הבדיחה לשבת
והפעם עם איווט

0006

New member
עצם זה שאתה רושם ייתכן

עצם זה שאתה רושם ייתכן לגבי דבר מוכח שערביי ישראל לא כיבדו את זיכרם של הילדים היהודים החפים מפשע כבר אומר לי מי אתה ובאיזה השקפת עולם אתה חיי ואתה עוד רושם אז מה????? בא לי להקיא מהתגובה שלך אני אומר לך את האמת

"אז מה" הכוונה....

שאוקיי, יש ערבים (מיעוט זניח) שממש לא מעניין אותם שנהרגו ילדים יהודים. אז מה אתה רוצה לעשות עם זה? להכליל ולהפיץ שמועות כאילו כל הציבור הערבי שמח על מותם של 8 ילדים בפיגוע, אף על פי שזה שקר גס? זה בטח יפתיע אותך, אבל רוב הערבים מזדעזעים למראה תמנות מפיגועים לא פחות מאשר אחרים - בדיוק כמו שיש יהודים (מיעוט זניח, אבל קיימים) שמתייחסים באדישות לפיגועים עד שזה מגיע אליהם. יש גם אנסים יהודים, רוצחים וגנבים. מיעוט זניח, אבל יש. צא כבר מהתיאוריה שלך, כאילו ערבים=צרות ויהודים=אנשים טובים. שטויות במיץ. ואני לא מתפלא שניסית לפרש את ה"אז מה" שלי במובן של... "אז מה אם היה פיגוע, למי איכפת?"... מאד לא מתאים לי להתבטא או לחשוב בצורה כזו (ואני בז ומקיא על מי שחושב כך, בלי קשר למוצא שלו), אבל אני לא אתפלא אם אתה תתייחס באדישות לפיגוע שבו נהרגים ערבים ולא יהודים. אם זה כך, אתה כבר מבין מה המסקנה שלי.

מוחמד5

New member
למה להתרגש עופר

השמאל הוכיח עד עכשיו שהוא צודק. התחילו עם רעיון שתי מדינות לשני עמים- הימין לעג ו... אנחנו כעת בעיצומו של תהליך. השמאל התחיל את השיח עם אש"ף ,הימין המשיך אותו . השמאל אמר תקום ישות פלשתינית , הנה היא קמה - הימין לעג וצחק השמאל אמר יפונו התנחלויות- הימין אמר השמאל מפנטז - בינתיים חבל עזה נמחק. השמאל אמר לצאת מלבנון, צה"ל מחוץ ללבנון כעת. השמאל הפגין בככרות בצורת בוגרת ואחרית - הימין גרם להרג של יהודי בעת הפגנה בגלל דיעה שונה. ראש ממשלה התחיל תהליך שלום- אך נרצח בידי איש ימין , לאחר מסע הסתה מתמשך נגדו ע"י בכירי הגוש הימני וקבוצת רבניו. השמאל ימשך בדרכו שהוכיחה את עצמה עד עכשיו , והימין שימשיך להפגין,להסית ,לפעמים ללעוג ולצחוק .. גם הימין הפלשתיני התנגד להסכים ופעל בצורה אלימה . הימין הוא כלי מצוין בידי הפלשתינים בכדי לקדם את האינטרסים שלהם, הימין הזה רק מקרב את מועד הקמת המדינה הפלשתינית. הימין עדיין לא קולט ומבין שההסתה שלו נגד הפלשתינים היא לרעתו. ולנושא החמולות, אני דווקא מעדיף שימשיכו לחשוב הימניים כמה שיותר גרוע.

respecta1

New member
כל מה שהשמאל רצה בעבר קרה ועל זה

אנחנו משלמים את המחיר עד היום יצאנו מלבנון - היינו צריכים להכנס אחרי עשור ולספוג 120 הרוגים כששתיים מחיילינו חטופים התחלנו דיבור עם ארגון טרור - עדיין עד היום לא השגנו מזה כלום חוץ מליותר הרוגים יצאנו מעזה - קיבלנו קאסמים על שדרות אשקלון ועוד מעט גם על אשדוד כל מה שהשמאל חלם עליו קרה, וכל מה שהימין הזהיר מפניו אם יקרה מה שהשמאל רוצה קרה. תודה לאל אחרי כל כך הרבה טעויות רצחניות של השמאל, העם מבין את מה שקורה ופונה ימינה.

0006

New member
אבל מוחמד גם בשמאל מדברים על לספח אותכם

מוחמד גם בשמאל מדברים על לספח את וועדי ערה ואום אל פאחם לרשות אם אתה לא יודע

אפשר לחשוב כמה זה מפליא......

זה אותו השמאל שדיבר על טרנספר של 400,000 יהודים....... הטעות של הציבור הערבי בישראל היתה שרובם הגדול ישבו בשקט כשהוצעו רעיונות כאלה, כשבעצם סביר שידעו שהפלסטינים לא נלחמים על הקמת מדינה פלסטינית שתטפל בבעיית הפליטים, אלא על זכות עקרונית של שיבת פלסטינים לתוך מדינת ישראל.

אני רואה שאהבת את המשפט הזה ../images/Emo13.gif

ולצערך לא תוכל להפריך אותו. ה-כ-ל ייתכן בעתיד, הרחוק או הרחוק מאד.

chaimsasson

New member
אתה לא ראוי לטעונים

אתה כל כך מגעיל אותי שאני אפילו לא מסוגל לדון איתך וירטואלית. קיבלת לבינתיים תשובות על כל הטענות שלך כולל כלכלת סעודיה.

מזכיר, מזכיר אחי... ../images/Emo11.gif

התליין מאס בניק ההומוריסטי, והחליט לבקר אותנו הפעם בניק המיליטנטי שלו

מוחמד5

New member
נחכה וניראה

מקווה שהם יכינו משהו הרבה יותר מכובד ממה שהכינו הביתר"ים ביום הזכרון לרבין.

0006

New member
סליחה אבל מה עשו אוהדי ביתר שזה לא בסדר?

סליחה אבל מה עשו אוהדי ביתר ??? בסך הכל החליטו לא לכבד אדם שהביא אסון על עם ישראל ומדינת ישראל אני אישית לא מכבד את יום הזיכרון לזיכרו לדעתי יש לכבד יותר את יום זיכרו של רחבעם זאבי ז"ל האיש תרם הרבה יותר למדינת ישראל היום יותר ויותר יהודים מבינים שזה לא נכון ליכפות עלינו את יום הזיכרון שעשו ליצחק רבין

אז אם אתה בעצמך קורא לחוסר סובלנות ברמות כאלה

כשאתה יודע בדיוק מה המשמעות של רצח ראש ממשלה גם אם לא כולם הסכימו עם מעשיו/דעותיו - אתה לא חושב שאתה הוא זה שגורם לקיטוב, להרס ולאסון כאן? כולם קיימים כאן, ולא תוכל לשנות את זה. ערבים, שמאלנים, שמאלנים קיצונים, לאומנים פלסטינים... כולם כאן וכולם יישארו כאן. תתרגל!

0006

New member
עד שהכל יתפוצץ

כולם כאן עד שהכל יתפוצץ וזה יקרה בשלב זה או אחר יש לי שאלה אליך כשיגיע רגע הפיצוץ לצד מי תעמוד לצד היהודי או לצד הפלסטיני זכור לי ראיון שיוסי שריד היה בו והוא אמר שאם מדינת ישראל תגרש ערבים הוא יישכב מתחת לטרקטורים אז לצד מי אתה תיהיה?

0006

New member
מה זה משנה מה אני רוצה?

מה זה משנה לך מה אני רוצה ?????

למעלה