האמת מאחורי חיסוני השפעת.

יש לי רעיון מעולה!

כאשר משהו נופל ונחבל תמליצי לו שלא יקבל חיסון DT (טטנוס דיפטריה) כי הרי יש שם שאריות כספית. טטנוס? זה משחק ילדים העיקר לא כספית...
0.6 מיקרוגרם זה בערך מה שיש בקובית טונה בסושי. קצת פרופורציות רבותי

ולגבי עניין האפופטוזיס נזכרתי בשיחה שהיתה לי עם פרופ' רישפון לא מזמן (דווקא בהקשר של אלומיניום) ובה הוא העלה נקודה מאוד נכונה שאני מודה שלא חשבתי עליה מרוב התעסקות חצי אובססיבית בטיעונים שלכם.
כאשר חיסון נבדק הוא נבדק כמכלול ולא מפורק לכל המרכיבים כנגד כל פתולוגיה אפשרית בנפרד. לחומרים השונים יש את הנתונים הידועים על זמן מחצית החיים, טוקסיות, יעילות וכו'. זה לא סביר לדרוש שכל רכיב יבדק בנפרד כנגד כל דבר אפשרי כמו אפופטוזיס, מוטציות, ואני יכול עכשיו לתת רשימה מאוד ארוכה של בדיקות שניתן לעשות.
בשורה התחתונה מה שנבדק זה יעילות ותופעות לוואי בשלושה שלבים של ניסויים קליניים. זאת השיטה וככה זה עובד.

אם אתם חושבים שהשיטה לא טובה מעניין אותי לשמוע מה אתם מציעים שמצד אחד יהיה בטוח, אבל מצד שני לא יסרבל דברים יתר על המידה (להזכירכם פיתוח של תרופה/טיפול אורך כ-15 שנה).

cומcו

New member
האם יש לך או לפרופ' רישפון מחקר שבדק

אפופטוזיס כמכלול (לא לפי מרכיבים)? או שגם זאת בקשה מוגזמת עבורכם?

לשאלתך ההתחלתית, ייתכן מאוד שלא אמליץ לחסן ב-DT על כל נפילה וחבלה, אלא אם כן, זה ממש רציני.
אם אתה רוצה דוגמא אישית, אז אני אישית לא התחסנתי שנפלתי מהסוס ונחבלתי.

תשובות

לא נראה לי שיש, אבל יש מחקרים קליניים שבדקו יעילות ותופעות לוואי שזה המדד הקליני המקובל. כאמור יש מליון תהליכים ביולוגים שונים שיכולים לעבור שינוי במליון רקמות שונות. המדד ההגיוני הוא האם מתפתחות תופעות לוואי חריגות או לא. והתשובה היא לא. ודרך אגב כפי שאני פניתי לפרופ' רישפון גם את יכולה, אני לא הדובר שלו ולא מייצג אותו.

לגבי הDT, אני מאוד שמח שטטנוס זה לא מחלה מדבקת כך שאם חס וחלילה היית חוטפת את זה לא היית מעבירה את זה לאף אחד. ד"א כפי שפולסבגן ציינה בעבר דווקא גללים של סוסים הם כן יכולים להיות כר פורה לחיידקי הטטנוס אז אני לא הייתי מזלזל בזה. אם את כל כך מבועתת מהכספית תמיד יש את הDTaP.

cומcו

New member
חלש

ראית במעבדה שזה מתקיים ואין אפילו מחקר אחד שהתייחס לזה

אם כך, נראה לי שאין טעם בהמשך הדיון, כי סיסמאות מקומם באוויר וחבל על תפיסת הבתים המיותרים בזכרון הענן.

אכן זה דו שיח של חרשים

ראיתי במעבדה שמתקיים בריכוזים גבוהים כאלו שלא נמצאים בגוף אבל אני מסכים איתך שאין טעם להמשיך בדיון, רק אל תגידו אח"כ שאני מתחמק או ממלא את פי במים.

cומcו

New member
אני לא אמרתי את זה, אבל בהחלט מסכימה עם הנאמר

כשתציג לנו מחקר (אני אפילו לא מבקשת מחקרים) שבדק את זה, יהיה טעם לחזור לדיון ועד אז בהחלט פיך ממולא במים או ברוח שנושבת באויר בלי שום משהו מוצק על הקרקע.

מה שאת מבקשת זה לא סביר ולא מקובל

זה לא הגיוני לבדוק כל טיפול רפואי כנגד כל מבדק ביולוגי שקיים על כל רקמה בגוף. אם את לא מקבלת את זה באמת שאין על מה לדבר. מה שאת מבקשת זה לאתגר את כל השיטה לניסויים קליניים. אילו היו בוחנים טיפולים על פי ההגיון שלך זה היה לוקח הרבה יותר זמן ועולה הרבה הרבה הרבה יותר כסף כך שזה לא היה כלכלי והמחקר הרפואי לא היה מתקיים.

