האמת המרה על שלום עכשיו גם בYOUTUBE

BORNTOKILL10

New member
פרשנות שלי? זה מה שהם עושים.

ולמה אתה חושב שאתה יהודי פי 10 ? הרי שאתה תומך בתנועה של מלשינים שמפלילים את היהודים. אתה ההיפך של המילה יהודי.

Fleddermaus

New member
יהודי=כל היהודים "טובים"?

פה זה לא החבורה בבי"ס, אנחנו לא חייבים למצוא סיפורי כיסוי לעוולות שלנו. ההתנחלויות הלא-חוקיות פוגעות בעם היהודי, חיילים מתים לשווא כדי להגן עליהן, ולכן אני פועל למען עצירת התפשטות ההתנחלויות, ונסיגה מרוב השטחים במסגרת הסכם שלום. בעוד שנה וקצת (אחרי שנת שירות) אתגייס לצה"ל. אני רוצה להגן על ישראל, אבל בוודאי שלא למות לשווא כדי להנציח התנחלויות מבודדות חסרות תוחלת. למען מדינת ישראל, חייבים להפסיק להתנחל בשטחים ולחזור להתיישב בישראל. שלום מביא עוצמה, שלום מביא שגשוג. ברגע שיהיה לנו שלום, נהיה "אור לגויים" כמו שתמי חלמנו להיות. הבהרה: אני לא מנסה להתחיל דיון על זה. רק רציתי להבהיר שאני לא "מלשין" ולא "אנטי-ציוני". אני אוהב את ישראל, ורוצה לחיות פה בשלום.

yonatan31

New member
בדיוק כך.

ומאחר ומטרתה האמיתית של שלום עכשיו היא מפעלים חינוכיים, אזי היא הטעתה את הציבור בנוגע למטרותיה.

רוני13

New member
אני אישית...

לא קראתי שום דבר מהשרשור הזה-רק הגבתי להודעה שלך.

רוני13

New member
חחח....יותר מדי ארוך!

ובכל הודעה פה חופרים-אז זה קצת מבאס להתחיל בידיעה שאני אסיים אחרי שעה.

Fleddermaus

New member
סביר שהתנועה תתפרק בגלל הסיפור הזה

וחבל. מתוך היכרות קרובה עם "שלום עכשיו" לא מדובר בתנועה מושחתת או מניפולטיבית, וחבל שטעות משפטית כזאת תביא לצניחה של אד הארגונים השפויים היחידים במדינה. ולכל אלה שכינו את שלום עכשיו "עבריינים וקיצוניים", עשו לעצמכם טובה, כנסו לאתר וקראו את המצע. מדובר בתנועה מתונה ביותר.

BORNTOKILL10

New member
תנועה לא מושחתת ? ../images/Emo67.gif

הם המציאו את השחיתות. התקציבי ענק שהם מקבלים מהאיחוד האירופי, וממשלת נורבגיה וכו' וכו' מגיעים למיליוני דולרים ואף יותר. חלק ענק מן הסכום הם לוקחים לכיסם האישי ואני אומר זאת על סמך מחקר שראיתי, ואני מאמין לו בלב שלם.

Fleddermaus

New member
סלח לי, אבל אתה משקר

אין לך שום ביסוס למה שאתה כותב, השנאה שלך מדברת.

Fleddermaus

New member
אני דווקא אוהב את ישראל מאוד

אני לא שונא אף אחד, לא ישראלי ולא אף אחד אחר. פושעים ורוצחים אני שונא באופן אישי, לא באופן לאומי\קבוצתי. ישראל היא הבית שלי, ואעשה הכל כדי להפוך אותה למקום יפה וצודק. כבר אמרו את זה לפניי, אהוד מנור כתב את זה כל כך יפה: לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה.

Fleddermaus

New member
ועוד משהו

הייתי רוצה לראות מישהו מעלה טענה דומה כנגד ארגון "אלמגור", המציג עצמו ומתרים לעצמו כארגון נפגעי טרור ולמעש המנהל קמפיינים כנגד החזרת השבויים הביתה.

StrengthHonor

New member
no shit

הוא שם את שע"ל באותה קטגוריה עם אנשים שלא רוצים שישחררו את מי שהרג את קרובי המשפחה שלהם.

Fleddermaus

New member
דמגוגיה זולה

לאלמגור מטרות פוליטיות והיא מציגה עצמה כארגון תמיכה. גם בשלום עכשיו יש הורים שכולים, אין לימין מונופול על האבל, למרות שנוח לו מאוד לנכס לעצמו את כל הסבל של נפגעי הטרור.

yonatan31

New member
אלמגור מייצגים את נפגעי הטרור

ואם נפגעי הטרור לא רוצים שרוצחי בני משפחותיהם ישתחררו אז הם יעשו נגד זה. איני רואה כל הזדהות עם גוף פוליטי ימני או שמאלני, לעומת שלום עכשיו שכמעט כל בכיריה מועמדים לכנסת.

למעלה