האם שמעת על המיטריקס?

סליידר

New member
מהי תוחלת החיים של קהילות טבעוניות?

כמו של הכושים העבריים בדימונה?

טבעונים לא מתים לעולם

סתם.... הכושים העבריים חיים כטבעונים מזה ארבעים שנה, הדור שנולד וחי כל חייו טבעוני עדיין חי, כמובן. קהילות טבעוניות שנבדקו ברחבי העולם (למשל כתבה על תרבות שחיה בסיביר שפורסם עליה ב"ידיעות אחרונות" לפני כמה זמן), חיים כמאה שנה, ובדרך כלל אין להם מחלות בכלל. מחקרים שנעשו על אנשים שעברו לצמחונות וטבעונות במהלך חייהם, מדברים על כשש שנות חיים נוספות מעבר לממוצע.

מהצמחים, כמובן

גוף של בני אדם, כמו של שאר הפרוטובורים, מייצר בעצמו בי12. במעיים יש חיידקים שנקראים לקטובצילוס, והם עושים זאת. הבעיה בתרבות שלנ היא שבגלל אכילת של בשר עתיר אנטיביוטיקות (כנראה הסכנה הגדולה ביותר למין האנושי כיום) וכימיקלים מסוכנים אחרים, שהורגים את החיידקים הללו, כ40% מהאנשים בישראל לא מסוגלים לייצר לעצמם את הכמויות הנדרשות של בי12 (אלה נתוני משרד הבריאות, אבל כנראה שכמות הבי12 שאדם נזקק לו נמוכה ממה שהם טוענים, כי הרפואה המערבית הולכת לפי נתוני נורמה, והנורמה היא שבי ולא תנאים טבעיים), כלומר רוב אלה שחסר להם בי12 הם כאלה שאוכלים בשר, ודווקא בקהילות טבעוניות אין את הבעיה של חוסר בבי12, כמובן. בכל אופן, בי12 נוצר באמצעות התססה של מזון צמחי, ומי שהגוף שלו לא מסוגל לעשות זאת לבד, כאמור בעיקר כתוצאה של צריכה של מזון מהחי, יכול לאכול מזון צמחי מותסס, אבל בדרך כלל לא ממש צריך, כי היום מאוד פופולרי להוסיף בי12 להרבה סוגים של מזון מעובד: קורנפלקס, ויטמינצ'יק, במבה ועדו הרבה דברים. במקרה הכי גרוע, בהתחשב במחסור שיש לאדם הממוצע בהרבה ויטמינים, אולי כדאי לשקול לקחת כמוסות ויטמינים המכילות בין השאר בי12 (לפי משרד הבריאות זה מומלץ כאמור ל40% מהאוכלוסיה), אבל אני לא מאמין בדברים האלה. לי בכל אופן, בפעם האחרונה שבדקתי, לפני כמה חודשים, לא היה חסר בי12 ולא שום דבר אחר, ואני לא אוכל בשר כבר 17 שנה. מעניין, שלמי שאוכל בשר אין בעיה עם זה שהוא מכניס לגופו את החומרים הרעילים ביותר שידועים לאדם (למשל כמות גבוהה של דיוקסינים), והחשש שלו הוא מפני מחסור דימיוני בבי12, וזאת למרות שממה שראיתי בתי החולים (ובתי הקברות) מלאים בקורבנות של צריכת חומרים הנמצאים בבשר, התקפי לב וכו', ולא שמעתי על הרבה אנשים שמתו בגלל מחסור בבי12... הבעיה התזונתית כיום נובעת מצריכת עודף: עודף חלבונים, שונים וכימיקלים רעילים - שכאמור נמצאים בעיקר במזון מהחי.

Lonly badger

New member
זה גם לא עד כדי כך טעים

בשר. אם תתמקד בטעם , תוריד את הטיבול (שהוא בעצמו לא בריא אם במקרה נכנס שם איפשהו מונוסודיום גלוטמט) תקבל משהו לא מיוחד בכלל. זה רק המסורת של אכילת בשר והסגנון ואופנה והפרופגנדה שזה בריא. מה עם חלב? לא נראה לי שזה בריא כל כך גם כן.

