולוגית זה מוביל לשגעון ולאי יציבות , לפחד כמובן. פחד וחופש לא הולכים ביחד, איפה שיש פחד לא יכול להתקיים חופש, היכן שיש חופש לא יכול להתקיים פחד.

gillll

New member
בעייה

" רק עניין של אינטיליגנציה להפסיק לאכול בשר" רוצה להתווכח על זה ?

gillll

New member
מה לא הולך ? הלב טוב?

תריצי טיפה מהר סרט של עציץ גדל ו........... זה יצור חי.(הוא חי הרבה יותר לאט) ואם לא תאכלי גם את זה אז מה שאפשר יהיה לאכול זה החומצות אמינו האלה כמו במטריקס
וזה ? זוועה למה לסבול. אפשר לאכול רק מה שמגודל למטרת אכילה ? זה מסתדר עם הלב הטוב.

הפצה של תעמולה נאצית?

לגבי היטלר, במשך זמן קצר הנאצים הפיצו תעמולה שבה ניסו להציג את היטלר כמישהו שחושב רק על טובת העם ולא על טובת עצמו ולכן הוא מתנזר מאלכוהול, נשים, בשר וכו', וכך נוצר המיתוס שהוא היה צמחוני. בתקופות מסוימות הוא כנראה לא אכל בשר בגלל לחץ מצד הרופאים שלו, אבל הוא סיפר בהרבה הזדמנויות שהוא אוהב לאכול ציפורים (עופות). אני חושב שלא לאכול בשר זה לא עניין של אינטליגנציה, אלא של אכפתיות הכי בסיסית וטבעית מעצמך ומאחרים, כך שאולי יותר נכון להגדיר את זה כעניין של שפיות. כמו שאדם שפוי לא יאכל את הנעליים שלו או את הכלב שגר איתו, כך גר עבור יונק פרימאט מבוגר, לינוק חלב ועוד מבעל חיים ממין אחר, לאכול איברים פנימיים של בעלי חיים שירקיבו במערכת העיכול הארוכה שלו במשך ימים שלמים ויפזרו רעלים, ולאכול את הפרשות הווסת (הביוץ) של ציפורים חולות - זה דורש דרגה מסויימת של משמעת עצמית על מנת להידבק למטריקס.

MetalSinagouge

New member
תעמולה נאצית.

אולי כדי שאנחנו נעשה אפופטוזיס רצוני ונפנה לעם הגרמאני והאלים שלהם את מידגארד?

MetalSinagouge

New member
כולסוטרול זה לא רע:

יש 2 סוגים, קולסטרול "נמוך" (זה שנדבק לכלי הדם וגורם לקרישים) וכולסטרול גבוה, שאת מה שהוא עושה אני לא זוכר כי הבגרות כבר עברה וכי זה גם ירד במיקוד.

בערך

כן, יש את ה LDL שזה "הכולסטרול הרע" שסותם את כלי הדם, הוא נמצא במוצרים מהחי. ויש את ה HDL שהוא מכונה "הכולסטרול הטוב" שהוא נמצא בצמחים, והוא לא רק שלא חוסם את כלי הדם אלא אפילו כנראה מפחית קצת מההשפעה השלילית של הכולסטרול הרע. אבל כשאומרים כולסטרול מתכוונים ל LDL שנמצא במורים מהחי וגורם לקרישי הדם.

0Pandemonium0

New member
ושכחת את החלבונים, הויטמינים ושאר

הדברים הבריאים שיש בבעלי-חיים. הגוף שלי ושל בעלי-החיים מורכב מאותם חומרים, לכן אם אני רוצה לשמור על הגוף שלי אני צריך "לקחת" את החומרים האלה מאותם בעלי-חיים. אוף, אני באמת שוקל להפסיק להילחם. נתקלתי בכל-כך הרבה קיצוניות בימים האחרונים. שמאל קיצוני, ימין קיצוני, צמחוניות קיצונית, הכל קיצוני! קיצוניות היא טיפשות, מפני שמשהו הוא אף-פעם אינו מוחלט, אף-פעם אינו שחור או לבן. אין "אכילת בעלי-חיים זה טוב" או "אכילת בעלי-חיים זה רע", זה גם ככה וגם ככה. תפסיקו להקצין, כי זה מטופש. יש עוד גוונים בקשת: אדום, סגול, כחול, ירוק... ממתי הפורום הזה נעשה קיצוני כל-כך?

