הבהרות ועוד לפולו-אפ

מתנדב

New member
blablash, תגיד לי אם אתה כל כך צודק

שלטענתך רוב הציבור החרדי לא עובד, אז למה רשות השידור התנצלה בפני אייכלר, על הסקרים שהם פירסמו שהתברר שזה שקר, למה הם התנצלו? הרי רוב החרדים לא עובדים?

blablash

New member
לא שמעתי לא על אייכלר ולא על רשות

ב"ה השידור. ויש כאן מספיק חילונים שכבר ענו לך על זה!!! תגיד סליחה שאני צריך לדבר בתקיפות כזאת, אבל אתה משחק אותה עיוור? נתחיל עם החסידויות וי'זניץ? עובדים או לא? תשובה, לא! בעלזא עובדים או לא? תשובה לא! גור הרבה מהם עובדים אבל גם הרבה לא, תלוי באיזור. בריסק עובדים או לא? לפחות 60% מהליטאים לא עובדים. אז מי לעזאזל מרכיבים את "רוב הציבור החרדי שעובד"?

מתנדב

New member
אדון נכבד, על אייכלר לא שמעת

ועל רשות השידור לא שמעת, ועל מה שהחילונים ענו לי כן שמעת?, אני מציע לך לקרא את השרשור שפתחתי האם החרדים עובדים או לא? ושם כתבתי את הסיפור בין אייכלר לרשות השידור, ובכלל מה ראית שהחילונים ענו לי על זה?, אולי אני באמת עיוור? נמשיך הלאה, ויז'ניץ יש בו ציבור גדול שעובדים, בבעלזא גם יש ציבור גדול שעובדים, וגם בצאנז יש ציבור גדול שעובדים, וגם אצל הליטאים יש ציבור גדול שעובדים, אם תרצה אני יעשה אתך סיבובים בארץ בבורסא, ובעוד מפעלים בבעלות של אנשים חרדים, ויתרה מזו, תסתובב בבני ברק עצמו, יש לך מאות מאות חנויות ומי בעלי הבתים של החנויות האלו? חילונים נכון?, ואת מי הם מעסיקים בתור פועלים? את החילונים?, ומבני ברק תמשיך לירושלים ולקרית ספר, וכן הלאה והלאה, תראה כמה אלפים, לא מאות אלא אלפים של חנויות ובתי עסק של הציבור החרדי, ועכשיו תעשה חשבון פשוט, תיקח את כל אלפי החנויות בארץ תכפיל את זה בשניים או בשלושה, שזה כולל את העובדים החרדים, תגיע למספר גדול של ציבור חרדי שעובד....

blablash

New member
אין לי מה לדבר יותר

ב"ה עם בן אדם שמשקר במצח נחושה. פשוט שקרים אחד אחרי השני. אל תדאג יום אחד יהיה בע"ה מפגש של הפורום, ואז אנחנו נווכח בהכל אנחנו נראה מי חרדי ומי לא, ואנחנו נוכיח מול כולם את כל הדברים. מאיפה אתה מכיר בכלל את ויז'ניץ אה? ואת בעלזא? ואת צאנז במיוחד? אם אתה כלכך מכיר, תן לי את השמות של האדמורים שם, תן לי קצת היסטוריה שלהם נראה אותך כנראה שהאמת שאתה סתם מבלבל אתה קודם חושב מה שאתה חושב ורק אח"כ מנסה להוכיח...

blablash

New member
אני נמצא בתוך החסידויות האלה...

ב"ה מכיר את כל הפוליטיקות שלהם את כל השמות שלהם הייתי בחתתונות של בית צאנז שהייתה בזמן האחרון הייתי בחתונה של ויז'ניץ ליפני כמה שנים אז אתה תלמד אותי עליהם???????????????????????... אני חי בתוכם ואני יודע ורואה בעיניים שלי שהם לא עובדים!!! אז אתה תלמד אותי????

מתנדב

New member
אז זאת אומרת שלשיטתך

החסידים לא עובדים בכלל, רק הליטאים, והספרדים.... היה בריא ידידי....

blablash

New member
בדוק ליטאים וספרדים עובדים

ב"ה יותר מהחסידים לא הרבה יותר קצת יותר.

מתנדב

New member
אוקיי, מכאן והלאה תם ויכוחים כאלו..

עבדתי עליך אני חילוני למהדרין, עכשיו אתה רגוע? עבדתי רק עליך, על שאר חברי הפורום לא עבדתי, ואמרתי להם את האמת שאני חרדי, ומהיכן אני מכיר את החסידויות האלו? הסתובבתי בטישים שלהם....

blablash

New member
חחחחחחח הסתובבתי בטישים שלהם...

ב"ה וטיש הרי נערך בשבת.... אז איך אתה יודע אם הם עובדים או לא? אל תגיד לי שהם דיברו איתך על עבודה בשבת.. אתה הסתובבת בטישים שלהם? אז בוא אני יאמר לך משהו. אני חלק מהם. אני אחד מהם, אז אתה תלמד אותי על עצמי?

blablash

New member
אפשר לקבל תשובה?

ב"ה איך מלהיות בטיש שלהם אתה יכול לדעת שרובם עובדים?

blablash

New member
הלו???????????????

ב"ה מר מתחמק !!! אני אכה לתשובה מתי שהוא?!?!?!?!?!?

blablash

New member
בשביל מה אתם מתווכחים על...

ב"ה נתונים סטטיסטיים וכל אחד טוען שהטיעונים שלו הם הנכונים ושל השני לא. זה פשוט מאוד, לוקחים אוטובוס לב"ב או י-ם לשכונות החרדיות, או לבית"ר עילית או לקריית ספר או לבית שמש או לאשדוד או לכל מקום שיש בו ריכוז של חרדים ברוב שעות היום 70% מהתושבים יושבים ולומדים בכוללים, משמע הם אינם עובדים. זו ההוכחה הכי טובה זה הכל, זה פשוט וקל.

א ו ר בת

New member
אם

תעבדי כמו אשה חרדית ממוצעת, בעלך יעבוד או ילמד כמו גבר חרדי ממוצע ויהיו לכם 10 ילדים בממוצע - כן. גם את.

masorti

New member
אור, תתעוררי...

שר המשפטים הוא טומי לפיד, ושר הפנים הוא אברהם פורז. "שינוי" שולטת במדינה, והחרדים הם מיעוט מבוזה הנרדף כלכלית ע"י השלטון וצעדיו מוצרים מיום ליום. אז ממי את בדיוק מפחדת?

lala897

New member
היא מפחדת ממני..

כן.. אני יודעת אני מפלצת. אור מותק- אני מאחלת לך שאלו יהיו הפחדים שלך בחיים.

lala897

New member
ודרך אגב עכשיו יש לי דרך לזהות אותך

אם יום אחד אני ילך לי ברחוב ואני יראה ממולי אישה שנהפיכת כחולה ומתחילה לרעוד ולברוח ממני בצרחות מרב פחד אני ידע שזה אור בת. ואז אני לא יצטרך לדאוג שזה בגלל הקרניים שיש לי על הראש אלא בגלל שאני חרדית. ואז את תשברי שיא- הבנאדם הראשון בעולם שלא יפחד מהקרניים שלי אלא מהחצאית הארוכה. חחח...

א ו ר בת

New member
את טועה

אם את חושבת שאני הראשונה. וזה בכלל לא נושא להתבדחויות. כל מדינה ובפרט המדינה הזאת לא יכולה לשאת, בעיקר כלכלית, דפוס כזה של משפחה במיגזר שהולך ומתרחב. חשבון פשוט.

למעלה