האמת, ירד לי לגמרי מהתכנית

יNOT

New member
כשתתבגרי תביני את ההבדל ../images/Emo8.gif

ילד זה מי שחושב שהוא "חכם" , "מגניב" ,"צודק" וכו... רק בזכות זה שהוא מקלל , או שנהנה לרדת על אחרים בפורום בו אנשים הם וירטואליים בכל מקרה. "ילד" זה מי שנכנס לפורום עם 10 ניקים רק כדי לתמוך במועמד שלו בווילה. ויש עוד הבדלים...בגילך את אמורה לדעת להבדיל כבר.

בהלםם

New member
לא הבנתי את המילים והקשרם.....

בקיצור לא אני פה הממורמרת בלי חבר ובלי חברים ובלי חיי חברה בלי קריירה לכן אני מאמינה שזו לא הפעם הראשונה שאתה שומע תגובות כאלה בנוגע לאישיות שלך ..שאתה מעצבן ואם אנשים אומרים לך כל הזמן שאתה לא נעים לחברה והדעות שלך קיצוניות ומעצבנות מזה אומר בעצם? (זו תובנה חשובה מאוד חשוב שתבין) אני עוד מוכנה להגיד לך את האמת מה שאנשים בחייך כבר התרגלו אליך ולאף אחד לא אכפת כבר..אז תקח את עצתי אין לי שוב סיבה לשקר לך אבל אתה בשלך תחשוב "אני בסדר העולם דפוק" (אולי מנסים לרמוז לך פה משהו..) תקח את היעוץ שלי אני יודעת שבתוך תוכך שנינו יודעים על מה אני מדברת.. ותנסה לעשות עם זה משהו בקיצור חמוד שלי שיהיה לך לילה טוב.. ואל תשכח אתה צריך רק להאמין..........!

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אני מאמין שבזבזתי עלייך זמן...

ואת בכל זאת נעולה בצורת החשיבה שפכה להיות הראי של הפורום. תיהני לך, שמח שלפחות יש לך חברים ואולי מערכת יחסים, אנשים שמקבלים אותך כמו שאת. בתקווה כשתתבגרי, או כשתצאי מהפורום הזה תבחרי צורת חשיבה יותר בוגרת. לילה טוב גם לך

La SoliCo loCo

New member
את בת 22!?!?!??!?!?!?!??!?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

ווווווווווואיייי עוד יותר הרסת אותי הרגע, מה את משחקת אותה מופתעת? את פאקין בת 22 ואת מתנהגת כמו ילדה בת 4 ואת עוד מדברת עליו? תראי את השפה שלך ואיך את מגיבה לכל הודעה ומגנה על יוסי בובליל הנרקומן המסריח כאילו זה אבא שלך, טוב אני מבין אותך בטח גדלת עם אבא נרקומן כמוהו וזה מסביר למה את אוהבת אותו ולמה גלדת עם חינוך כזה. הייתי יורק לך בפנים עכשיו אם הייתי יכול וחבל שאני לא יכול

בהלםם

New member
פשוט נעצת את המסמר האחרון בארון שלך

ילד נידח ועזוב לך תמצא חברים זה האמיתי השפה שלך?? שפה של ילד רחוב מסכן לא היה לך אוכל בילדות?? בגלל זה אתה נמשך לשפרה??? ונהנה לראות אותה אוכלת על המסך כל יוםפ? מרעיבים אותך בבית חמוד?? משם הסיפוק??

La SoliCo loCo

New member
לפי דעתי

כל התיסכול שלך זה בגלל שלא קיבלת אף פעם בחיים שלך אות אחת, אז הנה אני יתן לך אותה אולי זה יספק אותך

האמתתת

New member
בהלם אל תתיחסי אליו הוא כולו דיבורים הוא..

עוד שניה בכה לי בפרטי.. הוא פחד להתקשר אלי אפילו מחסום חח ילד בן 10 מאחורי מסך חיפש בגוגל מה להגיד והוא מעתיק ומדביק פה..

בהלםם

New member
מרחמת עליך חמוד שיהיו לך חיים יפים ושמחים../images/Emo4.gif

שתמצא אושר שיאהבו אותך אי פעם אבל קודם תלמד לאהוב את עצמך רק אז זה יגיע.. והכי חשוב.. תאמין!

יNOT

New member
תודה חומד, אני מחזיק אצבעות ../images/Emo3.gif

ד"א את פה בשביל להעביר ביקורת על חברי הפורום, או לדבר על המתרחש בתוכנית?!

האמתתת

New member
היא פה כדי להגיד לך שאתה צריך להתאדות מהעולם

יא ג'וק חסר תועלת בן 12 עלק 28... מדבר כמו בן 10 ושמתי לב שבחצי מההודעות שלך יש ים שגיאות כתיב.. אתה כנראה בתהליכי למידה עכשיו אז אני מבין..

La SoliCo loCo

New member
אני יגיד לך כזה דבר

את האינטיליגנציה שיש ל"פרידמנים" בווילה, אין לבובלילים בווילה בכל הגוף.

בהלםם

New member
רואים שאת לא מבינה כלום מחייך הדלים

אינטליגנציה זה לא בהכרח תואר חוכמה זה משהו שנולדים איתו ואם את לא חכמה (ואני לא רומזת כלום) גם אם תלכי לאלף אוניברסיטאות את לא תשיגי את החוכמה שיש לבובלילים ואת הערכים שיש להם... אז באמת עשי טובה ועדיף שלא תדברי בקול רם

La SoliCo loCo

New member
אני בן/זכר/גבר/איש

קשה להפנים?! ודי, גמרת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חוכמה יש לבובלילים?! זה שהם בוכים שמקפחים אותם כי הם מזרחיים!? אם ככה אז גם אבי ביטר גאון!, סתם 2 פסיכים אחת דבה והשני נרקומן שעושים מעצמם צחוק כבר חודשיים, אז עדיף שאת תשתקי לא אני.

La SoliCo loCo

New member
ומי את

שתקבעי שרוב ישראל אוהבים אותם?! יש לך איזה דרך להוכיח?! זה שהם נשארו עד עכשיו בווילה רק אומר שלא שונאים אותם, זה לא אומר שאוהבים אותם יותר מכולם, כי עובדה שגם רשל''ץ עדיין בתוכנית וכל השאר, so?!

TheUnstopable

New member
עוד אחד מהמשפחה של שיפרה שחושב שהוא ישפיע על

מישהו... מצחיק... יאללה לכי תקנו עוד אוכל לקראת חזרתה של הדובה הגדולה.. היא תגיע תיהיה רעבה.. אחרי נסיעה של 5 דקות בלי אוכל..

La SoliCo loCo

New member
אתה יודע מה הכי מצחיק!?

שיש אנשים כמוך, שיושבים מאחורי המסך והמקלדת וחכמים לצחוק על שיפרה (שהיא נקראת שמנמונת ועשו ממנה איזה מפלצת) אנשים כמוך שבטח שוקלים איזה 250 קילו ומרשים לעצמם לרדת עליה עוד, אני בן זונה אם אתה לא נראה כמו הנכד הקטן של רפי גינת יא מזדיין מה אתה משחק אותה חכם עליה תעלה תמונה שלך שנראה איך אתה נראה.

האמתתת

New member
עברנו על זה כבר LA לא? אתה הומו..

עבריין מקלדת קטן מקלל כל מה שזז וכשמגיעים לתכלס אתה יוצא קוקסינל פחדן..פחדת להתקשר אלי מחסום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הרג אותי כמה עבריין צעצוע אפשר להיות ???

למעלה