הבהרה לרמז היומי של יום רביעי 5/7

זה לא שם, תקראי את כל התגובות..

אם המושבות זאת פ"ת. ולפי מה שאנשים משם אומרים יש להם בקניון הגדול קארטינג, בחניון שם. אז זה שם. אני מראשון.. חבל:) טוב,בקטנה, שיהיה בהצלחה לכולם וזה :}

אבל בהבהרה

היה כתוב שזה לא אם המושבות אלא עיר המושבות, לא יודעת אם זה אותו הדבר, אבל אם הם שינו את זה אז סביר להניח שלא... לדעתי יש גם רמזים מוטעים שאנשים זורקים כדי להטעות אחרים...

haimg16

New member
איך יקנעם??

אין ביקנעם איזה פארק או מקום שאנשים יכולים להתנגש אחד בשני.. לעומת זאת מה ז"א עיר המושבות? צריך מקום עם פארק כלשהו \ מכוניות צעצוע מתנגשות נחכה לרמז נוסף.

הממ..

כן יש מצב שזה פה בראשון בסופרלנד,אבל אי אפשר להכנס לשם בלי כרטיס.. הממ.. אולי זה מחוץ למתחם. אבל מה הקשר עיר המושבות? אם המושבות זו פ"ת.

haimg16

New member
אמרו עיר המושבות לא אם המושבות

אולי משהו שקשור להיסטוריה

livlovit4D

New member
אמממ.... קבלו:

ראשון לציון הוקמה כמושבה חקלאית, ונחשבת למושבה הראשונה של העלייה הראשונה.אבל אולי גם בפתח תקווה יש איזה פארק שעשועים -מכוניות מתנגשות משהו?

רווית30

New member
לא אין בפ"ת פארק שעשועים או פארק עם

מכוניות מתנגשות יש רק בסופרלנד בראשל"צ

avia0911

New member
למדתי את זה...

אבל ראשון לא הייתה כמה מושבות אלא מושבה אחת בפני עצמה. גם זה קצת לא מתחבר "עיר המושבות" כי עיר ומושבות זה שונה לגמרי,אתם חושבים שהפעם הם נותנים לנו 2 מקומות?

רווית30

New member
לא נשמע הגיוני 2 מקומות וגם כתוב בר

ברמז "בעיר המושבות" זאת אומרת עיר אחת.....לא כמה גם ברמז מוזכר "מקום אחד שבו מותר למוכניות להכנס אחת בשניה" וזה חייב ליהיות משהו בסופרלנד או פארק שעשועים......... לא?

InnocenceLost

New member
סופרלנד אז

ראשלצ הייתה אחת המושבות הראשונות שהוקמו בארץ ובסופרלנד יש מכוניות מתנגשות אז בכניסה בטח זה נשמע הכי הגיוני ונכון

כן כן..

חיפשתי באנטרנט וראשל"צ היא באמת עיר המושבות. אללה אני מראשון מחר אני שם חחחח

למעלה