תופעות לוואי ויעילות רפואית מול פלצבו או טיפול רפואי אלטרנטיבי (לא רפואה אלטרנטיבית - טיפול אלטרנטיבי) הן המדד המקובל.

cומcו

New member
ברור, יותר הגיוני להשתמש בתינוקות בתור שפני

מעבדה של חב' התרופות?

אומנם, אתה טוען שוב ושוב שאתה לא ממומן ע"י אף אחד, אבל מתגובה לתגובה שלך מתגלה משהו אחר לגמרי.
פולספגן דיברה על זה שתפקידה לרמוס לך את האמינות ונראה לי שהיא תעשה מהתגובה שלך מטעמים.

שוב אד הומינם

רוצה לחשוב שאני ממומן ע"י חברות התרופות? שיבושם לך. כשיהיה לך משהו קונקרטי לומר אשמח להתייחס. עד אז אני חושב שהדיון שלנו ירד לרמה כזאת שזה חסר טעם להמשיכו.

cומcו

New member
אני אשמח אם תגיד איך להגיב לתגובה כזאת שלך

שחושבת שזה לגיטימי להקריב תינוקות בכדי לחסוך כסף לחב' התרופות?

ולמה את חושבת שמקריבים תינוקות???

כמה תינוקות מתו או חלו בניסויים הקליניים ביחס לקבוצת הביקורת? לעומתם כמה תינוקות ניצלו הודות לחיסונים?

אני חושב שאת עושה יותר מדי דמוניזציה לחיסונים. גם לי יש ילדים וכולם מחוסנים. את באמת חושבת שהייתי מעיז לפגוע בהם עם חומרים שהייתי חושב שיהוו איזשהו סיכון עבורם?

ולא מדובר על לחסוך כסף, מדובר על מנגנון שמצד אחד יבדוק יעילות מול תופעות לוואי בדרך הכי קצרה והכי יעילה (בשביל להכניס טיפולים חדשניים כמה שיותר מהר לשוק ולהציל חיים) ומצד שני שזה יהיה כדאי כלכלית לחברות המפתחות ומייצרות אחרת לא יהיה מי שייצר. נכון, אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי, אם לא יהיה רווח לא תהיה קדמה, אבל מכאן ועד לתמונה שאת מציירת של חברות רודפות בצע שדוחפות רעלים לתינוקות שלנו סתם ככה המרחק רחוק.

ברשותך, היות ואני לא מייצג לא את משרד הבריאות, לא את מנגנוני הביקורת ובוודאי שלא את חברות התרופות בואי נחזור למדע פרופר.

cומcו

New member
איש טפש אחד הגה את הביטוי "קורבנות השלום"

עכשיו נותר להחליף את המילה שלום במילה חיסונים וקבלנו "קורבנות החיסונים".

כשאני קוראת את התגובות שלך, אני מרגישה שזאת ההתייחסות שלך לכל אותם ניפגעי חיסונים, שאת חלקם,אתה יכול לראות באתר וארס שמור מידי פעם מביא נתונים ממנו.

הכנסת הכספית לחיסונים היתה למטרה אחת והיא לחסוך כסף ואתה אפילו הודית בזה וכתבת "מה עדיף?"
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2321&MessageId=166988894

אם כ"כ רוצים להגן על מצבם ה"רע" של חב' התרופות מבחינה פיננסית, אז אפשר לסבסד להם חלק מהפיתוחים.
אני לא מאמינה שיש אירגונים כ"כ גדולים שנלחמים בזכויות בע"ח, אבל בזכויות של תינוקות, הם לא נלחמים.

אוקי, עכשיו סיימנו את הדיון

אין לי שום עניין להמשיך לדבר איתך (וזה לא בגלל שום דבר שקשור לחיסונים) את מוזמנת להשאר לך בבועה החשוכה והפרנואידית שלך.

cומcו

New member
אתה טועה, כי מי שמצוי בבועה החשוכה הוא אתה

מזל שהפורום הזה קיים בכדי להדגיש את החוסר יושרה שלכם בתמיכת חב' התרופות מסיבותיכם שרק אתם יודעים אותם.

לרוע מזלכם, כאן בפורום, תגובותיכם מסגירות אותכם וחושפת את האמת לפעילותיכם ובעיקר פעילותך.

אני אישית מתחייבת שאפנה כל אחד שאתה מגיב לו, לתגובות שלך שמראות את מניעך.

Markup

New member
LD50 בודקים על בעלי חיים

אם בכלל בודקים את זה בתחום החיסונים, מאחר וזו לא תרופה...

הפירוש של LD50

לאלו שלא בקיאים במונחים המקצועיים LD50 הוא המונח עבור המינון בו 50% מהמטופלים מתים (Lethal dose 50%). זהו מדד לטוקסיות. מינון זה נקבע על בע"ח.

למעלה