הבהרה לרמז היומי של יום רביעי 5/7

lightflake

New member
../images/Emo45.gif נכון הכי טוב שיפרסמו פה סיסמא!

וככה רק גולשי תפוז יוכלו לקבל את הפרס!

eldor4

New member
ואללה רעיון טוב!!

רעיון טוב זה גם יותר הגיוני...

אז בעצם מה שאתה אומר זה

שתפוז השיגו את המטרה שלהם, בזכות המשחק אנשים שלא הכירו את תפוז קודם מכירים עכשיו - וזו כל המטרה של המשחק הזה - שיווק האתר!!!

yoman321

New member
נו מה אתם מפגרים?

זה מכוניות מתנגשות, לא כזה מסובך..

אתמול הצלחתי להיות הראשון

שניחש שזה בחיפה! ואחרי כמה הודעות הבנו שזה לא מגדל הנביאים מגדל הנביאים הרחוב שלהם כורי -2! והגענו למסקנה ביחד עם ענבי ארנבי1 שזה הנביאים18! לא נראה שגם החידה הזאת קשה. עיר המושבות ברור שזה ראשון לציון וזה הסופר לנד. ועד אתה כל אלה שזכו הם בכלל לא גולשים בתפוז ולא מכירים את האתר הזה. כך שלחידות שלכם אין כל משמעות,אם היתה כאן סיסמא כמו שיוסי הכריש רשם. המשחק היה לגולשי תפוז בלבד ולא לאחרים שכלל אינם יודעים ומכירים את המשחק!

etii2

New member
הבהרה לרמז היומי של יום רביעי 5/7

הי לכולם, תיקון טעות קריטי לגבי הרמז שניתן לכם: בעיר המושבות, שהיא אם המושבות, ישנו מקום אחד בו מותר למכוניות להיכנס אחת בשניה ללא התערבות משטרת התנועה בהצלחה

יש מלא אוטובוסים. מה נסגר איתך?

רק צריך להבין איפה זה. אתה יודע איפה זה? אני עדיין מנסה לעבוד על זה פ"ת זה מקום מרכזי אבל ענק

DJfroyke

New member
חחחח סחטיין על ההטעייה

אתה מתכנן חזק על המעטפה אני מבין

חברים וחברות אם כל המושבות היא

פתח תקווה וזה לא רחוק מהבית כנסת המפורסם עם כמה שעונים על הקיר החיצוני קיר הכניסה שלו

גילית איפה זה בפ"ת?

הבנתי שהקארטינג באזור הקניון רק איפה הקניון הזה? איך מגיעים לשם?

sweetgirl3

New member
זה בפתח תקווה

זה ניראה לי בקניון בפתח תקווה אבל אני לא יודעת איזה קניון..

אם המושבות זה פתח תקווה לא ראשון

לציון תבדקו איפה יש בפתח תקווה קארטינג זה בטח שם ואני מקווה שהפעם מישהו מפה ימצא ולא איזה פלצן

ברור שאם המושבות היא פ"ת,

פשוט קודם היה נוסח אחר, הם רשמו "עיר המושבות" ואז שינו את זה. ועיר המושבות זה ראשון, כאילו, גם עפ"י האנטרנט וגם ראשון הייתה פעם מושבה וזה.. אבל אז הם כתבו שיש תיקון קריטי לרמז, ואז כתבו שזה אם המושבות. אז אל תנסה להיות חכם כי הם הטעו אותנו /:

למעלה