חלב מאוד לא בריא

חלב מיועד לעגל שאמור להכפיל את משקלו בתוך שלושה חודשים ולהגיע למשקל 200 קילו, ולא לתינוק אנושי או אדם מבוגר. האדם הוא בעל החיים היחיד שממשיך לינוק חלב לאחר גיל הינקות ושיונק חלב מבעלי חיים אחרים. חלב גורם לשורה ארוכה של מחלות, ברשימה הזאת נמצאת המחלה אוסטיאופורוזיס - כן, בניגוד לטענה השקרית של תעשיית החלב, החלב גורם לאיבוד סידן מהגוף, וזאת מכיוון שלמרות שיש בו הרבה סידן, גוף האדם לא יכול לעכל אותו ומפריש אותו דרך השתן, ובנוסף לכך, בגלל רמת החומציות הגבוהה של החלב, הגוף משחרר סידן מהעצמות בכדי לאזן את רמת החומציות בגוף. חלב זה כנראה הדבר הכי גרוע שאפשר לשתות, מהרבה בחינות גרוע מקוקה קולה. ד"ר אריה אבני, הרופא היחיד בארץ שחקר ברצינות את נושא השפעות החלב על הבריאות, הבין שהחלב מסוכן מאוד והחל לדבר נגד צריכת חלב וכתב ספר בנושא - תנובה דאגה להוריד את הספר שלו מהמדפים. וטרינר שעבד בתנובה כאחראי על החלב וניסה להתריע על חומרים מסוכנים שמוכנסים לחלב פוטר ואת תפקידו קיבל נהג משאית שהתעוור. הוא ניסה לתבוע את תנובה, אבל לך תתבע חברה ממשלתית... ניסים אמון (ההוא מתוכנית הטלוויזיה, שהיה גם מרצה באוניברסיטה) מתאר בספרו "חידת הלוטס" מסע שעשה במזרח לחפש אחר אחר מדען קנדי שנעלם. התברר שהמדען, שחקר את השפעות החלב על הבריאות, ניסה להגיע לכנס גדול בסין ולהתריע בפניהם שלא לעודד צריכת חלב כי זה יפגע בבריאות התושבים. בכיר בתעשיית החלב התוודה בפני ניסים אמון שהוא שלח מאפיונרים שירצחו את המדען.

Lonly badger

New member
פשוט לחשוב על כל האנשים שאמרו לי

שהם שותים חלב רק כי זה בריא. רק. כי הם רוצים להיות בריאים. וכל ההורים שמכריחים את הילדים שלהם לאכול דברים שהם לא רוצים. רק כי זה בריא. רק. עכשיו מה לגבי כל הbio engeneering שהם עשו ועושים לפירות וירקות שלנו? נראה לי שפעם היה להם טעם שונה לגמרי, הרבה יותר , היום אולי הם מחזיקים יותר זמן אבל , יש לך משהו בנושא הזה?

