האמת המרה על שלום עכשיו גם בYOUTUBE

Fleddermaus

New member
מאי נפקא מינא?

אין שום פסול ב-NGO המקבלת תרומות מגופים וממשלות זרות. זה קורה כל הזמן. לגבי הרישום, הוגשה תלונה וזה יתוקן, אני באמת לא רואה מה הבעייה. שלום עכשיו הציגה עצמה לציבור כעמותה חינוכית? כמובן שלא, ולכן לדעתי זה ממש לא משנה. זה יעבור, כמו ששכחו שמועצת יש"ע השתמשה בתקציבים (כספי המדינה) של מועצות מקומיות למימון הפגנות נגד ההתנתקות, אבל מה זה משנה, לימין מותר הכל.

M e g g i

New member
שלום עכשיו כן הציגה את עצמה כעמותה חינוכית לצ

יבור. שלום עכשיו כן קיבלה תרומות למטרות אחרות משדווחה.

Fleddermaus

New member
סליחה, טעות, זה כן נרמז

אבל זה עדיין סערה בכוס מים. אם אף אחד לא ידע את זה עד היום (ואני בטוח שאף אחד לא תרם לשלום עכשיו כי חשב שהם עמותה חינוכית) אז אין קייס.

yonatan31

New member
מה כוונתך?

לעמותה אסור לפעול בנושאים שלא להם היא נרשמה, ואם שלום עכשיו עשתה כך אזי זאת עבירה על חוקי מדינת ישראל.

BORNTOKILL10

New member
הוא מנהל פורום נוער מרצ

אתה באמת חושב שהוא מסוגל להיות נגד שלום עכשיו ? יש קישור לשלום עכשיו בעולם שלו. הוא פעיל\תומך שלהם.

Fleddermaus

New member
כן, גאה להיות שוחר-שלום!

גאה לרצות עתיד למדינה שלנו! גאה לרצות חיים שקטים לדורות הבאים בישראל! גאה לא להיות לאומן עיוור! ואתה, אני רק מאחל לך שלעולם לא תלמד על בשרך את הצורך בשלום. מה שמחליא הוא הצביעות שבה הימין רץ לסקול את שלום עכשיו, כשלכולם ברור שיש אי-סדרים גדולים הרבה יותר בתנועות הימין, רק שאתם בוחרים להאמין רק למה שנוח לכם, חבורת דגנרטים.

BORNTOKILL10

New member
אין גבול לטיפשות. אה?

איזה שוחר שלום ? אתה תומך בפעולה עבריינית, של תנועה בוגדנית ומגעילה מהסוג הגרוע ביותר. "העתיד" בו אתה מעוניין, הוא קאסמים לעבר ישראל. אתה דווקא כן לאומן, לאומן מהצד הערבי. ואתה גם מתלהם מושתן.

StrengthHonor

New member
יש בעייה בראייה קהה וגסה כזאת

אם אני מקים ארגון שהמילה "שלום" מופיעה בשם שלו אז זה אומר שזה ארגון שלום? שלום עכשיו לא תומכים בשלום אמיתי אפילו לא במס שפתיים וגם אינם תנועה חוקית , הרבה מעבר לכמה מפגינים נגד גירוש מביתם(האם גיריתי את יצר הדיקטטורה של "חוק וסדר" שלך עכשיו? תאכל _|_ ושל"ע תאכל חוק וסדר בקרוב כשנפרק אותה)

Fleddermaus

New member
מה זה _|_? נעלבתי.

קצת עובדות לא יזיקו. שלום עכשיו תנועה חוקית לחלוטין, עם בעיה חוקית רצינית כרגע, אבל חוקית לגמרי, הרבה יותר חוקית ממועצת יש"ע שקראו בריש גלי להפר את חוקי מדינת ישראל. "נפרק אותה"? זה איום?

StrengthHonor

New member
זה לא איום זאת תחזית.

בדרך כלל איום בא להשיג משהו . כאן פשוט נפרק את התנועה. או שנשתיק אותם. חוץ מזה ההבדל הוא בעבירות , אתה הרי מגן על טרוריסטים שבאים להרוג אותך כי זה נגד כיבוש? אז אנשים שלקחו כסף מהמיסים שהם משלמים בכלל בשביל להפגין שלא יהרסו להם את הבית??? FFS חשבתי אתה מאמין בצדק חברתי לפחות באשלייה כלשהיא אבל מסתבר שאתה פשוט באשלייה.

Fleddermaus

New member
אתה מציג את זה בצורה לא הגיונית

החוק קובע שאי אפשר לתעל את תקציב הראשות המקומית לפעילות פוליטית. מועצת יש"ע עברה על החוק. לפנות חלק מהם זה, מה לעשות, צודק, אז זבש"ם, שיגייסו תרומות כמו כל השאר. מה שמפריע לי הוא ה"נפרק" אותם. תסביר לי מי זה "אנחנו"?

yonatan31

New member
טוהר מידות?

עם ח"כים כמו חוסניה ג'בארה, דוד צוקר וזהבה גלאון?

BORNTOKILL10

New member
אל תבלבל לנו בשכל.

אין מה לחכות "לסוף התחקיר" , התחקיר הסתיים, שלום עכשיו ביצעו פשע עברייני ממדרגה ראשונה , וכעת הציבור רוצה לראות עונש. מיידית.

למעלה