האמת המרה על שלום עכשיו גם בYOUTUBE

Fleddermaus

New member
לך תלמד משפטים

"פשע עברייני ממדרגה ראשונה"...הגזמה משונה מעט... מי זה "הציבור"? (אל תענה) אני את הדיון הזה סיימתי, אם אענה לך יחסמו אותי.

BORNTOKILL10

New member
אתה הוא המשונה.

אותי לימדו שמי שתומך בפשע - הוא פושע. ומי זה הציבור ? (אני דווקא כן יענה) הציבור זה מי האנשים שאתה רואה כשאתה יוצא מביתך, יש להם זוג רגליים וזוג ידיים, ורובם שומרי חוק. בדרך כלל, אלו שלא שומרים חוק, החוק אומר שעליהם לשבת מאחורי סורג ובריח. והציבור תומך בחוק הזה.

yonatan31

New member
הציגה עצמה לציבור?

עמותה רשאית לעסוק רק בתחום בו היא נרשמה, ואם היא מטעה את הציבור היא צריכה לתת את הדין על כך.

StrengthHonor

New member
אתה מדבר

כמו האלה שרוצים בדיקת איבר מין לנאנסים\ות כעדות בבית משפט אם מפנים את הישוב אז למה ילך התקציב שלו? לנקות את הרחובות או לבנות פארק שיהרס?

Fleddermaus

New member
לא רלוונטי, תקציבי מדינה לא יכולים לשמש לכך

בטח לא של יידובים כמו בית-אל, שאף אחד עוד לא מדבר על פינויים. שייאבקו בפינוי מכספי תרומות, כמו כל ארגון פוליטי אחר.

BORNTOKILL10

New member
שיעשו כמו שלום עכשיו הנוכלים.

שיציגו את עצמם כארגון חינוכי, או אפילו ארגון למכירת קונדומים, ומהכסף שהם יקבלו, הם ישתמשו בו להקמת מאחזים. [כמובן שההודעה הנ"ל היא סוג של ציניות.. שמגיעה משינאה על מה שעשו הבוגדים מארגון שלום-עכשיו].

StrengthHonor

New member
תקציבי המדינה? אין דבר כזה

יש דבר כזה כסף מסים של אנשים. מדהים איך פתאום יצר הדיקטטורה מתעורר באנרכיסטים שמשמאלאנים ברגע שמתגלת התנגדות אליהם , לא פלא שהמחנה הזה שורד כ"כ יפה

StrengthHonor

New member
מה שמאלאנים עשו בכיכר טיאנון?

ירו במפגינים וגבו על משפחותיהם מסים על ערך הכדורים.

SONIC8484

New member
צפיתי בסרטון וקראתי בעיתונות.

תשימו לב, שלא עושים להם שום דבר. תתארו לכם מה היה קורה באם היה מדובר בארגון ימני, כבר ממזמן היו עטים לעברו כל אנשי מרצ \ העבודה \ קדימה וגם הליכוד , בדרישה עיקשת מנשיא המדינה ומשופטי בג"ץ להכניסם לכלא ואף לגרשם מישראל. אבל ברגע שזה ארגון שמאל, נדמה שכולם שותקים, ולא עושים שום דבר נגד הפשע של "שלום עכשיו". מה אני אגיד לכם, פשוט נימאס כבר מהמדינה הזאת.

BORNTOKILL10

New member
../images/Emo45.gif

כבר בא לי לברוח מהמדינה הבוגדנית הזאת. לפני שהאיראני יוריד כאן פצצת אטום..

Fleddermaus

New member
רגע, חשבתי שערוץ 2 הוא "התשקורת השמאלנית"

אז מאמינים לתחקירים של החדשות רק כשהם מתאימים לכם?

M e g g i

New member
כי אם התקשורת השמאלנית העיזה להציג אותו

למרות שהוא כביכול "פוגע בה" אז כנראה שהמקרה הוא בהחלט קיצוני ולא ניתן להתעלם ממנו. הרי ברור שהיא לא הייתה נותנת במה תקשורתית אילו הסיפור לא היה כ"כ חורה.

M e g g i

New member
ואני דווקא חושבת ההפך...

שאתם משחקים במציאוות. שהרי, לפי מה שאני מבינה ממך, פשעי "זכויות אדם" הנוגעים ל"עם" הפלשתיני חמורים יותר מפשע עבור אזרחי א"י כולם. זה מעוות לדעתי.

למעלה