האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

חחחחחחחחח שאלוהים יישמור

לאיזה רמה אתה יורד מהתסכול שאתה לבד בכל הסיפור הזה .

La SoliCo loCo

New member
?

ברור שאני אהיה לבד בשעה כזאת (03:40), אם השעה היתה אותו דבר רק בצהריים מזמן היו אנשים שהיו מצטרפים אליי אבל כולם יושנים או לא נמצאים בפורום מה אני יעשה?! מה אני יפתח עוד ניקים כמוך כדי להגן על סניור בובליל?! =/

בהלםם

New member
אני בהלם בנוסף להלם שאני נמצאת בו כבר

תראו מזה כנראה שאחרי הכל יש בובליל בכל אחד ואחד מאיתנו

הכי מגיע ליוסי .. בלעדיו ההפקה לא היתה עושה

שקל.. למיליון של עינב אני כבר יידאג.. שנתחתן.. חיים שלייייייייייייייייי!@#(*#($)(!@)%()#$% ואף אחד לא עדיף על הבובלילים!!! במיוחד לא צבר ולא שפרה.. תאמת שאת שפרה שנאתי מההתחלה ההתחלה.. אותה ואת נעמה נראה לי קוראים לה.. עוד לפני שהתחילו המחנאות וזה וזה.. פשוט רואים עליה שהיא בנאדם רע. ואת צבר התחלתי לשנוא רק מתי שהוא צעק על יוסי כשיוסי אמר על שפרה שהיא שרמוטה כשהיא מחקה לו את הלחם מהרשימה .

La SoliCo loCo

New member
יוווו

מה אתה רוצה להגיד לי שנפלתי על עוד אחד שמפנטז על מישהי מהטלויזיה שהוא נשוי לה וכל החרטה הזה?! אוי ואבוי..... צבר ראוי פי 700 על בובליל לקבל את המיליון. אם יוסי שהוא בנאדם בן 56 לא היה קורא למישהי שיכולה להיות הבת הקטנה שלו "שרמוטה" צבר לא היה צועק עליו, אתה יודע מה הבעיה של יוסי?! שהוא חכם על חלשים?! מעניין למה לשי הוא לא קרא שרמוטה, או לשחר הוא לא קורא שרמוטה ויושב כמו הפודל שלו ומדבר איתו יפה, סתם מניאק שחכם על חלשים כי הוא יודע שצבר בחור טוב שלא ירים עליו יד או משהו, הייתי רוצה לראות אותו (בובליל) אומר לי שרמוטה, היה מקבל וואחד שפיץ בתחת.

לא נראה לי שהוא קרא לשרמוטה שרמוטה

פשוט מאוד.. מחקה לו את הלחם הקל? אמר שהיא שרמוטה. בצבא נותנים לך לעשות משמרת לילה.. תאומר כוס עמאק אתה מפסיד בווינר.. אתה אומר שיט . פשוט וקל.. ואם זה לא ככה אז סלח לי אתה לא בן אדם. וכמו כל בן אדם גם יוסי בן אדם וגם לו יש פעמים כאלה .

La SoliCo loCo

New member
כן?

למרות שאני לא מסכים איתך לגבי זה, כי גם במקרה הזה לא צריכים לפלוט את המילה הזאת. ומה עם זה שהוא קרא לצבר בפנים שרמוטה!? גם זה היה בגלל הלחם הקל?! יאלה כוסעמו משחק לי אותה חולה "אני בן 56, אני חולה לב" יאלה תמות הינעל ראבראבק ערס יקבור אותך אותי ועוד 200 כמוהו לפני שימות זה

בונה תגיד לי אתה שפוי?? חס וחלילה

ערס אתה לא.. אבל טמבל אתה כן.. לא מאחלים לבן אדם למות לא משנה מה..

בהלםם

New member
כנסי ילדה

זה נראה לך מקובל בכל העולם שמישהו בן 30 ירים את הקול וינבח על בן אדם בן 60 שיכול להיות אבא שלו לא משנה מה היה מה עשה ומי מתי...מובן ???? רואים איפה גדלת ועם איזה ערכים גדלת... גם אם בן אדם ברחוב בן 60 היה צועק עלי מרביץ לי מכות הייתי משפילה תפנים שלי והולכת כנראה היתה לו סיבה טובה למה הוא עשה את זה.. הסיבה היחידה שיוסי התפרץ על צבר כי הוא נפגע מהחוסר כבוד איך הוא צעק עליו בלי בושה מול כל עם ישראל וניסה להוציא אותו קטן כנראה שהדרת פני זקן לא מוכר לך נכון?? אתה בטח זורק גם אוכל לשירותים? לא? זה נהוג

eoren37

New member
הבובלילים לא ראויים לשוםתמיכה

הם צמד מגוכח, גזעניים רדודים ולא מגיע להם לזכות

למעלה