כן, זה מטורף

דמיין שהבן של השכנים שלך בא הביתה ואומר להורים "תשמעו, החלטתי להפסיק לעשן" והם נאבקים בו ומכריחים אותו לעשן בשביל לשמר על הבריאות שלו... זה המצב בחברה שלנו. הנדסה גנטית היא בהחלט דבר שלילי ביותר, מחקרים הראו השפעות בריאותיות שליליות, וכמובן שיש גם השפעות כלכליות/חברתיות גרועות: החברות הגדולות (למשל מונסנטו) מפתחות זרעים מהונדסים גנטית, לאו דווקא טובים יותר, כאלה שעמידים לחומרי הדברה הנפוצים בסביבה (והם מפתחים גם חומרי הדברה מיוחדים עבור זרעים אלה), רושמות עליהם פטנט, שמות אותן בשדות, הרוח מעיפה זרעים לשדות שליד, ואז החברה שולחת אנשים שיראו שיש בשדות אחרים בסביבה זרעים שלה, ואז עורכי הדין של התאגיד הגדול תובעים או מאיימים בתביעה כלפי החקלאי שמגדל בשדה שלו את הפטנט שלהם, ומכריחים אותו לשלם לה עבור הזכות לגדל את הזרעים שלה, ואז אין לו כסף לשלם גם עבור הזרעים שלה וגם עבור הזרעים הרגילים שלו אז הוא קונה רק את שלה, ואז הוא נאלץ גם לקנות ממנה גם את חומרי ההדברה שלה כי שלו לא יעילים עבור הזרעים האלה. מה שקורה זה שאם פעם היו סוגים רבים של זרעים לכל גידול, היום הולכים ומתמעטים סוגי הזרעים, למשל מקומות שהיו מגדלים בהם 16 סוגים של תירס, היום יש סוג אחד, שתלוי בזרעים ובחומרים ובדרישות של תאגיד אחד. זה הקטע העיקרי של הנדסה גנטית. כמובן, שמה שמאפשר הישרדות אבולוציונית הוא המגוון. מינים נעלמים כל הזמן, אבל בגלל שיש מגוון נשארים מינים אחרים. יש איזו התארגנות שבגלל ההנדסה הגנטית החלה לעשות "בנק זרע" בכדי לשמר כמה שיותר מינים של זרעים לפני שהם נעלמים. זה שאנחנו חיים בחברה (גלובליזציה) שיש בה פחות ופחות מגוון ויותר ויותר אחידות וזהות (מקדונלדס בכל פינה), זה מאיים על עצם הקיום שלנו. וכאמור, מדובר בפחות ופחות גופים ששולטים בעולם, ומגיעים גם למקומות הנידחים ביותר, ומחזיקים בבעלות על משאבים ברמה של מדע בידיוני: בהודו למשל הופרט הגשם, במסגרת הפרטת כל המים, כולל בארות שאנשים חפרו בידיים בכפרים הנידחים שלהם, והוא שייך לתאגידים פרטיים. ואם זה נשמע מוזר, אז התהליך הזה נמצא בשיאו גם בישראל, כבר אושר, רק שאף אחד לא מדבר על זה ולאף אחד לא אכפת, וכשהלכתי לפוצץ אץ הכנס שלהם מצאתי את עצמי נאבק לבד במאבטחים שלהם. אתה קולט? לא הפרטה של טלפון או פקס, אלא של המים, כלומר מחר בעל המים יעלה את מחיר המים ב200 אחוז וכולם יצטרכו לשלם או למות (זה מה שקרה במדינות אחרות, בעולם הראשון והשלישי). עוד משהו בעניין הנדסה גנטית וחומרי הדברה: לאכול צמחים מהונדסים גנטית ועתירי חומרי הדברה זה לא טוב, אבל לאכול את בעלי החיים (או ההפרשות שלהם) שניזונו מהצמחים הרעילים ביותר ושהרעלים והעיוותים הצטברו בגופם - זה גרוע בערך פי 100,000, לפי ארגוני בריאות.

Lonly badger

New member
נקודה להבהרה

כל מי שחושב שמה שהוא עושה , אפילו אם זה לפתוח פורטל למימד שבו יגידו לו איך לחיות לנצח ולפתח את היכולות המנטליות שלו והחברתיות - יותר חשוב? הוא צריך לפקוח את העינים ולהתעורר כי כבר עכשיו כמעט שהזכויות שלנו והחופש שלנו נלקח מאתנו , הדבר השפוי ביותר הוא להתמודד עם הבעיה והסכנה המיידית - אף אחד לא אומר שתשנו את הדרך שלכם לחיים רק להכיר בכך שאם יש נחש שזוחל מתחת למיטה צריך להפטר ממנו ולא להמשיך לישון או לקרוא הארי פוטר. זה מאוד פשוט. קשה להתמודד , אבל האקט עצמו הוא הכי שפוי שאנחנו כבני אדם יכולים לעשות. אחר כך כולנו נוכל לחיות פחות או יותר באושר , מה שבטוח יותר באושר מעכשיו - ולא יהיה כל כך דגש על עושר. אלא על להיות בני אדם קודם כל.

