הבהרות ועוד לפולו-אפ

גוססי2

New member
מה מגוחך?

הציבור החרדי צורך יותר ויותר משאבים, ואחוז האוכלוסיה המייצרת את המשאבים האלה הולך ויורד. זו המציאות האכזרית. מה את מציעה לעשות, לשבת בחוסר מעש ולגחך?

lala897

New member
אני פשוט לא מבינה בדברים האלה

אז כדאי שאני לא יתחיל לחרבש לך שטויות.. מגוחך הוא הפחד ממני זה מה שהתכוונתי ובקשר לפחד - אני לא יכולה לעזור למרות שהייתי שמחה אם אור בת ואולי גם אתה לא תהיו כ"כ מסויטים בלילות.

גוססי2

New member
מה יש פה לא להבין?

החשבון פשוט: הצרכים גדלים במהירות והמשאבים הזמינים מצטמצמים. למצב כזה יש רק סוף אחד - התמוטטות. הראשונים שיפלו הם החרדים, כי הם מסרבים לפרנס את עצמם. מה יקרה אחר כך? השד יודע, אבל זה לא יהיה טוב לאף אחד. הפתרון? קיצוץ מאסיבי בסיוע לחרדים (ולכל המגזרים שהתרגלו לחיות ע"ח הציבור העובד). אין ברירה, הכסף עדיין לא צומח על העצים.

lala897

New member
יש פה מה להבין

אני לא יכולה לקרוא את דעתך ולהחליט מה נכון ומה לא כי אתה סובייקטיבי מאד. דבר שני אישית אישית- אני לא נמצאת בין החרדים שלא מפרנסים את עצמם, אני לא מכירה אותם אישית ולכן אני לא יודעת מה טענותיהם בענין. וכיון שאני יודעת רק את טענותיך אני לא יכולה לבנות דיעה בצורה אובייקטיבית? ברור?

גוססי2

New member
העליה בחוסר התעסוקה...

אצל החרדים אינה דעתי האישית אלא עובדה קיימת. גם הירידה בהכנסות המדינה ממיסים היא עובדה שאי אפשר לחלוק עליה.

lala897

New member
לא יודעת.

אמרתי לך ניסיתי לחשוב כמה אנשים אני מכירה שהבעלים לא עובדים והגעתי ל-2 והמשפחות האלה מתפרנסות מהאישה יפה מאד. רק להראות לך שאני ממש לא בענינים ולכן קשה לי להביע דעה אוביקטיבית בענין. מצטערת.

גוססי2

New member
בגלל זה המציאו את הלמ"ס

כדי לאסוף אינפורמציה שאינה תלויה בהיכרות אישית.

lala897

New member
למ"ס?

לא'דעת מהזה. אבל לדעתי כדי לגבש דיעה נכונה כן צריך להכיר אישית כי לא הכל זה עובדות יבישות ויש הרבה גם מתחת לפני השטח.

גוססי2

New member
למ"ס = הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

ובענין בו אנו דנים חוששני שבסופו של דבר המספרים היבשים, המשעממים והמעצבנים הם הכל ואין בלתם.

lala897

New member
לא נכון.

אין כמעט נושאים שהם מספרים יבשים ואין בלתם. אנשים חיים מאחורי המס' האלה ועושים דברים בגלל אידיאולוגיות מסוימות וצריך מאד להכיר את השני לפני שמביעים דיעה. זאת דעתי.

גוססי2

New member
תראי, זה היה נחמד מאד אילו שר האוצר

היה יורד מפעם לפעם אל העם כדי לראות כיצד הוא חי, ולא היה מזיק לו להפגש עם מר ישראלי ולחטוף עמו שיחה אישית, אבל בסופו של דבר המספרים הגדולים והמנוכרים אומרים את דברם, וקולם תמיד חזק יותר מזו של ההיכרות האישית. אי אפשר לנהל מדינה עם תקציב מאוזן וכלכלה בריאה על סמך יחסים קרובים עם מויישה-יענקל.

lala897

New member
כן את יודעת-

חרדים עם קרניים וחצאיות ארוכות.. חילונים מפוחדים עד אימה.. אטרקציה.

tamarhp

New member
אכן!

אחרי מה שעשיתי ל"מורדים" (הזבל!!!!) הם יפחדו יותר...

saar7650

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נגמרתי מצחוק!!! ע-נ-ק!! מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מטרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מרניןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מהנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מהסמךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מהעיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מהפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ***************************************************************** אגב- איך הם חוזרים בתשובה?! הם לא שומרים נגיעה?!
***************************************************************** ושאלה אחרונה- איך עשית את זה?! תלמדי אותי! פליזזזזזזזזזזזזז

saar7650

New member
רוח רוח רוח רוח

למה לא תשכב לנוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

tamarhp

New member
תשובה לשניכם...

עידן - הרגת אותי.. "מהמם, מהנון"... והם שומרים נגיעה - לא ראית שכתבתי "משפחת מורדי"? נו, הם אחים!! וללה - בסדר, בנחמין (בנימין כיום) צריך להסתפר, אבל הוא חוב"ת טרי.. אל תצפי ליותר מדי.. היתה לו תספורת יותר ארוכה! (מצורפת התמונה המקורית) ושוב עידן - הסוד הוא פוטושופ... אם תרצו אתם יכולים לשלוח לי תמונות שלכם ואני אחזיר אתכם בשאלה..

saar7650

New member
"תשובה לשניכם"...

"לא ראית שכתבתי "משפחת מורדי"?"- סחטיין עלייך! איזה תשובה... עורכת דין! אהבתי... ואגב- "פוטושופ"??? אש האדה?! דברי עברית- מקסימום תימנית!

tamarhp

New member
תשובה לך..

הקדמתי רפואה למכה.. כתבתי בכוונה משפחה.. אבל אף אחד לא מבין.. פוטושופ זו תוכנה מקצועית לעיבוד תמונות. ואני אשכנזיה, פולניה 400%!! בלי תימנית!! ללה, עידן, ומי שרוצה, אולי תיכנסו לצ'אט דתיים חילוניים ונדבר שם?

למעלה