האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

La SoliCo loCo

New member
חחחחחחחחחחחחח

שופו את המגרגר שפיך הזה נו יא בן של פרוצה גרמניה מה אתה מזיין תשכל? נתתי לך כתובת מדוייקת של הבית שלי ואתה אמרת שאתה בא ואחרי אמרת שאתה לא בא, נתתי כבר בעבר לאנשים כמוך את הפלאפון והם לא עשו עם זה שום דבר חוץ מלנסות להטריד אותי אז אני כבר לא נותן, אם אתה גבר תבוא מחר ב4 לכתובת שנתתי לך ליד הבצפר שם, אם אנחנו לא באים חבורה של 20 איש ופותחים לך ת'תחת עם מקלות קרשים ואבנים אני נותן לך מה שתרצה סבבה? אבל אתה בטוח לא תבוא כי אתה נושי נושי אוכל בתחת שבולע זרגים ומשחק אותה גבר פה בפורום כדי להראות לבנות שאתה איזה רמבו או לא יודע מה הסרט שלך קיצר יא מתרומם מחר ב4 בכתובת שנתתי לך, אם אתה גבר תבוא ביי

האמתתת

New member
אשכרה רשמת את כל זה כדי לצאת מלדבר איתי בטלפו

יא חנון בן 10 שמן עם חצ'קונים אני מרחם עליך אתה מפחד אפילו לדבר איתי בטלפון איזה מסכן אתה..נתתי לך את הטלפון שלי אמרתי תתקשר מחסום..לא רצית.. אתה הבן אדם הכי קוקסינל שדיברתי איתו אי פעם אתה כזה הומו אם מחפשים במילון עבריין מקלדת רואים תמונה שלך אתה תיאור מדוייק לזה..

יNOT

New member
אתם מתעקשים להוריד את הרמה של הפורום ../images/Emo4.gif

והכחולים למעלה... רק נראים יפה בכחול

בהלםם

New member
זה אתה שזורק הערות עוקצניות מדליק תאש

מחמם את כולם ואז פונה באצילות למנהלים הכחולים.. ממש אישיות למופת

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אני לא פונה למנהלים הכחולים

הם היו רוצים לראות אותי עף מהפורום שלהם אפילו יותר ממך.
אני לא זורק הערות עוקצניות אלא אם כן מישהו בחר לקלל אותי. אני בטח שלא מחמם פה את כולם. (כולם בקושי מקשיבים לי, הרי זה פורום הזוי, בו "כולם" פותחים 10 ניקים רק כדי שיוכלו להישמע "הכי חזק" ) לא אישיות למופת, אבל גם לא טינופת כמו הרבה אחרים, הפורום הזה הפך לבדיחה
והכחולים נשארים כחולים.

יNOT

New member
תתפלא, אבל אלה שבורחים מהפורום...

בגלל כל הסיבות שאני מעיר עליהם כן שמים. יש גולשים בתפוז שמעדיפים לא לכתוב פה, בגלל איך שהפורום הזה נראה. בגלל שדולות הSMSים , בגלל השפה הילדותית והגזענות כלפי כל אחד שדעותיו לא נראות לכם. והעובדה שלאנשים כמוך מפריע שאני כותב בפורום , זה סיבה מספיק טובה להמשיך...

האמתתת

New member
../images/Emo202.gifחחחחחחחחחחחחחחחח חי בסרט

שמישהו יוצא מהפורום בגללו הפלוץ בן 9 הזה - מצחיק..

יNOT

New member
לא, זה לא בגללי , זה בגללך ואלה שכמותך ../images/Emo4.gif

ויש שפשוט לא נכנסו לכתוב מילה אחת בפורום הזה.

La SoliCo loCo

New member
"האמת" כנס כנס באמאשך

חחחחחחחחחחחחחח הנה מצאתי תמונה שלך בגוגל
פששש בואנה אתה לא פראייר אתה נראה סוס בגלל זה אתה מחזיק מעצמך שמאיה אנג'ל הא..

האמתתת

New member
העיקר נתתי לך ת'טלפון שלי ויצאת הומו

אין לך מה להוציא מילה.. אני במקומך בורח לחו"ל עכשיו..אתה כזה הומו אפילו מחסוי פחדת להתקשר אלי

La SoliCo loCo

New member
כי אין לי למה להתקשר אליך יא מפגר אתה לא מבין

למה אני יתקשר אליך? כדי להגיד לך שזה אני מהפורום ושאני רוצה לזיין לך ת'פנים?! מזה יעזור לי? אני נותן לך כתובת של הבית שלי, כדי שנוכל להיפגש ולראות מי יזיין את מי, אז אתה זה שיצאת קוקסינל לא אני יא נטחן

האמתתת

New member
אמרתי לך יא קוקסי תקשר אני בא עכשיו

אבל אפילו מחסום אתה מפחד אז תראה איזה הומו בן 10 מאחורי מסך אתה נתתי לך את הטלפון ואתה אפילו להתקשר מפחד.. כמה הומו אפשר להיות תסביר לי כמהההההה???????????????????????????????????

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לתפוז

שאלה רצינית מאיפה אתם באים? כל הדרכים מובילות לתפוז ולפורום הזה?
תיהנה.

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא לתפוז

הידעת? רק בפוורום הזה חצי מכותבי הפורום נרשמו או היום, או החודש, או מאז שהתחילה התוכנית
תיהנה.

La SoliCo loCo

New member
חחחחחח ההודעה מכוונת אליי?!

כי אם כן זה אני שיכול להגיד לך "ברוכה הבאה לתפוז חמודונת" אני כבר 6 שנים בתפוז והיו לי איזה 5 ניקים במהלך השנים שהחלפתי... תיהני גם את

יNOT

New member
../images/Emo9.gif זה היה מיועד לחזקקקקקקקק או איך שלא...

קוראים לו..
וגם אם יש לך וותק של 6 שנים בתפוז ופתחת יוזר חדש רק בשביל התוכנית ,אז גם לך מגיע : ברוך הבא
זה הכל.. (למה ליצור 5 ניקים? סתם סקרן? אני כותב עם אותו ניק בפורומים שונים...לא רואה עם זה בעייה )

למעלה