Lonly badger

New member
להתמודד עם השדים של עצמנו

ולהבין שזה לא הכמות זאת האיכות. לא מה אנחנו עושים , אלא העשיה עצמה. זאת האיכות שבכמות מסויימת שהופכת אותה למה שהיא. - the quality אני שוב מפנה קודם כל אנשים לכתבים רוחניים של אקהרט טולה וקרישנמורטי. לדעתי אי אפשר להפריד את ההבנה הבסיסית של מה שהם מנסים להגיד כי מהנסיון שלי ושל כל בן אדם שיש לו תשוקה לכמעט כל דבר ויכול למצוא יופי בכל דבר , זה חשוב בכל דבר שאתה רוצה לנצח בו. מעבר לכך - אם הגדרנו לעצמנו מטרה או "אויב" זה מאוד חשוב להבין את האויב ולא ללכת ולנצח ישר. כי הוא יודע עלינו הכל. אנחנו לא יודעים עליו כלום . אנחנו אולי חושבים שאנחנו יודעים , אבל אנחנו לוקחים את זה אישית. אני מדבר על הכלים הפסיכולוגים שהוא זורק עלינו . אני מדבר על הסבלנות ועל האידאולוגיה ופילוסופיה שיש להם - ושלנו לא צריכה להיות כי אנחנו לא כאלה. יש עוד המון דברים. למשל נכנסתי לאתר משנים , שכתוב לך בחתימה והתרשמתי לטובה, אתרים כאלה הם דבר טוב. ועוד קומנות למשל הייתי שמח לפתוח קומונה או אולי תפוז יאפשרו פורום רשמי (never say never) יש ביקוש גדול ומודעות גדולה לעניינים כאלה. מעבר לכך לא לחפש ולדחוף את עצמנו יותר מדיי, לא לבקש מאנשים אחרים לעשות דברים שאנחנו לא נעשה ולא להניח שמה שאנחנו יכולים לעשות כל בן אדם יכול. בכלל לא להגיד לאנשים איך לחיות אלא קודם כל לידע אותם - זה לא אישי. אם ניקח את כל העוולות שנעשו לנו אישית אנחנו רק מנצחים את עצמנו. לאנשים יש רתיעה וחשדה טבעית נגד פרופגנדה - ככה שצריך לזנוח כל פרופגנדה ואידאולוגיה ופשוט להיות כנים. זה יהיה כל כך מרענן ומוזר לאנשים שהם פשוט ימשכו לזה. ואם לא - זה לא אישי. אם מישהו מציע לכם להעביר סדנה כמו שהציעו לי , ויש לכם תשוקה תגידו כן. תנו לזה לזרום. אל תדחפו את עצמכם לעשות משהו שאתם עוד לא מוכנים לעשות - זה דורש הכרה עצמית- ולא לוותר. להרוג את האגו של עצמנו אבל לא לוותר ולא לטשטש את ההבחנה של מה שטוב זה טוב, ומה שרע זה רע. נקודה. אבל זה לא קיצוניות אלא פשוט הבחנה שנובעת מתשומת לב. יש לנו את כל היכולת, הכוח ואת היופי בפנים ליצור ולשנות משהו. ולא לשכוח - אנחנו יותר מהם. אבל למה אם הם כל כך קצת מצליחים לשלוט עלינו? רק בגלל שאנחנו לא מכירים את חוקי המשחק. רק בגלל שהם יודעים קצת יותר פסיכולוגיה מאתנו (קצת הרבה, ומעבר לשיטות החלודות של הנאצים הם שכללו אותם אלפי מונים - והכל בתחפושת תמימה ומגרה). ככה שאני לא רואה שום מקום לפסימיזם הגורף שקיים אצל 90 אחוז מהעם. הפסימיזם הזה הוא רק תשקיף של הפחד. שקיים אצל כל בן אדם והגלובליסטים ואנשי התקשורת יודעים בדיוק איך לשחק איתו. אנחנו לא טיפשים. אנחנו רק רדומים. רק שקועים בתוך הסיפור והסיוט שיצרנו לעצמנו בעיקר בראש לגבי הכאב שנגרם לנו , ורוב הכאב הזה הוא כאב שאנחנו גורמים אחד לשני - אין את מי להאשים יותר מאת עצמנו, אנחנו נתנו למצב להגיע עד לאן שהוא הגיע. הגיע הזמן לקחת אחריות. אבל שום - לא פרופגנדה. לא קיצוניות.

0Pandemonium0

New member
תגיד, מאיפה המידע על הזרקת

אנטיביוטיקה לבעלי-חיים שמגודלים לשם מאכל? עוד קונספירציה צמחונית?

אתה רציני? כל אחד יודע את זה

רוב האנטיביוטיה שמיוצרת מוחדרת לבעלי החיים בתעשיית המזון, במטרה להחזיק אחוז מספיק גבוה מהם בחיים בתנאים הקיצוניים שבהם הם מוחזקים.היתה לפני כמה חודשים סדרה של 3 כתבות בערוץ 2 על אנטיביוטיקה, בשם "אנטיאנטיביוטיקה", והם הקדישו פרק לנושא הזה של אנטיביוטיקה במשקים מתועשים.אגב, הקונפירציות הגדולות נעשות בידי בעלי הכוח, בעלי החברות הגדולות. הנה קונספירציה מאוד מעניינת ומאוד רלונטית - קונספירצית פירמידת המזון. מומלץ לקרוא.

למעלה