האמת המרה על שלום עכשיו גם בYOUTUBE

Fleddermaus

New member
אני חושב שלקרוא לעבירה בירוקרטית

"פשע עבור אזרחי א"י כולה" זה קצת מוגזם.

M e g g i

New member
זה כלל לא מוגזם! שמעת פעם על זכות

הציבור לדעת? יודע מהי מטרתו החשובה של חוק זה? כנראה שמסתתרת יותר מ``סתם טעות`` מאחורי הרישום הכוזב. והרי, ``שלום עכשיו`` קיימת כבר דיי זמן כדי לתקן טעותה. וכאחת שאכן הוטעתה ע``י שלום עכשיו, אני מבינה עד כמה זה חמור! כל זאת במיוחד לאור העובדה שמדובר על עמותה - המתבססת על ת-ר-ו-מ-ו-ת ה-צ-י-ב-ו-ר!!

BORNTOKILL10

New member
../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif

אבל זה לדבר לקיר, לא תזיזי אותו מילימטר, תאמיני לי.

Fleddermaus

New member
"פשע עבור אזרחי א"י כולה" נשמע כמו רצח לפחות

"שלום עכשיו" החינוכית לא קיימת ומעולם לא היתה קיימת. הכתבה דיברה על ש.ל מפעלים חינוכיים כעמותת כיסוי של שלום עכשיו. אם תראי לי חומר פרסום אחד של שלום עכשיו כעמותה חינוכית, אאמין לך.

M e g g i

New member
אני קראתי באינטרנט על זה...

אני לא משקרת לך.. ואין סיכוי שאמצא את זה אחרי שגוגל מוצף בסיפור הפרשיה..

Fleddermaus

New member
חה! פתטי.

הכתב שהביא את הכתבה ימני, אולי יש לזה קשר לעניין?

M e g g i

New member
אולי...

אז אתה טוען שאין דברים בגו? ש"שלום עכשיו" לא התחזתה?

Fleddermaus

New member
לא, ייתכן שהתחזתה במובן הבירוקרטי

לא במובן הציבורי. שלא יהיו אשליות, אף אחד פה לא חשב ששלום עכשיו היא עמותה חינוכית. יש פה כשל בירוקרטי, אולי כשל חמור, אבל רק בירוקרטי.

M e g g i

New member
זה לא נכון! אותי עצמי היא הטעתה!

ואני כל השנים לא הבנתי איך ישנן שתי עמותות עם אותו השם... ואני כל השנים התעניינתי האם יש קשר בין "שלום עכשיו" החינוכית לזו המשדרת גלי שנאה באמצעי התקשורת. ואני כל השנים תהיתי מדוע גוף חינוכי שאמור להיות אובייקטיבי קורא לעצמו "שלום עכשיו" כשם התנועה הקיצונית. ואני חיפשתי את פועלו של הגוף החינוכי ולא מצאתי. ואותי הם הטעו. ובתכל'ס אם היו מבקשים ממני תרומה לגוף החינוכי, יש מצב גדול שהייתי תורמת! בלי בכלל לדעת ש"הגוף החינוכי" הוא תנועת השמאל הקיצונית והראדיקלית שנקראת "שלום עכשיו".

Fleddermaus

New member
אבל אין להן אותו שם!

אמרו כך בפירוש בכתבה! ו"קיצונית ורדיקלית" מראה רק שאף אחד מכם לא קרא מעולם ולו דף פרסום אחד של "שלום עכשיו". מדובר בארגון שמאל ציוני מתון. את "שמאל קיצוני ורדיקאלי" רצוי לשמור ל"גוש שלום" ושות'.

BORNTOKILL10

New member
כמה שטויות בן אדם יכול לרשום..

שלום עכשיו אינה תנועה ציונית, היא בעד מדינת כל אזרחיה וביטולה של ישראל כמדינה יהודית. אבל יש לי הרגשה שאתה יודע זאת, אז מה אתה מנסה לעשות, לשקר ? עד כדי כך אתה מזלזל בחברי הפורום ?

Fleddermaus

New member
אם אתה רוצה שתאייחס אליך בכבוד, תעשה אותו דבר

אני לא משקר, אתה מגלה בורות. אתה מעליב אותי על שאני אומר את האמת? שלום עכשיו אינה תומכת במה שרשמת. למעשה, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. זה פשוט שקר. באתר "שלום עכשיו" זה מפוזר בכמה מאמרים נפרדים, אז להלן קישור לויקיפדיה, קרא ולמד: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95

BORNTOKILL10

New member
LOL קישור מויקיפדיה? זה מה שאתה יודע?

אני לא מכבד אנשים שקרנים, אולי אתה לא שקרן אלא פשוט חסר ידע מוחלט. ייתכן ושלום עכשיו מעדיפים להסתיר את רצונם במדינה יהודית \ כל אזרחיה , אבל מה זה משנה ? מספיק לראות איך הם פועלים בשטח, מצלמים מאחזים של יהודים ומעבירים את הצילומים לאו"ם ואומרים שישראל בונה מאחזים "לא חוקיים" כביכול ויש לעצור את הישראלים.... זה לא מלשינים אנטי-ישראלים ? והם מקבלים על זה כסף, כבר הזכרתי ..? אני כיהודי מתבייש שיש בעם שלי אנשים כאלה. הייתי מעדיף שהם יגדירו את עצמם כגויים ולא כיהודים.

Fleddermaus

New member
בקיצור, פרשנות שלך ותו לא.

שלום עכשיו מתעדת את המאחזים הלא חוקיים בשטחים, בצורה כל כך מדוייקת שגם צה"ל משתמש במאגר הנתונים שלהם. שלום עכשיו הם תנועה ציונית ותמיד היתה, אחרת לא הייתי מצטרף אליהם. אתה, כנראה, קראת פלאייר של הימין לגבי התנועה וכבר גיבשת דעה. אתה לא מכבד אותי. אין בעייה, אבל אל תדרוש ממני תרבות דיון אם לך אין. אני יהודי פי עשר ממך.

למעלה