קיצוני זה בסך הכל מה שלא נורמטיבי

רצח ואונס של ילדים זה גם לא שחור או לבן? השואה? האם כל מה שהוא בנורמה (שנקבעת על ידי בעלי הכוח), מקובל, הוא בהכרח טוב ויש לו צדדים לכאן ולכאן, אבל מה שלא מקובל הוא "קיצוני" ולכן צריך להשאיר את ההחלטה בידי בעלי הכוח? לגבי טענותיך, למעשה מי שבנוי הכי קרוב אליך הם בני אדם אחרים, ולכן לפי ההיגיון שלך אתה אמור לאכול בני אדם. אם אין בני אדם, אז פרימאטים אחרים, קופים, ואחר כך יונקים אחרים, למשל כלבים וחתולים, וצמחים אינם מתאימים בכלל לתזונת בני אדם... שמע, אין בגוף של תרנגולת שום חומר קסם שלא נמצא במקומות אחרים, אשמח לשמוע על חלבונים או ויטמינים שנמצאים רק בבשר (ולמה למשל קארל לואיס זכה באליפות העולם בריצה בלי צורך בהם), ויש בבשר הרבה "חומרים קסומים" שכן פוגעים לך בגוף, רעלים. ראש בית הספר לתזונה בהארווארד קבע שחלבון מהחי הוא החומר המסרטן ביותר שגוף האדם נחשף אליו, זה יותר מסרטן מסיגריות, וניתן להפחית 60% ממקרי הסרטן באמצעות מעבר לתזונה צמחית. אתה יודע מה קיצוני? המציאות, התפיסות המקובלות, האלימות וההרס והשקרים שמלווים של מה שנורמלי בחברה שלנו. הנורמה היא קיצונית מאוד, כלומר קיצונית יחסית להתנהגות טבעית ושפויה עבור בני אדם. חיים במטריקס הם סיטואציה קיצונית. להתעלל הצורה קיצונית במיליוני בעלי חיים ולהרוג אותו בכדי לדפוק לעצמך את הגוף, למשל, זה קיצוני. לא לעשות את זה זה לא קיצוני.

0Pandemonium0

New member
איזו סכלות, ממש לא מפתיע.

קצת ביולוגיה בסיסית, בסדר? האדם הכי קרוב אליי מבחינה גנטית, לא מבחינה ביוכימית. כל היצורים החיים מורכבים מאותם חומרים ב-ד-י-ו-ק, ואלה הם: אדנין, ציטוזין, גואנין ותימין, אוראציל, סוכר וזרחה. זה לא משנה אם אני אוכל אדם, חתול או אמבה, כי כולם יספקו לי בדיוק את אותן אבני בניין בסיסיות שאני צריך, אז קאט דה בולשיט לפני שאתה מדבר. "ראש בית הספר לתזונה בהארווארד קבע שחלבון מהחי הוא החומר המסרטן ביותר שגוף האדם נחשף אליו", וואו, איזה גאון. כל יום מדענים מוכיחים עובדה אחת ומפריכים אותה למחרת. גם הרופאים חלוקים בדעתם בנוגע לשאלה "האם ברית מילה בריאה או לא". חלקם אומרים שכן, חלקם אומרים שלא. ודי עם הכפייה הצמחונית המחורבנת שלכם. תבינו את זה: אדם הוא יצור שניזון מבשר. ניזון מבשר, ניזון מבשר, ניזון מבשר! הגוף שלנו מורכב מבשר, השיניים שלנו מותאמות לאכילת בשר, והמעיים שלנו מותאמים לאיכולו. אין לנו שיניים של חיות צמחוניות, אלא שיניים של טורף. אנחנו טורפים. תחיו. עם. זה.

אתה לא מפריד בין מצוי ורצוי

אתה חושב שאם תשים סימני קריאה זה ישנה את העובדות? אז מה אם בפועל בני אדם אוכלים בשר. בהתאם, בפועל בני אדם שאוכלים בשר סובלים ממחולות שהם לא אמורים לחלות בהם (קהילות טבעוניות, כמו הכושים העבריים בדימונה, למשל, לא חולים כלל במחלות לב וכלי דם ובסרטן). בני אדם גם חיים כבר כמה שנים בסביבה יותר ויותר עשירה בקרינה אלקטרומגנטית, הודות לתעשיית הסלולרי. אתה חושב שזה הפך את בני האדם לחיה שאמורה לחיות בסביבה עם רמות קרינה אלקטרומגנטית גבוהות מאוד? מה שמצוי זה לא בהכרח מה שרצוי. הטיעון שלך שצריך לאכול בעלי חיים כי הם עשויים מאותם חומרים שמהם אנחנו עשויים הוא מגוחך, מכיוון שבאותו טיעון יכול קניבל להצדיק את עצמו, והוא לא מסביר למה אתה לא מסתובב ומנסה לשכנע סוסים ושוורים שהם לא צריכים לאכול צמחים אלא בעלי חיים מכיוון שהם בנויים כמוהם... מצחיק אתה. "כפייה צמחונית" זה שיא האבסורד. אני יושב רחוק ממך ליד המחשב בבית שלי ולא יכול לכפות עליך כלום. אתה, ששוכר אנשים שישחטו בשבילך מישהו אחר רק כי מתחשק לך לסתום לעצמך את העורקים, אתה הוא זה שכופה. הטענות שלך בעניין מבנה השיניים והמעיים הן בפשטות, לא נכונות. באותה מידה אתה יכול לטעון שלמרובעים יש חמש שצלעות. לא טרחת לבדוק את הנושא. אז הנה קישור לסרטון משעשע על הנושא הזה.

למעלה