הבה נתפקדה!

ליאורנ

New member
מה קורה פה

כל החברות של אלמוג (כולל) פשוט נראות טוב גם בזאפה לפני איזו שנה אני זוכר...

CryForTheMoon

New member
חג שמייח!../images/Emo156.gif

שם:אביב דקל. גיל: עוד חודש 18. מיקום:גבעת ברנר. אייסיקיו\מסנג'ר:איסיקיו- 219617848 שיר החודש שלך:James Blunt - Goodbye My Lover תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? האמ ללמוד ניראלי [: ולנצל את החופש כמה שאפשר לפני תחילת הבגרויות וזה..

hagzi

New member
חג שמייח אנשים../images/Emo29.gif

שם: הגר גיל: 16 מיקום: בית בתל אביב אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] שיר החודש שלך: ילדותי השניה- מתי כספי תמונה! טוב נו... תוכניות מיוחדת לפסח? ללמוד! מגנים בגרויות וכאלה...

dream...

שם: מור. גיל: 16.3. מיקום: נווה סביון. אייסיקיו\מסנג'ר: 271267481. שיר החודש שלך: Eric Clapton - Tears in Heaven. תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? בומבמלה וזאפה. :)

../images/Emo42.gifאני מתפקדת!!

שם: הילה (שילע) גיל: 16 וחצי מסנג'ר: [email protected] שיר החודש שלי: הקונה מטטה!!=] תמונה! תוכניות מיוחדות לפסח: אילת!!..^^ חג שמח לכולם!!

אני אני אני

שם: יוני גיל: 20 מיקום: רמה"ש אייסיקיו\מסנג'ר: שיר החודש שלך: מה שעובר עלי- איפה הילד. תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? עדיין לא ידוע אבל בטח נסע לאילת..סוף סוף חופש מהצבא. =]

מעיין51

New member
אדם בתוך עצמו הוא גר

שם: מעיין גיל: 14.5 מיקום: כפר סבא אייסיקיו\מסנג'ר: 317485633- [email protected] שיר החודש שלך: sgt. pepper's lonely hearts club band תמונה! תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? אממ .. בינתיים אני בחיפה. אח"כ.. כנראה עם חברים... חג שמח!

החודש הכי יפה

עוד 22 יום ליום הולדת
שם: ניקו גיל: 21 בנתיים מיקום: אילת אייסיקיו\מסנג'ר: בפרטים שיר החודש שלך: Porcupine Tree -Trains תמונה! תוכניות מיוחדת לפסח? מסתבר שעדי הימלבלוי באה לסדר פסח שלי, חוץ מזה...שום דבר מיוחד. עובד כרגיל.

../images/Emo156.gif

שם:מיטל גיל:18 מיקום:כרגע בבית אייסיקיו\מסנג'ר:281447869 שיר החודש שלך: ידיים למעלה תמונה! חח, לא לא תוכניות מיוחדת לפסח? פסטיבל ראגי , סיני , הופעה בזאפה , עגל הזהב, לצבוע ת'חדר , ציור קיר חדש..

../images/Emo85.gifחג שמח:)

שם:שירן גיל:כמעט 19 מיקום:קרית אתא אייסיקיו\מסנג'ר:266273888 שיר החודש שלך:קחי לך זמן-יציאת חירום תמונה!פורים האחרון.. תוכניות מיוחדת לפסח?אין לי כזה חופש אז אולי טבריה

למעלה