האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

La SoliCo loCo

New member
למה ילדה קטנה כי אני לא מסכים

עם שום דבר שאת אומרת!? פפשש אחלה סיבה

אל תתרגשי גם אני מלראות את שיפרה

החביתוש הייתי מתנהגת ככה... ובנימה אופטימית זאת נסיים ב - "שיפרה תסרגי לך כבר קקטוס"

La SoliCo loCo

New member
נתחיל מזה שזה תתרגש לא תתרגשי

ושאני אומר לאשתו של יוסי בובליל מתי כבר תתגרשי?! ועדיף לדעת לסרוג כמו שיפרה מאשר לעשן באנגים כמו יוסי בובליל הנרקומן חחחח ומה הכי אירוני פה? אתה קורא לשיפרה חביתוש!?!?!?!?!? בנאדם מאיפה נפלת אתה?!!~ תסתכל איך עינב נראית, כמו שרק בגירסה הערבית עם התחת הענק שלה...

בהלםם

New member
ואוו את לא מפסיקה להביך את עצמך

תראי על מה את מסתכלת על המראה של הבן אדם ולא על מה שבפנים מה שבטוח תגיעי רחוק בחיים..לא נורא את עוד ילדה את תגדלי חמודה

La SoliCo loCo

New member
חחחחחחחחחח

שופו זאת, עוד לא סיימה לשתות את המטרנה ומדברת עליי, אני יכול לגדל אותך כפרה, עלק אתה עוד ילד קטן. פפחחח. אניייי זה שמסתכל רק על מה שבחוץ!?!?!? או שזה אתם שאמרתם ששיפרה דבה? אתם התחלתם לרדת עליה אז אני גם דיברתי על המראה החיצוני של 2 החייזרים השחורים האלה שנקראים הבובלילים.

נכון ששיפרה דומה עם הגבות הכעוסות שלה

לרשע הקטן הזה מ"היו היה"?? חחחחחח.....

בשביל הספורט תקליד "היו היה"

תראה את הרשע הגמד הג'ינג'י ותחזור עם תגובה מצחיקה יותר כי יהודה לוי זה ברמה של ילד בן 4..

ונתחיל מזה שאני קוראת לשיפרה חביתוש

ועינב נראת מעולהטוב,תודה. ואם עדיף לסרוג כמו חביתוש אז ההפקה צריכה להעביר את הוילה לאחוזת ראשונים.

La SoliCo loCo

New member
חחחחחחחחחחח

במה היא נראית מעולה בדיוק?! בפנים הגבריות שלה?! בשיער בית שחי המדהים שלה!? או בשומנים שנוזלים לה מהצדדים של הבטן?! כן עדיף לסרוג כמו "חביתוש" מאשר לזיין את השכל כל היום כמו גברת בובסליל ואם לא שמת לב אז במקום להעביר את הווילה לאחוזת ראשונים הביאו מישהי מאחוזת ראשונים לווילה שזה הפוך (חגית) :)

עינב הכי כוסית בארץ.. סקסיתתת שלי

אנלא מביןן.. יש לך בעיה עם אנשים שלא יודעים מזה 'חלונות ווינדוס'!?!?!? לפחות הם יודעים מה זה כבוד, הם בני אדם, הם ישרים ואמיתיםםםםםםםםםםםם!!! יודעים להעריך כל דבר.. לא כמו שיפרהה הדבה הטוחנת הזאת שלא מעריכה כלום חוץ מתעוגה שהיא אכלה לפני 5 דקות וצבר המניאק הזההההההההההה כוס עמממממאק כל האשכנזים הפרידמניםם חושבים שאם מישו לא ברמה שלהם ואין לו כסף כמו שלהםם יש ולא יודע כל מה שהם יודעים יודעים אז הוא לא ב'רמה' שלהם? הוא לא מספיק טוב????????????????? הוא פי אלף יותר טובבבב.. האלה שגדלו כמו עינב הם בני אדם..קיים אצלם הרגש אהבהה.. אני רוצה לראות איזה את צבר אם הוא נותן כבוד להורים שלו כמו שעינב נותנת לאבא שלה.. שלא נדבר על הצורה שהבהמה הזה שצעק על יוסי.. מי הוא בכלל אני עושה לו פוו והוא עףףףףףף..

La SoliCo loCo

New member
מזה קשורררררררררררר!?!?

יא רבי כמה שטויות אתה מדבר. גם אני גדלתי וגודל עד עכשיו בשכונת עוני עם הורים מזרחיים ו3 אחים ושכנים מזרחיים וכ'ו וכ'ו, ואני עדיין חושב שה"פרידמנים" בווילה הם יותר בני אדם ויש להם הרבה יותר כבוד מהבובלילים, במה זה מתבטא שיש לגברת בובליל כבוד!? בזה שיש לה 300 CC? בזה שהיא יודעת לצעוק ולצרוח כמו בהמה!? או בזה שהיא בולעת בלי סוף?! (תרתי משמע). ומה הקשר לזה שהם לא יודעי מזה חלונות ווינדוס? מה אכפת לי מזה? גם אבא שלי לא מבין במחשבים אז מה אני שונא אותו?! בחיאת ראבק די עם השטויות אני לא אומר ששיפרה היא הבנאדם הכי מושלם בעולם אבל היא ללא ספק עדיפה על הבובלילים ועל שחר ועל אינה וכל הזבלים האלה וצבר?! הבנאדם שמגיע לו לקבל את המיליון יותר מכולם

La SoliCo loCo

New member
ועל זה גם נאמר

שאת בת של זונה בת אלף שרמוטות שעשו אותה ערבים ג'ינג'ים עם קוקיות על הגריל של שיפודי התקווה

למעלה