"הארץ" וחולצת הבטן

• פותח הנושא boon2
  • פורסם בתאריך

VIXVIX

New member
אכן החוק בעניני טורדנות מינית

לטובת הנשים. אינני בא לקבוע מאום, אבל נכון להיום, גבר צריך לשים לב לעצמו שבעתיים. למה הוא אומר, למה הוא רומז, לאיך הוא מסתכל. אם הנשים סובלות מכך או נהנות זה לא לעניננו. הדרישה של גבר, הרואה עצמו נגרר להתנהגות מינית עקב לבושה של אשה היא לגיטימית בעיניי, כמובן תוך סייגים. לי למשל הפריע תמיד החזה הגדול והישבנים המובלטים של קצינות וחיילות בצהל. הפריע כי זה הזמין הטרדה, והעבריין תמיד היה החייל. אזזזז .... שלא יעבדו עליכם...

"הפריע לי כי זה הזמין הטרדה"?

האם אפשר להבין ממה שאמרת שחזה גדול אצל חיילת מזמין הטרדה? מה אתה מציע? הקטנת חזה? שחרור מצהל? הטרדה מרוכזת עד שיתכווץ לה החזה? אם הבנתי נכון את המשפט הזה, אז הוא ממש לא במקום ועדיף שלא היה נכתב. עכבר

boon2

New member
היי עכבר כתום

הייתי רוצה להעיר מספר דברים בקשר לכניסה הקודמת שלך דוקא (הכניסה הזאת בהחלט כלבבי). בקשר להגדרת המילה פרובוקטיביות לגבי הלבוש ישנה כאן בעיה ואנחנו בעצם חוזרים לויכוח המעגלי (הזכות ללבוש מה שרוצים לעומת האפשרות שאנשים יפגעו). אבל דוקא כאן ישנה חולשה רבה לטענה של הטרדה מינית אפשרית, כי, לדעתי (אבל אני לא בטוח במאה אחוז ואולי מישהו/הי יוכלו להאיר את זה כאן) לבוש לא יכול להיות הטרדה כי אין בו כיוון ייחודי לאדם מסויים, ברגע שזה חשוף לכל בני האדם בסביבה אין כוונת זדון, מה שמוציא את החוד מטענת ההטרדה. ואז זה פשוט הופך לנושא הקשור במוסכמות והמקובלות החברתיות של הסביבה. ואם תרשו לי לומר, בסביבה הנוכחית שלנו, בהשוואה למה שקורה, חולצת הבטן, המכנסיים הנמוכים וגם חזיית הפוש-אפ (אני זוכר אותך סיון) הם קצה קצהו של הקרחון (ואולי אני מתחיל כאן מחזור חדש של הערות ותגובות).

טוב, קח דוגמה

גבר מגיע לעבודה עם מכנסי אופניים. האלו הצמודים שלא משאירים הרבה מקום לדמיון. לא רק שהוא מגיע ככה, אלא הוא גם לא טורח ללבוש תחתונים ומסדר את הכבודה במורד הירך. במסגרת עבודתו הוא עומד לייד בחורה יושבת ומסביר לה משהו. מיותר לציין שה"מכנסיים שלו" ממוקמים בדיוק בקו העין שלה, וכשהוא עומד לידה ה"כבודה" שלו נוכחת בכל הדרה 30 ס"מ מהפרצוף שלה. קאפיש? או שאתה מעוניין שהנשים בפורום יתארו מה בדיוק התאור הזה גורם להן להרגיש ואיך הן היו מרגישות בסיטואציה כזו אצלן בעבודה. עכבר - שנהנה להסתכל על נשים בלבוש חושפני, אבל לא כשהוא צריך לעבוד.

Professional

New member
ועוד איך הטרדה מינית

למה אם אני אנעץ מבטים (כן רק מבטים הם גם הטרדה מינית) חושקים בבנות המשרד שמגיעות מאוד חשופות או חס וחלילה אזרוק הערה איזה כוסיות יש כאן במשרד מיד יתבעו אותי על הטרדה מינית. אבל שמישהי תעביר ליטוף על בטנה או במחשוף שלה זה לא הטרדה מינית או בחורה עם לבוש שמתאים לחדר מיטות עוברת או יושבת די קרוב אלי וזה מגרה כי ככה זה הטבע זה משום מה לא הטרדה מינית. זה כמו שתעביר למול נמר חתיכת בשר עסיסית הלוך ושוב יום יום לפני האף שלו ותצפה ממנו לא לעשות כלום הוא אולי מאולף ויתאפק עד שבסוף הוא יתפרץ. אומנם אנחנו בני אדם ויש לנו יכולת הרבה יותר גבוהה מלנמרים וחיות אחרות לשלוט על מעשינו (ולצערי לא כולם והתוצאות בעבירות המין אפילו אצל ילדים ונערים שעלו במאות אחוזים יחסית ללפני כ 15 שנה) אבל יש גבול כי גם אם אנחנו שולטים על ידינו זה לא אומר שזה לא פוגע ומתסכל מבפנים. ואם כמו שכתבו כאן שבחורה יכולה לעשות מה שהיא רוצה ולהתלבש איך שהיא רוצה אז למה שלא תהיה גם לי הזכות הזאת להתלבש ולעשות וגם להביט ולדבר איך שאני רוצה ואם לא מוצא חן בעיניה שתסתום את האוזניים! נו איך נשמע המשפט הנ"ל כשהוא מנוסח מהצד השני. אומנם אני אוהב בחורות יפות אבל לא כאלה שרק מטרידות

boon2

New member
היי פרו

אתה מציג בפני בעיה,פרו. בדרך כלל אני לא מדבר עם אנשים שקוראים לאשה בשם אבר המין שלה, אבל, מה לעשות, קשה לי להתאפק: ראה למעלה מה SHANDY כתבה ב"תיקון עובדות", זה מסכם בגדול את התשובה.

boon2

New member
עכבר, הדוגמא שלך דוקא

לא מטרידה אותי, וגם לא צריכה להטריד את הנשים בסביבה, כי לאנשים כאלה יש בדרך כלל זין קטן (LOL).

למעלה